Язовир "Правец"

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Mast3ra
новобранец
новобранец

Язовир "Правец"

Мнение от Mast3ra »

Както може би знаете язовира в Правец бе "заселен". От доста време вече ходя там, за тези които не са ходили най-често излизат каракуди, шарани, амур, уклей, слънчевка :Д, костур, щука, клен. Каракудата, шарана и амура - дъно и понякога на плувка шарана и каракудата. Уклей, костур - плувка. За останалите и на плувка и на дъно. Та, идеята на темата е, хора които са ходили да си дадът мнението за язовира и инфо за това какво са уловили :)
Аватар
kmap
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Язовир "Правец"

Мнение от kmap »

Къде се намира въпросният водоем и платен ли е?
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Mast3ra написа:Както може би знаете язовира в Правец бе "заселен". От доста време вече ходя там, за тези които не са ходили най-често излизат каракуди, шарани, амур, уклей, слънчевка :Д, костур, щука, клен. Каракудата, шарана и амура - дъно и понякога на плувка шарана и каракудата. Уклей, костур - плувка. За останалите и на плувка и на дъно. Та, идеята на темата е, хора които са ходили да си дадът мнението за язовира и инфо за това какво са уловили :)
А моята идея е да си прочетете правилата и да си пускате темите където е мястото :twisted: :!:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

въпросният водоем се намира във правец,до резиденцията преди не беше платен и се ловяха приличи шарани,но сега вече е платен и не знам какво дава,не съм ходил отдавна,преди резиденцията я държаха наши хора и ходех но сега са други :idea:
Изображение
Най добрите са тук
snake94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snake94 »

Язовира се стопанисва и се вади билетче за риболов за което трябва да имаш връзки ако не си от Правец тази година се обажда и шаранчето поне лятото сега незнам как е има доста каракуда като по размери е повече от прилична поне съм имал излети само със каракуди като не съм имал каракуда по-малка от 500-600 грама!А относно щуките чул съм за една извадена 2.5 кг но това още миналата година за тази не съм!Каракудите ги ловя само и единствено на дъно.
Аватар
SyPmEn
новобранец
новобранец

Мнение от SyPmEn »

Малко късно :lol: , но все пак искам да кажа за язовирът в гр.Правец ,защото живея в Правец и всеки лийкенд дори и през седмицата (ако имам време разбира се ) ходя там.
На язовира се допускат хора със съвсвем обикновен рибарски билет (без заплащане).
Ловят се доста добри шарани (3-10кг, е има и по големи но рядкост),има амур който го зарибиха преди 2 години,има доста едри каракуди които въобще не са рядкост и на плувка и на дъно.По това време ловят доста кустур тук там някоя щука(преди месец и половина хванаха около 6 кг на блесна).
Има доста раци които доста дразнят, но си заслужава дразненето!!! :D :D
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

размръзна ли се язовира?
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

jasonsmith написа:размръзна ли се язовира?
Да преди 3 часа минах от там, целия се люлюше. :wink: :D
Успех рибари и риболовци?!
Аватар
mavara76
новобранец
новобранец

Мнение от mavara76 »

ribolovcho написа:въпросният водоем се намира във правец,до резиденцията преди не беше платен и се ловяха приличи шарани,но сега вече е платен и не знам какво дава,не съм ходил отдавна,преди резиденцията я държаха наши хора и ходех но сега са други :idea:
не е ли до хотела--а резиденцията е горе на балкана :roll:
Изображение

всички рибки плуват само пържените не Изображение Изображение
Аватар
milanov84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milanov84 »

Някой да има информация за водоемчето...
Разбрах, че в момента е общинско... Но дали има някой друг рибок...
playback
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от playback »

някой ще даде ли информация за водоема

Благодаря
Аватар
SyPmEn
новобранец
новобранец

Мнение от SyPmEn »

Кажете каква информация искате. Аз ще ви кажа. :wink:
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Какъв е водоема: Може ли с риболовен билет или има други условия към днешна дата? Размразен ли е? Нещо повече за статута и моментните условия. Благодаря предварително.
А иначе, водоемът е точно под отбивката с шатрата и павилионите, мотела. Там, където всички навремето спирахме, за да отпочинем и пием по едно безалкохолно, пък и да похапнем, преди да хванем магистралата за Ябланица. На централния път - в дясно, посока от София за Ябланица. Вижда се от пътя.
Поздрави.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”