Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
аз бях на Богров в неделя и ако е този човек за които си мисля наистина оборудването му беше доста на ниво и поводи и всичко , поне до колкото видях от 15-тина метра де, а за кълването ... вече диамантени пръстени трябва да закачаме на куките хаха
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако е от абитурентки ще завиждате дажеtopsoft написа:TRANSKI RIBAR написа:Въх,не вкарвай вълка в кошарата,на Челопечо след седмица почвам да си извлачвам по 10 кила таран на излет и това му еjasonsmith написа:Тая цялата предишна страница е за коша ми се струва.
Като сте толкова добри и знаете толкова тактики, що не ги приложите на Челопечене примерно? Да видим някой +13 кг от там?
Гарнирана с дамски превръзки

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Ееее, колега само ти ме разбра!!!kmap написа:Колега,извода е,че не трябва да се доверяваш на всеки.Арендаторите във форума можеш лесно да ги различиш по това,че имат по 1-2 мнения,че не качват снимки,че прехвалват един водоем...Просто се доверявай само на истински рибари,които дават информацията,а за колегата qnoo_zlo съм сигурен,че няма да те подведе,понеже винаги когато ходи качва снимки,разказва какво е хванал,на какво и т.н.ceckoy23 написа:Аз искам да кажа, че ми писна собствениците на водоемите да пишат във форума разни небивалици!!! Само от събота и неделя тоя е 500лв. напред от балъците, които четът форумите!!! ТАКА И МЕН МЕ НАХЕНДРИХА с фалшиво мнение от този форум!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тъй, тъй, няма риба, щом не си хванал как ще има 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
О-о-о,
Много се изкефих на постовете, а Трънския ме разби с фетишизма си
!
Ама ще си трая, че веднъж се обадих и после затриха четири теми.
На друго място, де!
Чируз,
Мизата падна!
Склонен съм да дам - бира, кебапчета и компания / да ти нанизвам стръвта, да ти подавам кепа и пр./, а ти да ме научиш как се хващат тлъсти шарани на твоите прътове
!
Само ще гледам, а 50 лв ще дам за Нови хан!
Много се изкефих на постовете, а Трънския ме разби с фетишизма си

Ама ще си трая, че веднъж се обадих и после затриха четири теми.
На друго място, де!
Чируз,
Мизата падна!
Склонен съм да дам - бира, кебапчета и компания / да ти нанизвам стръвта, да ти подавам кепа и пр./, а ти да ме научиш как се хващат тлъсти шарани на твоите прътове

Само ще гледам, а 50 лв ще дам за Нови хан!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Много готино се получило в тази тема!
Големи скъпчии сте обаче,аз съм съгласен и на една фантичка-за дамите безплатно.
Големи скъпчии сте обаче,аз съм съгласен и на една фантичка-за дамите безплатно.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
тъй де, всички знаем че там бъка от риба, и това е идеята- да се хване нещо йедро, над 3 кг, въпреки че за ходещите на Богров - платеното това са дребни шаранетаTRANSKI RIBAR написа:Въх,не вкарвай вълка в кошарата,на Челопечо след седмица почвам да си извлачвам по 10 кила таран на излет и това му е

дайте малко информация за 777 какво кълве, някой да се похвали?
На Въпросния 777 какви бяха условията за риболов , като цена и т.н ?
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
10 лв. на въдица , каквото си хванеш (ако си хванеш) си е за тебSc00by написа:На Въпросния 777 какви бяха условията за риболов , като цена и т.н ?

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Такова нещо кажат ли Ви бягайте далеч ! Риба няма !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Заре, много си прав, ама ние с теб не сме месари и си го знаем.piranqta написа:Такова нещо кажат ли Ви бягайте далеч ! Риба няма !
Накой да ме светне кое точно е "платеното на Богров"?Като излизаш от София и минеш детелината, в дясно има първо един голям и после един малък водоем.Кой от двата е?И как се слиза от пътя към него?
-
- новобранец
Ако идваш от София след като минеш детелината има светофар, 500 метра след него отляво ти се пада бензиностанцията ЕКО вдясно има отбивка, влизаш(пред тебе е големия гьол) и хващаш наляво( тоя път има няколко разклонения надясно, но хващаш винаги левите само направо движиш се успоредно на на главния път) и след още 700-800 метра си на платеното.StanG написа:Накой да ме светне кое точно е "платеното на Богров"?Като излизаш от София и минеш детелината, в дясно има първо един голям и после един малък водоем.Кой от двата е?И как се слиза от пътя към него?
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
-
- разбира нещата
Оня ден колеги на 20.03 ходих на 777 та равносметката е следната: 8 пъстърви уловени и 2 докарани до брега но изпуснати,просто не бяха налапали добре и се откачиха.Аз и мой роднина двамата бяхме с по една пръчка и си хванахме точно по 4 рибета на човек само на бял червей.Парадокса беше,че сътринта понеже закъсняхме малко и отидохме на гьола към 9:30 и не можахме да си вземем камола,навсякъде беше свършила та взехме една голяма кутия с бели.Аз се ядосвах,че няма да хванеме нищо но....късмет...само на бял пипаше.На рибета изобщо не пипна,нито на паста защото около мен едно момче ловеше на паста и не беше хванал нищо за целия ден.След обед към 15:00 излезе малко вятър и спря да кълве та към 17:20 събрахме сергията и си тръгнахме но останах доволен от този риболов защото не малко пъти съм си тръгвал капо от там.....За инфо на кажа че гьола е абсолютно размръсен и до края на април ще пускат само пъстърва.....Оня ден пуснаха към 30 - 40 рибета но са дребнички всичките....това е от мен и на слука
Последно промяна от ogi_peugeot на Чет Мар 22, 2012 2:34 pm, променено общо 1 път.