Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
колега какво ще правиш на малка смолницаТОМИ написа:колега виждам че си от Добрич кажи нещо за Малка смолницаNikolay ( Dobrich ) написа:Направо ме хвърли в тъч! Откъде разбра? Малко ме съмнява да е вярно. Иначе откъм Дончево е почти размразен и има къде да се хвърля, но не кълве.svetlozar04 написа:odrinci ve4e e s novi sobstvenici

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Още не се е размразил Малка смолница - другата седмица вече може да се пробва за дребна каракудка.
Одринци го отписвам тотално при сегашните собственици.
Да прав си и Звънец трябва да отпишем и двата не са ги зарибявали последните две години ще ходим на Смолница следващите 9годиниkrstankov написа:Одринци го отписвам тотално при сегашните собственици.
Какво толкова я дъвчете тази Смолница ?aksei написа:Да прав си и Звънец трябва да отпишем и двата не са ги зарибявали последните две години ще ходим на Смолница следващите 9годиниkrstankov написа:Одринци го отписвам тотално при сегашните собственици.

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Днес на Малка Смолница от 8 до 11:30ч. - 65 каракудки като няколко само бяха по-едри:

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Ми не, колега, не е зарибен, но на мен просто ми е най-близо и затова ходя там.buci написа: Какво толкова я дъвчете тази Смолница ?Да не е зарибен ????
Ааа ,ясноNikolay ( Dobrich ) написа:Ми не, колега, не е зарибен, но на мен просто ми е най-близо и затова ходя там.buci написа: Какво толкова я дъвчете тази Смолница ?Да не е зарибен ????

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Тоочно!buci написа: Ааа ,ясно- да чешиш крастата !
Днес следобяда за 3-4 часа на Одринци откъм Дончево - 4 каракуди и 5 бабушки:
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Вижте какво пише в Нова добруджанска трибуна:
ДАВАТ НА КОНЦЕСИЯ ЯЗОВИРИ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
2012-03-26 @ 15:20 EEST
Напомнително писмо относно откриване на процедура за предоставяне на концесия върху имоти публична общинска собственост на територията на община Добричка ще бъде разгледано на предстоящата сесия. Става дума за язовирите „Смолница 2”, „Смолница 1”, „Плачи дол 2”, „Плачи дол 1”, „ Полк. Минково”, в село Карапелит, в село Полк. Иваново, „Бенковски” и „Алцек”.
Предложението ще бъде внесено от кмета на общината Петко Петков. НДТ
http://www.ndt1.com/article.php/20120326152009234
Напомнително писмо относно откриване на процедура за предоставяне на концесия върху имоти публична общинска собственост на територията на община Добричка ще бъде разгледано на предстоящата сесия. Става дума за язовирите „Смолница 2”, „Смолница 1”, „Плачи дол 2”, „Плачи дол 1”, „ Полк. Минково”, в село Карапелит, в село Полк. Иваново, „Бенковски” и „Алцек”.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Дано близките язовири отново оцелеят! Има много хора, които поради финансови причини ни могат да си позволят да ходят на друго място.
всички знаем до какво води концесията- до такси, орди башибозлуци дошли заради слуховете за на шарана дядо му и до изчерпването и на малкото останала риба в водоема + изтралване и пласиране на каракудата костура и кото може за смески под предлога че подяждал ценните видове рибаNikolay ( Dobrich ) написа:Вижте какво пише в Нова добруджанска трибуна:
ай мерси от концесионери и от кметове дано си останат фрии че иначе на ботевската река за раци докато не концесионират и нея .... ненаяли се бок.уци

- ribarshe
- ще става разбирач
Вчера бяхме на Одринци, откъм Дончево - до обяд даде добре ,взехме по 5-6 таранки хубави, след това спря тотално.Стръвта бял и царевица, ловихме на фидер. Тръгнахме малко преди дъжда и градушката
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Дъжда е объркал работата. Тъз година забелязвам, че следобяда кълве доста повече. Миналата седмица за един следобяд 20-тина каракуди от едрите точно на фидер и пружина. Чухте ли някой да е хванал бяла риба - трябва да се е размърдала вече, ако я има?