Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- ribarshe
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега , добре че го сподели да не се набутват други колеги . Пробвай тия дни на Засмяново . Аз ще ходя там в края на седмицата. Мини през с.Кап.Радево ,почти до гьола е асфалт .Там дълбочината е до метър няма начин да не се размърда таранката , а тя като размер е добра.Може и някой бонус шаранче да удари
И там ще се пробвам ,мерси! 

-
- научил се да хвърля
Къде е това с.Кап.Радево?
По пътя за Ботево колега.Между Крумово и Ботево има пресечка в ляво,има и табелаnasko_sym написа:Къде е това с.Кап.Радево?
- Milen Penev
- новобранец
Гледам в мапс има някакъв язовир до Ботево. Имали все още и каква риба има в него?
Ботево вече е в историята . Преди 2 години дигата се скъса и . . . . . язовир без водаMilen Penev написа:Гледам в мапс има някакъв язовир до Ботево. Имали все още и каква риба има в него?

Точно и ясно ,браво колега .krstankov написа:Пренесе рибите до кооперативния пазар в Добрич...Тарантулек написа:Я кажете нещо за яз. Одринци. Чух слухове, че е сменен арендатора с този от Звънец и ,че си е пренесъл рибите оттам. Иначе този язовир винаги е давал едра таранка сулка и костур, които по принцип си кълват в студеното време. Колко пари е сега и какви са условията.
Такса - 5 лв. Мрежи - постоянно ( около 8-10 ). Инфраструктура - липсва. Според мен не си заслужава.
-
- ще става разбирач
Само че язовира на Ботево вече е взет под аренда от Инжстрой колега и вече стената се ремонтира и ще се зарибяваbuci написа: Ботево вече е в историята . Преди 2 години дигата се скъса и . . . . . язовир без вода
Дано да е вярно това което казваш . И да можем скоро да го посетим .bedini1973 написа:Само че язовира на Ботево вече е взет под аренда от Инжстрой колега и вече стената се ремонтира и ще се зарибяваbuci написа: Ботево вече е в историята . Преди 2 години дигата се скъса и . . . . . язовир без вода
- svetlio86
- ще става разбирач
Дайте някакво инфо за нашия район , че ми се ходи за каракуди и черврнопртки някъде на около ама не знам къде? Ако има и шаранчета няма пак да го откажа 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Пробвай на Генерал Киселово колега таранка има колкото искаш и миналата година имаше много зарибителен материял които вече трябва да е станал над кило и половина,там таранката взима наи добре на бял и торен таксата тогава беше 10 лева -до 3 прачкиsvetlio86 написа:Дайте някакво инфо за нашия район , че ми се ходи за каракуди и черврнопртки някъде на около ама не знам къде? Ако има и шаранчета няма пак да го откажа
Утре атакуваме Засмяново с брата!
После ще се похваля,само да не стане като хвалбата ми с Л.Каравелово....
После ще се похваля,само да не стане като хвалбата ми с Л.Каравелово....
- Milen Penev
- новобранец
Дайте някакво инфо за Засмяново такса разришен брой въдици зарибяван ли е скоро?
Само че язовира на Ботево вече е взет под аренда от Инжстрой колега и вече стената се ремонтира и ще се зарибява[/quote]
Взет е ,но не от Инжстрой,шефът им държи друг язовир.Наистина ще се зарибява за спортен риболов,след като го ремонтират и приведат в съответствие с новите изисквания.Момчето е сериозно,надявам се да успее още този сезон да го пусне.Аз ще бъда един от първите,които ще го пробват и дадат актуална информация
Взет е ,но не от Инжстрой,шефът им държи друг язовир.Наистина ще се зарибява за спортен риболов,след като го ремонтират и приведат в съответствие с новите изисквания.Момчето е сериозно,надявам се да успее още този сезон да го пусне.Аз ще бъда един от първите,които ще го пробват и дадат актуална информация

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!