Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
2 шапки KAMASAN
2 шапки KAMASAN
Продавам тези две летни шапки на КАМАSAN

Цена:12лв./бр.
Намират във Велико Търново и пътуват из цялата страна с ЕКОНТ за сметка на купувача с опция прегледай преди да платиш.
- за контакт:темата,Л.С.,тел.0886803116-Галин
Здравейте колеги предлагам ви следната опция която ми обясниха от ЕКОНТ.
Поради малкия размер на нещата в обявата ми (главно за да не се набутвате с доставка)ви предлагам опцията пощенска пратка пак е чрез ЕКОНТ.
Това означава:
1: Няма опция отвори преди да платиш
2:цената на куриерската услуга е около 3лв. (зависи от наложения платеж ама е там някъде)
3:излиза по-евтино особено ако си поръчате 2-3 пакетчета куки
4:Как се плаща:Пример:ако съм обявил цена на една шапка 10лв. като ида да я пусна с тая опция аз трябва да заплатя куриерската услуга която в случая е 2.8лв.(знам защото съм пращал по този начин) така плащам 2.8лв.и пускам шапката с наложен платеж 10лв.цената която съм обявил+2.8лв.куриерската услуга общо 12.8лв. а това е и цената която вие трябва да заплатите за да си получите стоката вместо към 15-16лв.
Но тая опция не ви дава право да прегледате стоката,така че аз само предлагам вие си преценете как да ги получите.
Ако някой колега иска да получи нещо по този начин ще го помоля да го напише изрично ПОЩЕНСКА ПРАТКА иначе пращам по стандартния начин.

Цена:12лв./бр.
Намират във Велико Търново и пътуват из цялата страна с ЕКОНТ за сметка на купувача с опция прегледай преди да платиш.
- за контакт:темата,Л.С.,тел.0886803116-Галин
Здравейте колеги предлагам ви следната опция която ми обясниха от ЕКОНТ.
Поради малкия размер на нещата в обявата ми (главно за да не се набутвате с доставка)ви предлагам опцията пощенска пратка пак е чрез ЕКОНТ.
Това означава:
1: Няма опция отвори преди да платиш
2:цената на куриерската услуга е около 3лв. (зависи от наложения платеж ама е там някъде)
3:излиза по-евтино особено ако си поръчате 2-3 пакетчета куки
4:Как се плаща:Пример:ако съм обявил цена на една шапка 10лв. като ида да я пусна с тая опция аз трябва да заплатя куриерската услуга която в случая е 2.8лв.(знам защото съм пращал по този начин) така плащам 2.8лв.и пускам шапката с наложен платеж 10лв.цената която съм обявил+2.8лв.куриерската услуга общо 12.8лв. а това е и цената която вие трябва да заплатите за да си получите стоката вместо към 15-16лв.
Но тая опция не ви дава право да прегледате стоката,така че аз само предлагам вие си преценете как да ги получите.
Ако някой колега иска да получи нещо по този начин ще го помоля да го напише изрично ПОЩЕНСКА ПРАТКА иначе пращам по стандартния начин.
Re: 2 шапки KAMASAN
Айде,че слънцето напира

Остана една шапка!
Шапките съм ги купувал лично от Англия.
Айде колеги,рибата се размърда,слънцето също.....
После ще има еййй как ми печееееее
Честит 3-ти Март!
После ще има еййй как ми печееееее
Честит 3-ти Март!
На такава цена нема да се намерят тук в BG,айде не се чудете щото е само една а слънцето не прощава и блести якооооооо!