Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Пролетни кефали
Модератор: sapuna
Пролетни кефали
Ще ходя в една малка рекичка и се чудя на какво да го търся кефала и каква захранка да използвам. Благодаря предварително! 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Пролетни кефали
Само и единствено бели червеи....вземаш 200-300 гр., регулярно подаваш по една щипка с прашката и си ти.
На куката естествено отново бял...

Точно и ясно!tamihal написа:Само и единствено бели червеи....вземаш 200-300 гр., регулярно подаваш по една щипка с прашката и си ти.
Рибата винаги е на другия бряг
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
По това време на годината, сладката царевица е много добра стръв.Хвърляш по няколко зърна и ловиш на нея.Виж какви риби излезнаха тази вечер от 17 до 19 часа, на малка рекичка вливаща се в Марица.kir4o9612 написа:Ще ходя в една малка рекичка и се чудя на какво да го търся кефала и каква захранка да използвам. Благодаря предварително!

Бързай бавно.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
SUPER MARIO, по това време ловиш тия клене на мамул, а?
Що си мисля, че тая снимка е от края на 2011, ноември?

Що си мисля, че тая снимка е от края на 2011, ноември?

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Пич ,има да учиш още много за риболова.Снимката е от преди 2 часа.Mr.Barry написа:SUPER MARIO, по това време ловиш тия клене на мамул, а?![]()
![]()
Що си мисля, че тая снимка е от края на 2011, ноември?![]()
Бързай бавно.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
А темата е за мирни риби.Тия не са от най мирните

- pachosz
- сериозен играч
И аз миналата седмица излъгах няколко на бял. После опитах със спининга на едно малко воблерче с окраска на пъстърва, успеха беше същия. Така че гладен ли е, червей, кукуруз, пластмаса, дърво, желязо... все си папка 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На мравка.Няколко големи мравки на куката и тихичко по брега. 

Риболовът не е слука,а наука!
А в малък затворен водоем на какво да търся клен ? и каква захранка да ползвам ?
SUPER MARIO написа:По това време на годината, сладката царевица е много добра стръв.Хвърляш по няколко зърна и ловиш на нея.Виж какви риби излезнаха тази вечер от 17 до 19 часа, на малка рекичка вливаща се в Марица.kir4o9612 написа:Ще ходя в една малка рекичка и се чудя на какво да го търся кефала и каква захранка да използвам. Благодаря предварително!

Колега аз само да добавя към Мамула,Кукуруза и ........че аз сега в тоя сезон ги ловя на бобонка,черница (дуда).

Айде със здраве и да не се правим на тарикати ааа

vladoto написа:На мравка.Няколко големи мравки на куката и тихичко по брега.

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Добре колега, според теб на какво съм ги уловил? И ако ти не си хващал на царевица през този сезон, това не значи че не кълве.Абе кво ли ти обяснявам, хващай си ги на каквото знаеш.galin_fcb написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Ей ама някой хора се взеха много на сериозно с и си мислят че всички други пасем трева!!!!
Колега аз само да добавя към Мамула,Кукуруза и ........че аз сега в тоя сезон ги ловя на бобонка,черница (дуда).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бързай бавно.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Пич ето, че не само аз не съм хващал на мамул по тва време, айде..... xaxaxaSUPER MARIO написа:Добре колега, според теб на какво съм ги уловил? И ако ти не си хващал на царевица през този сезон, това не значи че не кълве.Абе кво ли ти обяснявам, хващай си ги на каквото знаеш.galin_fcb написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Ей ама някой хора се взеха много на сериозно с и си мислят че всички други пасем трева!!!!
Колега аз само да добавя към Мамула,Кукуруза и ........че аз сега в тоя сезон ги ловя на бобонка,черница (дуда).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()