Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Палатка на Панчарево?
Модератор: sapuna
Палатка на Панчарево?
Здравейте,колеги.Пускам нова тема,вместо да пиша в софийската,понеже не се отнася за къмпингуване+риболов.Искам да ви попитам дали някой е ходил на палатка на Панчарево?Кои места са удобни за къмпинг?Аз си мисля за долната страна от към Кокаляне,до колкото знам там е по-равно,но дали има място близо до водата?Става въпрос за нещо от сорта на 2-3 дни след като се стопи леда и се постопли времето,цяла зима четеме по форумите и мисля,че е време да забършеме прахта от палатките и въдиците. 

Re: Палатка на Панчарево?
Преди години шаранджийте разпъваха палатки на островчето срещу плажа. Сега обаче докато стане за палатка може и да няма вода в Пънча. Иначе места има много, особено по поляните до болницата откъм Кокаляне, обаче са далече от водата.
За пролетно време можеш да разпънеш след езерото до реката .Там поляните са хубави ,а в реката влиза риба. Не го прави обаче след началото на размножаването - и без това рибата намаля драстично .
повярвай ми не искаш да посещаваш Панчарево
в това "лятно" време просто половин София е там.... нещо страшно е от майки с деца до голф-мени с яка музика миналата седмица и ние бяхме трибуните бяха толкова пълни имах чувството че сме на състезание:)

А дали от към гората няма някой равен участък,където е по-спокойно и е подходящо за целта? 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма- няма, нито равен, нито спокоен, все пак е на 3 спирки с автобус от центъра.
Общо взето е все едно да опънеш палатка до езерото в Борисовата градина.
Общо взето е все едно да опънеш палатка до езерото в Борисовата градина.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- jasonsmith
- разбира нещата
chirusa_bg написа:Общо взето е все едно да опънеш палатка до езерото в Борисовата градина.