Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз.Ивайловград ...
Модератор: bobopeli
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тролинг на яз.Ивайловград ...
Здравейте колеги, отварям тема за яз.Ивайловград, защото ми предстои излет за около седмица на въпросния язовир и не видях нищо написано по въпроса за тролинга. Давайте повече инфо за добрите места за тролинг, уловисти воблери, да споделим от опит по някоя подробност, кой какво е хванал ... и т.н.
-
- новобранец
Re: Тролинг на яз.Ивайловград ...
по това време на годината единствения ти шанс е само в каньона на дълбоки воблери
- petro_op
- ще става разбирач
Не мога да се съглася ама грамkostas_rapala написа:по това време на годината единствения ти шанс е само в каньона на дълбоки воблери

Сори за гадните снимки, но вече удавих един фотоапарат и снимам с телефон, че другия е малко скъп за давене

- brandon76
- ще става разбирач
Потвърждавам и ние хванахме две риби в широкото!
-
- новобранец
тека е колеги защото тази година по това време язовира е пьлен
- karakudki
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
В щирокото тази година имам : едно соме 10 кг. 3 малки по 2 килца и една предполагам бяла неизвестна като килограми но БАЯ отпор даде , в канйона имам едно соме почти 2 килца и една бяла на колегата 2.5 кг. Това е за три отделни излета по 4-5 дена .Направи ми впечатление че повечето риби са в широкото.Сигурно при някой друг не е така но моята равносметка е такава. За пролетта тактиката е готова и "тъжна им майка"
/ надявам се
/

- mitko ribara
- ще става разбирач
Ммм Иваиловград си дава риба сравнение с други язовири...!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- te4osoma
- разбира нещата
Би ли споделил колегаmitko ribara написа:Ммм Иваиловград си дава риба сравнение с други язовири...!

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- mitko ribara
- ще става разбирач
Значи колега аз имам 4 излета там и капо никога несъм бил.Хваштал съм много бяла риба,сом 5 кг(които си отплува),и едри костури,аа попринцип несъм хващал но има шаран и бял амур.Поздрави от мен...
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- te4osoma
- разбира нещата
Благодаря за отговора.Поздравиmitko ribara написа:Значи колега аз имам 4 излета там и капо никога несъм бил.Хваштал съм много бяла риба,сом 5 кг(които си отплува),и едри костури,аа попринцип несъм хващал но има шаран и бял амур.Поздрави от мен...

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- petro_op
- ще става разбирач
Преди две седмици за 5ч. тролинг това

В каньона нямах и побутване даже ...

В каньона нямах и побутване даже ...
- mitko ribara
- ще става разбирач
Началото на Октомври в разлятата част - две бели до към 11 ч. След това нямаше удар. Колегите с другата лодка търсиха костур......и се върнаха с около 20 бр.
- Vid
- кандидат преподавател
По скоро бялата се ориентира към мръстенето, което става в разлива - по плитката част с каменисто дъно, дълбочина 2-4 м. Може би заради това предимно успехите са там, както всяка година между впрочем.
Тази година все още не съм имал възможност да посетя язовира, но мисля, че рибата няма да промени навиците си...
Да не забравяме, че риболова на такава вече е забранен, т.е. трябва да бъдат връщани веднага всички уловени екземпляри...
Тази година все още не съм имал възможност да посетя язовира, но мисля, че рибата няма да промени навиците си...
Да не забравяме, че риболова на такава вече е забранен, т.е. трябва да бъдат връщани веднага всички уловени екземпляри...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Има ли ходили на Ивайловград колегиVid написа:По скоро бялата се ориентира към мръстенето, което става в разлива - по плитката част с каменисто дъно, дълбочина 2-4 м. Може би заради това предимно успехите са там, както всяка година между впрочем.

Поне за Него може да направим по един излет преди Велик ден

Наслука на всички...