Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Миналата година беше 7лв. мисля за 3 пръчки. Не е зарибяван от много време. Има много таранка, малко шаран и малко сулка.Milen Penev написа:Дайте някакво инфо за Засмяново такса разришен брой въдици зарибяван ли е скоро?
- Milen Penev
- новобранец
мерси за инфото колега
- ribarshe
- ще става разбирач
Успех колега , ще чакаме новини , дано да са добриrinzz написа:Утре атакуваме Засмяново с брата!
После ще се похваля,само да не стане като хвалбата ми с Л.Каравелово....

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Някой да помага за левски и николаевка.Бачкат ли и кви са таксите? 

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Здравейте колеги. Събота бях за щука на Езерец. Пълно КАПО , за два часа нито един удар , иначе проверяващи имаше. Някои би ли ми казал в Шуменски окръг за язовири , където мога да отида за щука ( освен Шуменското езеро ) ? Може и за другите окръги около Варна. Благодаря предварително!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Koffer в момента тече забраната за щука и сулка заради размножителния им период,забраната е до 15 април,но ще я слеят с другата забрана до 31 май заедно с мирните риби.
-
- научил се да хвърля
И мен ме интересува специално Левски(такси и риби)Благодаря!!!vladofommi написа:Някой да помага за левски и николаевка.Бачкат ли и кви са таксите?
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
То май много малко хора знаем за тази забрана,щом и проверяващи е имало и нищо не са казали на колегата-пълна трагедияFishing_Fan написа:Koffer в момента тече забраната за щука и сулка заради размножителния им период,забраната е до 15 април,но ще я слеят с другата забрана до 31 май заедно с мирните риби.

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
стр. 221the gers написа:И мен ме интересува специално Левски(такси и риби)Благодаря!!!vladofommi написа:Някой да помага за левски и николаевка.Бачкат ли и кви са таксите?
Знам за забраната- проверяващите на Езерец ме питаха дали знам за забраната и ми казаха , че ако хвана бяла риба или щука , трябва задължително да я пусна. Интересува ме за частни язовири , там забрана би трябвало да няма..? 

- svetlio86
- ще става разбирач
Някой да знае какво става с язовира до Осеново? Чух някакви слухове ,че са почнали да го пълнят , но не знам колко са верни!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Открих сезона на язовира в Айтос
извадихме около 200 таранки с калибър мржду 5 и 10 см 

На Левски миналата година беше 20лв за 24ч, рибата не се плаща, но и е няма много много. Когато го откриха имаше много, но всеки вземаше по 5-10 риби, че и повече и нищо май не остана. Иначе имаше много добри шарани....Все нещо сигурно е останалоthe gers написа:И мен ме интересува специално Левски(такси и риби)Благодаря!!!vladofommi написа:Някой да помага за левски и николаевка.Бачкат ли и кви са таксите?

Колеги някой може ли да даде информация за Венелин защото смятаме да го посетим.Миналата година на бунгалата 35лв. големият 10лв. три въдици.БЛАГОДАРЯ и НАСЛУКА на всички.
Здравейте колеги!
Не видях тема за язовирите край гр.Шумен, поради което пускам това съобщение в тази тема.
Маля за информация за язовира до алуминиевия завод до гр.Шумен. Миналата година рибата там тръгна в началото на м. март. Излизаха добри шарани до 2 - 2,5 кг и пастърва по около 500 - 600 гр.
Предварително благодаря за информацията.
Не видях тема за язовирите край гр.Шумен, поради което пускам това съобщение в тази тема.
Маля за информация за язовира до алуминиевия завод до гр.Шумен. Миналата година рибата там тръгна в началото на м. март. Излизаха добри шарани до 2 - 2,5 кг и пастърва по около 500 - 600 гр.
Предварително благодаря за информацията.