Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: около Бургас ????
Днес бях на платеното водоем4е над бензиностанцията по патя към Новоселци.Излизат доста шаранчета по 700-800 гр.Ловят се на дъно на торен червей
- ivalpetkov
- разбира нещата
Колега,какви са условията за риболов на това водоемче?del4opetrov написа:Днес бях на платеното водоем4е над бензиностанцията по патя към Новоселци.Излизат доста шаранчета по 700-800 гр.Ловят се на дъно на торен червей
-
- новобранец
5 лв. вход на човек, и 5 лв. на килограм
Днес се докопах някак си до Ясна поляна,водата е студена,висока и няма признаци на живот.Достъпът без джип е илюзорен поради огромните коловози и залоквени петна по пътя,и с джип не е гаранция де
. Инъче казано - рано му е още на водоема.

Последно промяна от achkata81 на Пон Мар 19, 2012 12:00 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
@del4opetrov а задължен ли си да вземеш рибата?
иначе днеска се разкарах до тръстиково, видях че взимат много дребни червеноперки и се ориентирах към грудовска, но там ситуацията беше абсолютно същата, като за цвят много рядко излизаше някоя белица... изумен съм от хората които събираха червеноперчици с големината на хамсия! след 2 години ще ми ловят янковия... с извинение
п.с. @achkata81 колега от коя страна на ясна поляна отиде и в кой край, ако е възможно да кажеш
иначе още седмица две му трябва на язовира за да се активизира рибата...
иначе днеска се разкарах до тръстиково, видях че взимат много дребни червеноперки и се ориентирах към грудовска, но там ситуацията беше абсолютно същата, като за цвят много рядко излизаше някоя белица... изумен съм от хората които събираха червеноперчици с големината на хамсия! след 2 години ще ми ловят янковия... с извинение
п.с. @achkata81 колега от коя страна на ясна поляна отиде и в кой край, ако е възможно да кажеш

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Отбих в дясно от пътя Ново паничарево - Я поляна ,тоест някъде по средата от северната страна. Срещнах се с колеги с джипове които не са успели да стигнат до "водопада" -закъсвали и пр...
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги
тъй като в момента е много постен риболова реших да разнообразя малко темата....та-можете ли да сметните колко е дълга една риба при условие че знаете следното.
Главата е дълга 9см. Опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на главата и опашката ?
тъй като в момента е много постен риболова реших да разнообразя малко темата....та-можете ли да сметните колко е дълга една риба при условие че знаете следното.
Главата е дълга 9см. Опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на главата и опашката ?
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- glarusa
- кандидат преподавател
Ц...
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- ivalpetkov
- разбира нещата
22,50...ххммм..обачееее...тялото,тялото не даваш.Даваш опашка и глава?

Ами според мен вече го ловим ''янковия''.Щото тези плевелни червеноперки са това - ''янковия''.Чудно ще ми е някой да и се радва,щото Средецка я знаем с бряните,кефала,костура,сулката,таранката,мряната и морунажа.....hunte написа:... изумен съм от хората които събираха червеноперчици с големината на хамсия! след 2 години ще ми ловят янковия... с извинение...
-
- вече хвърля и на тежко
Не е толкова колега но приблизително си изкарал размера на тялото после събираш с останалото и се получава нещо интересно като бонос ще кажа че е между 70-80смivalpetkov написа:22,50...ххммм..обачееее...тялото,тялото не даваш.Даваш опашка и глава?![]()
![]()
-
- вече хвърля и на тежко
на карнобатския до зоологическата се е пораздвижил шарана ония ден изкарали една тройка а на скала дава костур,бяла риба/по рядко/ и друго се закача...
-
- научил се да хвърля
колега редно е да дадеш маалко информация за тялото в това условиеkamaka написа:Здравейте колеги

ако вземем опашката за Х то опашката ще е равна на
х = 9 + 1/2 (9+х) като с просто пресмятане се достига до отговора че опашката е 27
и главата е 9 следва че опашката + главата е 36 см
ама за тялото не мога да си намеря кристалната топка да ти кажа колко е

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- Красимир Атанасов
- учете се от него
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колегаhunte написа:колега редно е да дадеш маалко информация за тялото в това условиеkamaka написа:Здравейте колеги
ако вземем опашката за Х то опашката ще е равна на
х = 9 + 1/2 (9+х) като с просто пресмятане се достига до отговора че опашката е 27
и главата е 9 следва че опашката + главата е 36 см
ама за тялото не мога да си намеря кристалната топка да ти кажа колко е
това е отговора и интересното е че тялото е равно на збора от опашката и главата и от там следва че рибата е 72см.
тази задача е от тест за интелигентност.....т.е. ти си интелигентен и получаваш 6.....
Само незнам дали в действителност е истина но ще измеря няколко риби да видя...
Това което спестих от задачата са отговорите те са примерно - 55;72;80;96
От цялата тема следва че ние рибарите сме интелигентни хора
Наслука на всички колеги
П.С. виждам че още един колега / Красимир / заслужава 6 по интелигентност