Билет за бебе

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

strijok
учете се от него
учете се от него

Re: Билет за бебе

Мнение от strijok »

bobo_33333 написа:
strijok написа:Жалко ми става като чета, ма не се учудвам :evil: Вродено е на българина да е тарикат и това е :?
От коя страна Ванка е тарикатлъка.
Виждал ли си ,как се заяждат с някой пенсионер,че не си написал излета и му пишат акт за това.
Виждал ли си ,как мъж и жена ,са на пикник повече,отколкото за риба,щото са с един директен и софра до реката и мъжът подава директния на жената ,да си запали цигара и ония тичат ,да и пишат акт,щото тя била
действаща
,
своевремнно,същите тези господа,фърлят пиратки да изгонят две циганета и след 5 минути идват пичовете от енергото... :shock:
Те заради това ми е жалко приятелю, щото е в двете посоки и ribolovcho е прав - въпрос на самосъзнание :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Незавиждам че можеш и с полови фидер да хващаш.Ако направиш забележка на някои си с род под с 4-ка,дали ще ти обърне внимание насериозно или ще те осере едно хубаво.доволен ли ще си, ако ще и глобите за повече въдици и по 1000 лв,така ще се спре обезрибяването ли,или като доидат нощеска „колегите„ с големите дупки се оправя положението.
В таз държава всеки проблем почва да се решава от зад напред,махаме песачинките които са част от проблема,а основното остава.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

ми може колега да иска да фърли една за сом една за клен и с едната да си цъка мренкикво лошо има.спомням си един път кат бех малък бях за щука и съм наметал точно 3 пръчки(аз и толко имах),е да ама удари имаше и то много и ми свършиха рибетата и защото не ми се разваляше срезах едно дръвче 2 метра закачих плувка и кука и почнах слънчаците,а на 50 метра по-надолу 2 мрежи с мрежарите .И ето като по поръчка идат ИАРА-джиите при мене и викат билет,дадох го и вика аха хубаво ама си с 4 въдици и сега акт требе да пишеме.Много дълго им обяснявах че тоя клон ми е да си хвана 3-4 слънчака за стръв и накрая им викам а я ги вижте ония с мрежите бе,а инспектора вика мани ги ти тия с мрежите ти защо си с 4 пръчки и след дълга разправа и обяснения пък и щото бех пале ме пуснаха да си хода,качиха се и си тръгнаха,а мрежарите останаха непроверени.Сега вече ги няма тия инспектори ама ето какво се случи на мен.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

piranqta написа:Виж сега да ти обясня как стоят нещата с риболова :

Отиваш за удоволствие и релакс , не да си избиеш пътните и всички разходи с уловена риба ! Отиваш да експериментираш различни тактики с макс 2 въдици не с 20 ! Както написаха и по горе , ако с 1 не можеш и с 10 няма да можеш когато си лаик ! Такива заслужават глоби в троен размер ! Имаше един подобен миналата есен на Копринка с 8 въдици и при зададения от мен въпрос дали всички са негови ми каза ,че колегата му бил до селото за вода ! След 2 часа колега не се появи и го помолих да си събере боклуците и да си ходи към СО ! Идиота беше нагъл до безобразие и за малко не плува в язовира и в крайна сметка след 4 дена висяне там имаше хваната 1 каракуда - много се смях ! Аз имах за 3 часа 3 шарана и амур с 2 фидера !!! Има и снимки за такива , като даже има и видео ! Така ,че когато си некадърен и мързелив си взимаш 20 въдици и се надяваш да хванеш колкото може повече риба за да избиеш разходите и да нахраниш гладните орки в махалата ! На такива им пожелавам късмета на селянина с ладата и радка пиратка/доко доко от Со ! Не виждам смисъл ама никакъв от подобни идиотски теми тип - как да хванем повече риба , или вижте ме как мамя закона ! Засрамете се всички , които го правите това нещо и влезте в час , че скоро и със 100 въдици риба няма да хванете защото същите такива , като вас са я изловили ! И си платете билетите за тази година ! Без поздрави , а с ругатни по адрес на всички подобни .
Аре стига ,думички като лаик и юзер ,не се учат на реката и без ругатни,нали форума е да споделяме,правди,неправди...
Аз там съм пораснал...
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

piranqta написа:И на кучето извади билет да си мяташ направо 12 въдици !
Мисля да извадя на цялата рода до 9 коляно та да мога да си хвърлям към стотина пръчки :lol: :lol: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Темата отдавна е завършена!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Риболовен билет и документи”