Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от ogi_peugeot »

Според мен още водата е много студена и рибата е ленива още.....аз лично видях няколко големи каракуди си плуваха на повърхноста но не пипаха изобщо....а на брега имаше един голям шаран около 3 кг изхвърлен ,не вярвам някой да го е хвърлил там според мен е умрял и е изхвърлен от водата което значи,че там има и шарани все още.....
radocirka
новобранец
новобранец

Мнение от radocirka »

Днес на Кривина слаба работа, 20 човека пълно капо, само аз и още 3,4 колеги хванахме по 10,15 уклея, но поне са читави. Уклея не се влияе от захранка, когато мине пасажът следват 2,3 бързи риби и следват 30 минути гробна тишина. Поне един много як шарко се обърна на 20 метра пред мен та се изкефих...
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Joshua
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Joshua »

Колеги, преди малко се върнах от Долни Богров платеното .... имаше доста хора видях 1 колега до нас хвана 1 шаран до 2 кг и това беше, според мен рибата както каза колегата е още ленива и сигурно чак след 2-3 седмици ще става за риболов ... разочарован сам толкова време чаках да отида на риба и 0 :(
Marcolinno
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Marcolinno »

Днес на Пънча редки бабушки на мач.На бял или червен нямаше значение. По едно време ми писна и се преместих почти на края на бента посока Искъра. Хвърлих пак на бял и едно микроскопично кленче хванах веднага.След това още едно ама по-нормално и реших да извадя спининга и хоп на второто метане изненада - КАРАКУДА. ама не за устата а затърмъчена за гръбната перка :D . Трето метане и хоп - КАРАКУДА пак некаде за опашката. Онемях. Продължих да хвърлям и след час пак каракуда :!: Повъртех още малко за клен ама нямаше пипане и си тръгнах. Каракудата "кълвеше" на Mosca N2 с червени точки :?
Igraite bridge!
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

radocirka написа:Някой има ли инфо за Кривина или за яз.Житен?
На житен нети трябва да ходиш тоя б....н станчо го е ударил само на печалба. по добре иди и дари 10лв. на някой дом за сираци примерно. аз така права 2 пъти вече и мие гот. стига сме пълнили гушите на тия пробити педали, докато ни гледат в очите и ни лъжат. Пздрави на всички. :wink: :drinkers:
Успех рибари и риболовци?!
etiketa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от etiketa »

Река Искър под Панчаревското езеро.Направих сефтето,ура.За час
похвърлях на един вир с две пинки и кука№18 плувка 1 грам.Имах
два удара но и на това съм доволен.Две кленчета по педя.Значи
има риба в района вече знам за две кленчета :D .
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ceckoy23
новобранец
новобранец

Мнение от ceckoy23 »

Колеги, ходих на платеното на Долни Богров, там РИБА НЯМА, снабдих се със уникални захранка + монтаж, такива не се продават по магазините, използват се само за състезания и нищо не хванах цял ден. Попринцип търся вината в мен ама и другите нищо не хванаха. Чакаите да пуснат пак някаква риба и тогава ходете там. Иначе се почувствах ограбен 8 лв. за една пръчка е много при положение че кесих като идиот цял ден, и как да обясна на жената че съм дал 8 000лв. за някакви си въдици и не съм хванал НИЩО, много тегаво се получи!!!
Gosheto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gosheto »

ceckoy23 написа:Колеги, ходих на платеното на Долни Богров, там РИБА НЯМА, снабдих се със уникални захранка + монтаж, такива не се продават по магазините, използват се само за състезания и нищо не хванах цял ден. Попринцип търся вината в мен ама и другите нищо не хванаха. Чакаите да пуснат пак някаква риба и тогава ходете там. Иначе се почувствах ограбен 8 лв. за една пръчка е много при положение че кесих като идиот цял ден, и как да обясна на жената че съм дал 8 000лв. за някакви си въдици и не съм хванал НИЩО, много тегаво се получи!!!
Абе, странна работа- въдици за 8000лв, пък не искат да ловят сами?! :lol: :lol:

