Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
acko
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от acko »

уклеи дава също и то по едрички и доволно :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

acko написа:уклеи дава също и то по едрички и доволно :D
Аз със сигурност знам поне още 4 обекта за уклей,ама когато искаш да си ясен с поста си и да бъдеш полезен да беше използвал-quote-да се разбере за Микрото ли става на въпрос за Ръжево Конаре ли ,за п......си .......@ ли.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

butnik написа:
acko написа:уклеи дава също и то по едрички и доволно :D
Аз със сигурност знам поне още 4 обекта за уклей,ама когато искаш да си ясен с поста си и да бъдеш полезен да беше използвал-quote-да се разбере за Микрото ли става на въпрос за Ръжево Конаре ли ,за п......си .......@ ли.
теб те знам че си много голям и никога не мога да се меря с теб инфото не е за такива колоси от твоя ранг а за обикновените риболовци да за микрото става въпрос а ти ако споделиш с нас прохождащите в този спорт твоите "обекти" навярно много хора ще ти бъдат благодарни во веки веков поздрави и респект Ице
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Неее,нямам претенции ,че съм голям,колеги ,които минават през магазина ми "снасят" информация.Поста ти беше неясен,за това те упреквам,но беше хубаво да споделиш,че в почивните дни е митинг :lol: На всички бивши и действащи баластриери около Пловдив и Пазарджик може да се направи добър риболов на уклей,както на 40-те и Леново.
mavara.nak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mavara.nak »

На 40сте и Леново само уклей ли излиза колега Бутников.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

На 40-те и дребни перки,на Леново са търсели само уклей и нищо друго.
mavara.nak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mavara.nak »

Благодаря. :drinkers:
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Къде се вади този билет за 40.те колеги и колко струва?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

До месец май ще е свободен-без билет,а след това :roll: който спечели търга ще си определи условията.Ако местното ЛРД стане отново собственик,то процедурата е ясна-билет 15лв издаден от тях.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Днес посетих водоема след Войсил (посока Съединение в дясно). На място бях в 11.00. Имаше 5-6 колеги. По-късно дойде и една група 4 човека към 13.30. Двама от колегите, дошли още сутринта ловяха на директен и един мач. Само те бяха уловили 2 или 3 шарана, но това е станало преди 11.00. До мен имаше други двама колеги. Ловяха на дъно с 3-4 царевици на косъма, фидер - отново "на косъм" с 3-4 царевици, един мач - на него сменяха стръвта (бял, торен, царевица). Никой - нищо! Водата е около 10-12 градуса и рибата е изключително мудна. Не се виждаше никаква игра на рибата (само едно малко рибе до брега). Има и 5-6 досадни гъски, които постоянно пляскаха и закачиха даже една въдица. Температура на въздуха 23 градуса и слънце. Хванахме тен :)
Аз "потопих" един мач с фиксирана 3 гр., основно 0,14, повод 0,12, кука 16 (жълта) и един фидер с основно 0,22, повод 0,16, кука 14 (бяла). В началото пробвах с "плувка" 1 грам, но имаше вятър и подводно течение, затова я увеличих. Хвърлях на сладка царевица, бял и торен. Все пак не бях напълно капо. На фидера имах едно уникално леко пипане (мислех, че не съм видял добре) и извадих един шаран около 1 кг, като лодка :) никаква борба. На слядка царевица. Захранка - фидер на ФИЛСТАР, сладка царевица и бял. Благодаря на колегите до мен, че ми помогнаха с техния кеп и кепчосването.
Условията са същите: на десния бряг - 10 лв., на левия - 7 лв., рибата се плаща (има ценоразпис на входа; не го видях, защото не вземам риба, но мисля, че шарана е 5 лв.). Уловената риба се "предоставя" на заведението. Има хора, които идват само да хапнат и пийнат :) Охраната ме предупреди да не я пускам.
Това е от мен.
Гено Генов
Изображение
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Здравейте колеги, да питам някой посещавал ли е Езерово тези дни, тръгнала ли е рибката вече. Благодаря предварително. :)
Да живее България!!!
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Здравейте колеги,
Днес откраднах малко време и посетих водоемите на бай Гошо. Бях на място в 13,00 часа. Такса 2 лв. на въдица. Шаран, ако се взема, 6 лв./кг. Пъстърва няма да продава тази година :) Другото не го видях.
На място имаше само един колега и ловеше от страната на къщичката на средния водоем. Беше метнал 3 въдици "на тежко". Имаше уловени 2 шарана. До края на риболова си, до към 16,30 часа, хвана още 2 бр. Каза, че стръвта му е бял, торен и царевица (не разбрах каква). Аз също се настаних на средния "гьол" но от западната страна - до ореха. Рибата се е разиграла. Въдици: 1/. фидер хеви с хранилка 25 гр. (решетка) на противоусукваща тръбичка подвижна; основно 0,18; повод 0,14; кука 14. 2/. теле мач 10-30; фиксиран ваглер 3 гр; основно 0,18; повод 0,14; кука 12 (жълта). Последното утежнение на дъното. Захранка основна за фидер на ФИЛСТАР с добавки сладка царевица, бял и пинки. Имаше вятър точно с/у мен северо-изток.
Вкарах ги и двете в атака. Захраних само на "плувката" от ръка на разстояние 7-8 м. Фидера на дистанция около 15 м. И риболова започна. Стръв и на двете - два бели и зърно сладка царевица.
Първо пипане след около 20 мин. на фидера (след 3 замятания). Шаран около 1,5 кг. Добра борба. В колата ми останаха кантарчето и живарника :) Тъй или иначе не вземам рибата. На мача удар имаше след около 1 час. Голям кеф. Тази пръчка я тествах. Първи риболов. Никакъв проблем с едрите шарани. На мача изкарах 3 бр. Най-големия бе около 2 кг. После го прибрах, защото бях сам и не можех да обслужвам двете въдици :) Определено на фидера беше голямата слука. През около 10 мин.
Резултата 12-13 шарана до 16.30 часа. Имам снимки, които ще се опитам да кача по-късно. Начесах си крастата най-после :)
Това е. Живи и здрави.
Последно промяна от genov_eng на Сря Мар 21, 2012 9:44 pm, променено общо 1 път.
Гено Генов
Изображение
tihia_58
новобранец
новобранец

Мнение от tihia_58 »

Къде са тези водоеми на бай Гошо ако може да попитам,че се чудя каде да отдъхна малко?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

След с.Куртово Конаре на около 2км има отляво на пътя табела Спортен риболов.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

tihia_58 написа:Къде са тези водоеми на бай Гошо ако може да попитам,че се чудя каде да отдъхна малко?
Колега, като подминеш Куртово Конаре в посока Кричим гледай в ляво и ще видиш табелите Рибарници "Кричим". На около 1 км след табелата на излизане от селото. Ако ги подминеш след около 500-600 метра е мотела и като завиеш преди него, пак в ляво, отиваш на другия рибарник "Бадема" (но той работи само в почивни дни и празници).
На слука.
Гено Генов
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”