Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

пиявици
Модератор: Paublo_Eskobar
пиявици
колеги щте ми кажете ли как да си хфана пиявици или в кои рибарски магазин в пловдив да си ги купа
кълве ли
- emo vasilev
- сериозен играч
Колега пипалата се горят с фас или запалка не се режат!Тва са ми го казвали много големи рибари казвам ти само за инфо
Защото когато го орежеш пиявицата се згава на куката и почва сама да си пие кръвта
А когато се игори не тече кръв и тя седи изпъната
Дано да съм си бил полезен и се надявам някои от модераторите да не изтаркат мнението

Защото когато го орежеш пиявицата се згава на куката и почва сама да си пие кръвта

Дано да съм си бил полезен и се надявам някои от модераторите да не изтаркат мнението

- dedeff
- разбира нещата
Интересно само как успява тая пиявица да си пие сама кръвта при положение,че пипалата и ги няма.[ScoTT] написа:Колега пипалата се горят с фас или запалка не се режат!Тва са ми го казвали много големи рибари казвам ти само за инфо![]()
Защото когато го орежеш пиявицата се згава на куката и почва сама да си пие кръвта![]()
А когато се игори не тече кръв и тя седи изпъната
![]()
Дано да съм си бил полезен и се надявам някои от модераторите да не изтаркат мнението![]()
- CrossFire
- разбира нещата
Здравей!
Аз съм събирал пиявици само по река Чая-търся бавнотечащи и тинести места по реката.Винаги си нося пликче ситен пясък-обръщам камъните и като нямеря я поръсвам-хем да не ми лепне,хем ако си гнуслив
няма проблеми.Пясъка си пада веднага като падне стръвта във водата.Дано съм помогнал с нещо.Успех! 
Аз съм събирал пиявици само по река Чая-търся бавнотечащи и тинести места по реката.Винаги си нося пликче ситен пясък-обръщам камъните и като нямеря я поръсвам-хем да не ми лепне,хем ако си гнуслив

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: пиявици
В кой квартал живееш да ти кажа откъде ще ти е най-удобно да си купиш.Не знам дали вече ги зареждат по магазините.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: пиявици
Ти какаво искаш,някой да ти ги извади и донесе в къщи.Уважавай мненията и съветите на колегите,питам те в кой квартал си,или близките села ги имате за Пловдив.Стоян написа:ми колега има ги по реките като нагази6 и пождига6 каманите
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....