Днес минах през Връждебна- до обяд никой нищо не беше извадил, по реката същото положение. Разходих се и до Седмиците- около 20 човека, до обяд общо по-малко от 10 пъстърви.
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

ceckoy23 написа:Колеги, ходих на платеното на Долни Богров, там РИБА НЯМА, снабдих се със уникални захранка + монтаж, такива не се продават по магазините, използват се само за състезания и нищо не хванах цял ден. Попринцип търся вината в мен ама и другите нищо не хванаха. Чакаите да пуснат пак някаква риба и тогава ходете там. Иначе се почувствах ограбен 8 лв. за една пръчка е много при положение че кесих като идиот цял ден, и как да обясна на жената че съм дал 8 000лв. за някакви си въдици и не съм хванал НИЩО, много тегаво се получи!!!

:lol: Абе приятелю, аре все пак да походиш малко повече там и да опознаеш хората дето го държат и тогава да пускаш компетентни мнения. Май си забравил, че до преди няколко дни всичко бе сковано в лед.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
sandogb
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sandogb »

За арендатора на Богоров мога да кажа едно евала, човека се бе постарал, 3-дена са чупили лед за да могът да отворят и всичко да бъде ОК, аз лично няма да стъпя на друг водоем. Поздрави
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

sandogb написа:За арендатора на Богоров мога да кажа едно евала, човека се бе постарал, 3-дена са чупили лед за да могът да отворят и всичко да бъде ОК, аз лично няма да стъпя на друг водоем. Поздрави

:smt023 :smt041 И в крайна сметка никой не е закаран насила там и още по добре тамън ще си имаме повече свободно място :lol:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
stani73
новобранец
новобранец

Мнение от stani73 »

Павел Иванов написа:Преди малко минах покрай Суходол . Още е замръзнал целият с малко изключение под кафето .
вчера 18.03. четири пъстърви. от към ресторанта на три-четири бели и камола.пъстървите са големи.
ceckoy23
новобранец
новобранец

Мнение от ceckoy23 »

Да така ще кажете!!! Аз отидох до Долни Богров, защото видях коментарите за водоема - те бяха УНИКАЛНИ. Преди няколко дена хората хванали по 4-5 шарана бля бля и ИМАЛО РИБА, отиваме там и тоя ни вика: Ние лед разбивахме!!! Е кои ги е писал тия коментари и как форумците са хванали толкова риба!!! ИЛИ МНОГО ЛЪЖАТ, ИЛИ НА ШЕФА НА ВОДОЕМА така му е изгодно!!! ЦЯЛ ДЕН НЯМАХ ПИПАНЕ и 50 човека да хванат една риба, мормално ли е? Много поздрави на тия дето ме прее*аха. Другия път с динамита напред ако някои собственик на водоем реши да си прави лъжлива реклама (шегувам се :Д).
ceckoy23
новобранец
новобранец

Мнение от ceckoy23 »

Gosheto написа:
Абе, странна работа- въдици за 8000лв, пък не искат да ловят сами?! :lol: :lol:

Днес минах през Връждебна- до обяд никой нищо не беше извадил, по реката същото положение. Разходих се и до Седмиците- около 20 човека, до обяд общо по-малко от 10 пъстърви.
За рибата важен е монтажа, а другото улеснява глупака, който лови.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

ХАХАХАХАХАХА, колега ти се изхвърли като млад кекиджия на дърт асфалт.

Незнам друг водоем с повече шарано от въпросния дето го споменаваш.

Аз бях в събота и неделя, риболова ми бешв пре задоволителен, все пак в сряда беше целия в лед а в петък нямаше. Мисля че трябва да черпи всеки хванал риба при този градус на водата.

Ела в неделя и ще хванеш.

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
yaata написа: :smt023 :smt041 И в крайна сметка никой не е закаран насила там и още по добре тамън ще си имаме повече свободно място :lol:
Ейййййй ама си хитрец, искаш сами да си ловиме, като онази сутрин дето хванахме по един едър13+

Какво ще правиш събота, неделя.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”