Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Балчик?
Модератори: emo vasilev, alekst
Балчик?
Здравейте на всички,
споделете за Балчик и Бялата Лагуна? Водата виждам по ТВ, че е 25 градуса.
Излиза ли риба? Заргани, платерина?
Стягам се за една седмица усилен риболов
Благодаря, ще се видим на буните.
Стягам се за една седмица усилен риболов

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Звънци и тараланци!Ти какво чакаш при 25 града,само дърти попчета и то към Тюленово.

Рибата си върви,и то доста добре като за август.Има и сафрид,и илария,и зарган. Май е време повече хора да прочетат "набиването на обръчите", дето си е играл да напише Мунчо.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Local
- учете се от него
Е как.. я ги вижте наще шаранджии малко по на север какво правят , много добре си тръгва тая година от към зизи-та , трябва да се дерзае обаче! 
http://forum.nariba.com/viewtopic9535.html

http://forum.nariba.com/viewtopic9535.html
Клавиатура риба не лови!!!
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Балчик?
Този комп е хванал паежинаhumen написа:Здравейте на всички,
Стягам се за една седмица усилен риболов![]()

риба къща няма-риба време няма
Колега Краси 7650 коя е последната буна на Бялата Лагуна, аз ходя на на тази с мостчето където е паркинга - ТХ 7114 ВХ ако я видиш Омегата значи съм там. Днеска мисля да намина след обед . Наслука!Краси 7650 написа:Аз , редовно си ходя на бялата лагуна - последната буна
има платерини на бомбарда и по някой кефал на дъно и по рядко зарганки - попчета няма
платерините се обаждат много рано сутрин и късно след обет

Re: Балчик?
Има имаааа - вчера обиколих Шабла,Тюленово,Камен бряг и Болата, пълна скръб колегите навсякъде се оплакваха, На Бялата Лагуна беше фраш прът до пръта - юнак до юнака, наредих се и аз в навалицата, че като тръгна едни ми ти иларии и заргани ама ми сършиха червеите, по точно се скапаха от жегата, иначе щях да я скъсам. В резултат 7 добри иларии и 3 зарганки.... Е стига и толкова да има и за другитеhumen написа:Здравейте на всички,
Стягам се за една седмица усилен риболов![]()

Такааа, резултат Ден първи
Трета буна Балчик.
Време: 6.30 - 8.00. Трябва и да поработя нещо
Екипировка: Прът и две бомбарди: потъваща и плаваща. Видях, че колегите въртяха на плаваща и нищо и реших да се направя на тарикат и да пробвам с потъваща.
Резултат: 0 риби и по - лошото 0 удари.
И не само аз, а всичките 5-6 на буната.
Ще се пробвам довечера.
Другото което ми направи впечатление, това касае стръвта. Червеите много са им намалили бройката: 35?
Това са с 20% по - малко.
Ще трябва да намаля дажбите за рибите
Така, че трябва да се дерзае явно.
Успех и до - скоро
Трета буна Балчик.
Време: 6.30 - 8.00. Трябва и да поработя нещо

Екипировка: Прът и две бомбарди: потъваща и плаваща. Видях, че колегите въртяха на плаваща и нищо и реших да се направя на тарикат и да пробвам с потъваща.
Резултат: 0 риби и по - лошото 0 удари.
И не само аз, а всичките 5-6 на буната.
Ще се пробвам довечера.
Другото което ми направи впечатление, това касае стръвта. Червеите много са им намалили бройката: 35?

Успех и до - скоро
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Успех и до - скоро
-Като се има в предвид , че "манго "го нема в броенето ........малейййййй

Успех и до - скоро
-Като се има в предвид , че "манго "го нема в броенето ........малейййййй

Последно промяна от даката на Сря Авг 22, 2007 10:41 pm, променено общо 1 път.
риба къща няма-риба време няма
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги. По повод на запитването за Балчик ще Ви кажа следното. Вчера 22.08 бях както винаги на Бялата лагуна. Отидох късно тъй като в магазина в Балчик червеите бяха свършили и трябваше да чакам
. В резултат бях на мястото към 12 часа. В 12:20 заметнах първия път и веднага удари - платеринка към 30 см. Ударите следвах през 10-15 минути и то само платерина?!? До вечерта направих 25 парчета + 1 една много добра заргана , 7-8 се откачиха-бях си забравил кепа в колата и като ги вдигах се откачаха.За беля като вдигах поредната риба на тетрапода ми се счупи пръта- последната снадка, добре че бях си взел добрия стар Cougar, който спаси положението. Такъм:плаваща бомбарда 30гр. /вземаше навътре в морето на дистанция 70-80 м - кълвеше първите 10-15 метра/,основно 0,205 ,повод 0,16 кука № 8-10.Тактика: Замятам 70-80 м ,като "цопне" бомбардата правя 8-10 много бързи намотавания на макарата, кратка пауза и после пак 5-6 бързи намотавания - обикновенно кълването е при намотаването. При по-бавно намотаване ударите са много по редки.Колегите наоколо ме наобиколиха да разберат как я правя тая работа и се тюхкаха че не могат да достигнат пасажа.Към 16:30 пасажите се завъртяха наблизо и вече удари имаха и всичките 20 колеги които"бомбардираха" но повечето удряше илария и то по дребна. Така до 19:00 когато рибата се оттегли навътре и спря да кълве.
От всичките 25 риби в живарника 22 се оказаха плитерини - такова не се беше случвало. Това е . Само съжалявам че си забравих фотоапарата да кача някоя друга снимка.

От всичките 25 риби в живарника 22 се оказаха плитерини - такова не се беше случвало. Това е . Само съжалявам че си забравих фотоапарата да кача някоя друга снимка.