За натегнатоста на ластика.

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Re: За натегнатоста на ластика.

Мнение от sashoart »

Колегата chirusa_bg е казал достатъчно.Само за сравнение искам да споделя ,че ловя с директен 8 метров телескоп на Colmic,оласичен с кyх ластик на същтата фирма с дебелина 1,9мм(!)..това колега е много моштен ластик и с това ти казвам ,че трябва да съобразищ ластика с характеристиките на пръчката ти..в тази конфигyрация ловя yспешно както дребни риби,така и шарани...определено е оборyдван за едра риба ,но факта ,че кyхият ластик е доста по-еластичен ми дава възможност за направатана един наистина yниверсален такъм,какъвто е моят.
т.е. не се предаваи ,а си изпипаи такъма,за6ото е възможно,противно на мнението на доста колеги,да направиш безкомпромисен такъм за всякаква риба.
yспех и много емоции ти пожелавам..а емоциите от такъв риболов,не се сравняват с никакъв дрyг... :drinkers:
фен клуб-скобар
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: За натегнатоста на ластика.

Мнение от rmstanev »

Пак да напиша за трудно излизащия ластик - измих топ сета обаче нещата не се оправиха. Като го дърпам ластика излиза 30-40 сантиметра със зор и изведнъж излиза колкото съм го дръпнал. Едно нещо ми дойде на ум и го направих - сложих същата втулка като тази на върха и в задния край на върха. Идеята ми дойде от тапите с дупка за ластика, само че на върха дупката е много малка и сложих втулката. След 5 часовия риболов вчера на Горни Дъбник проблеми нямаше. Ето снимка на "чудото"[URL=http://imageshost.ru/photo/945193/ ... .jpg[/img][/url]
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”