Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз искам да кажа, че ми писна собствениците на водоемите да пишат във форума разни небивалици!!! Само от събота и неделя тоя е 500лв. напред от балъците, които четът форумите!!! ТАКА И МЕН МЕ НАХЕНДРИХА с фалшиво мнение от този форум!!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кой е писал, незнам някой от софийските собственици да е писал за водоема си в този форум та дори и в другите. Мисля че нещо се превъзбуждаш повече от нормалното. Ама ти си знаеш дали лъжеш или не.
-
- разбира нещата
Колега,явно тия въдици за 8000 лв не ловят.....моите са за 80 лв ама ловат много та ако искаш ще ти ги дам за 160 та и ти да ловиш

Кви са тия въдици бре.Моето скромно мнение е,че колегата ако смени монтажа зад въдиците за 8000лв--нещата ще потръгнат.
Ми недей да ходиш повече там колега, щом са чувстваш измамен, всеки има право да има собствено мнение, но ти малко преигра ми се струва.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Богров рибите са доста прости, нищо не разбират от такъми за по 8000лв. Освен това, онзи шарлатанин собственика не ги пуска по състезания и бедните рибоци изостават яко. Те най-много да идат до магазина за такъми, ама там нали ги няма тие специални състезателни монтажи и захранки, та не са ги и виждали даже. Абе кво си говориме, те тие шарани едва се научиха на пишат и смятат.....ceckoy23 написа:Аз искам да кажа, че ми писна собствениците на водоемите да пишат във форума разни небивалици!!! Само от събота и неделя тоя е 500лв. напред от балъците, които четът форумите!!! ТАКА И МЕН МЕ НАХЕНДРИХА с фалшиво мнение от този форум!!!
Предлагам ти следното, срещу 50лв на излет може да те науча, как да хващащ по някоя рибка. Разбира се, захранките,бирата и сандвичи също са от теб.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чирус, отмъкваш ми школника, нете е срам:)
- yaata
- фен клуб-скобар
qno_zloo написа:ceckoy23 написа:Колеги, ходих на платеното на Долни Богров, там РИБА НЯМА, снабдих се със уникални захранка + монтаж, такива не се продават по магазините, използват се само за състезания и нищо не хванах цял ден. Попринцип търся вината в мен ама и другите нищо не хванаха. Чакаите да пуснат пак някаква риба и тогава ходете там. Иначе се почувствах ограбен 8 лв. за една пръчка е много при положение че кесих като идиот цял ден, и как да обясна на жената че съм дал 8 000лв. за някакви си въдици и не съм хванал НИЩО, много тегаво се получи!!!
ХАХАХАХАХАХА, колега ти се изхвърли като млад кекиджия на дърт асфалт.
Незнам друг водоем с повече шарано от въпросния дето го споменаваш.
Аз бях в събота и неделя, риболова ми бешв пре задоволителен, все пак в сряда беше целия в лед а в петък нямаше. Мисля че трябва да черпи всеки хванал риба при този градус на водата.
Ела в неделя и ще хванеш.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейййййй ама си хитрец, искаш сами да си ловиме, като онази сутрин дето хванахме по един едър13+yaata написа:![]()
И в крайна сметка никой не е закаран насила там и още по добре тамън ще си имаме повече свободно място
Какво ще правиш събота, неделя.
Има голяма вероятност да запиша севтето на Богров в събота за няколко часа със жената и дребния, още повече че нямам търпение да почна да се уча там в новото ми амплоа на фидерист

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бате продай си оборудването за 8000лв и се отдай на градинарство ! Така ли не разбрахте ,че и за 100 000лв да си купите такъми рибата няма да ги види !? Аман от манекени дето са чули ,че хората ходят за риба и за да не са назад или някой да има нещо по така от тях дават луди пари за оборудване и после валат след валат ! Със здраве да си ги разнасяш по водоемите такъмите ( ако ти струват толкова де ) и дано хванеш и риба някой ден ! Ужас .
п.п. Дай още 8000 и може да ти тръгнат нещата с риболова
ако пак не ти върже сменяй хобито 
п.п. Дай още 8000 и може да ти тръгнат нещата с риболова

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- jasonsmith
- разбира нещата
Тая цялата предишна страница е за коша ми се струва.
Като сте толкова добри и знаете толкова тактики, що не ги приложите на Челопечене примерно? Да видим някой +13 кг от там?

Като сте толкова добри и знаете толкова тактики, що не ги приложите на Челопечене примерно? Да видим някой +13 кг от там?

Колега,извода е,че не трябва да се доверяваш на всеки.Арендаторите във форума можеш лесно да ги различиш по това,че имат по 1-2 мнения,че не качват снимки,че прехвалват един водоем...Просто се доверявай само на истински рибари,които дават информацията,а за колегата qnoo_zlo съм сигурен,че няма да те подведе,понеже винаги когато ходи качва снимки,разказва какво е хванал,на какво и т.н.ceckoy23 написа:Аз искам да кажа, че ми писна собствениците на водоемите да пишат във форума разни небивалици!!! Само от събота и неделя тоя е 500лв. напред от балъците, които четът форумите!!! ТАКА И МЕН МЕ НАХЕНДРИХА с фалшиво мнение от този форум!!!

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да бе, да хвана някой багер или варел с масло.jasonsmith написа:Тая цялата предишна страница е за коша ми се струва.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Въх,не вкарвай вълка в кошарата,на Челопечо след седмица почвам да си извлачвам по 10 кила таран на излет и това му еjasonsmith написа:Тая цялата предишна страница е за коша ми се струва.

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Ходил ли е някой на Алдомировското блато-дали се завъди нещо освен дребните таранки?
TRANSKI RIBAR написа:Въх,не вкарвай вълка в кошарата,на Челопечо след седмица почвам да си извлачвам по 10 кила таран на излет и това му еjasonsmith написа:Тая цялата предишна страница е за коша ми се струва.
Гарнирана с дамски превръзки

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?