Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Има ли още лед на яз. Искър?
Модератор: Paublo_Eskobar
Има ли още лед на яз. Искър?
Здравейте колеги, тази есен за първи път бях за уклей на яз. Искър (щъркела) и останах очарован, искам да попитам има ли някой инфо дали се е размръзнал язовира и може ли да се търси уклей по това време на годината.
- chapara
- ще става разбирач
Re: Има ли още лед на яз. Искър?
Едва ли ще става за риболов преди забранатаITN написа:Здравейте колеги, тази есен за първи път бях за уклей на яз. Искър (щъркела) и останах очарован, искам да попитам има ли някой инфо дали се е размръзнал язовира и може ли да се търси уклей по това време на годината.

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Колега , а каква е причината, има още лед или нещо друго?chapara написа:Едва ли ще става за риболов преди забранатаITN написа:Здравейте колеги, тази есен за първи път бях за уклей на яз. Искър (щъркела) и останах очарован, искам да попитам има ли някой инфо дали се е размръзнал язовира и може ли да се търси уклей по това време на годината.
абе колега какъв лед те гони ?! навън от почти цяла седмица темперетурите са над 20 градуса... не съм ходил скоро на Искъра, но съм на 120% сигурен че лед няма
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=121&t=60891 с тези температуи може вече и да няма лед или ако има няма да става за качване.НАСЛУКА
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
-
- новобранец
Nqma le na Iskara dnes minah ot tam....
В неделя Щъркела беше замръзнал.
- milanov84
- научил се да хвърля
След като прочетох няколко мнения, реших да се убедя лично и запалих мотора... и право до язовира... Навсякъде ледът е стопен... Река Палакария е доста бурна и си е на бозичка...
Само на Пасарел има лед...
Само на Пасарел има лед...
02.04.2012г.
Ясно е че лед вече няма. Въпроса е дали е ходил някой тези дни и какво кълве? Дали е тръгнал уклея? Ако някой даде инфо - благодаря предварително!
Мисля да направя един излет до язовира или на 07 или на 08.04. и ако това се случи, ще пиша.
Ясно е че лед вече няма. Въпроса е дали е ходил някой тези дни и какво кълве? Дали е тръгнал уклея? Ако някой даде инфо - благодаря предварително!
Мисля да направя един излет до язовира или на 07 или на 08.04. и ако това се случи, ще пиша.
-
- новобранец
На Искъра вървят трудни платики на фидер.
Уклей чух че ловят на Панчарево, но инфото ми е 2-ра ръка
Успех!
Уклей чух че ловят на Панчарево, но инфото ми е 2-ра ръка
Успех!