Къде да отидем около гр. Ловеч ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Къде да отидем около гр. Ловеч ?

Мнение от genov_eng »

Колеги, интересува ме информация за някое платено водоемче около Ловеч. След около 2-3 седмици ще ми се наложи да ходя натам, със сина ми, и втория ден мисля да отидем за рибка. Иска ми се да хванем на всяка цена, че малкия за първи път се е навил Може и някъде по пътя Ловеч - Пловдив. Добре ще е да знам условията и т.н. Предварително благодаря!
Гено Генов
Изображение
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къде да отидем около гр. Ловеч ?

Мнение от Mr.Barry »

genov_eng написа:Колеги, интересува ме информация за някое платено водоемче около Ловеч. След около 2-3 седмици ще ми се наложи да ходя натам, със сина ми, и втория ден мисля да отидем за рибка. Иска ми се да хванем на всяка цена, че малкия за първи път се е навил Може и някъде по пътя Ловеч - Пловдив. Добре ще е да знам условията и т.н. Предварително благодаря!
Ми аз ти предлагам един язовир близко до Ал.Стамболийски. Язовира е платен и държи много добри шарани както и толупи и др. риба, но тези двата вида са най-едри и най-много. Името му е КРАМОЛИН, а другата опция, която не знам как ще е, защото е студено още, е язовира в кв.Гозница, Ловеч. Там входа е 3 лв и отделно рибата, а на Крамолин е 5 лв входа и пак отделно рибата, но там винаги съм имал повече слука :) Но пък на гознишкия сме ловили и линове. Не искам да ти казвам къде да отидеш, защото НЕ гарантирам какво ще се случи и дали няма да си капо ....
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Мнение от assv »

Аз пък бих ти препоръчал яз.Ряховски ливади преди Севлиево.Пълно е с риба а и шараните вече се хранят!Таксата е 5 лв. не се заплащат уклей,бабушка,таранка,костур.Шарана е на 6лв./кг.
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Аз бих препоръчал и Кастел. Доста дори неща съм изчел по форумите за него. А информация можеш да намериш тук:
http://www.castelo-fishing.com/lake.htm
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Да бе колега :shock: ! Как можах да пропусна Кастел.... и там може да опиташ малко по-скъпо е, но си заслужава! Поне топлата част на годината има яко риба и емоции там
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Благодаря ви, колеги!
И аз съм чувал за Кастел. Миналата година един приятел ми го похвали много. Било европейска работа. Но, ако може да ми кажете къде се намира яз. КРАМУЛИН? Нека да имам два варианта :)
Живи и здрави!
Гено Генов
Изображение
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

genov_eng написа:Благодаря ви, колеги!
И аз съм чувал за Кастел. Миналата година един приятел ми го похвали много. Било европейска работа. Но, ако може да ми кажете къде се намира яз. КРАМУЛИН? Нека да имам два варианта :)
Живи и здрави!

Колега Кастел го задраскай... рано е за там(половината е замръзнал). Ряховските е твоя правилен избор...
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

На Ряховски ливади,шарана вече се храни,има фанати вчера няколко шарана,лови се и дребосък.
На Ал.Стамболийски се лови доволно уклей и тарана ще почне.
На Крапец се лови уклей (карагьоз) или ГМО-УКЛЕЙ и таран...

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 86#p763208
Аз там съм пораснал...
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

bobo_33333 написа:На Ряховски ливади,шарана вече се храни,има фанати вчера няколко шарана,лови се и дребосък.
На Ал.Стамболийски се лови доволно уклей и тарана ще почне.
На Крапец се лови уклей (карагьоз) или ГМО-УКЛЕЙ и таран...

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 86#p763208
Мерси, колега.
Гено Генов
Изображение
jic
новобранец
новобранец

Мнение от jic »

genov_eng написа:Благодаря ви, колеги!
Живи и здрави!

Яз. се намира до село Крамолин Севлиевско
http://maps.google.bg/maps?hl=bg&bav=on ... CCYQ8gEwAA
jic
новобранец
новобранец

Мнение от jic »

Аз съм от Ловеч и предните два дни ходих на старото корито на р. Осъм до с. Дойренци
Обаждат се червенопреки на бял и малки костури на торен , но мисля че още е студено за по-голям улов , а реката е мътна и виска за момента !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”