Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

избор на мачова макара
Модератор: Paublo_Eskobar
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: избор на мачова макара
Извинявам се че не съм точно по темата,но исках да се посъветвам с по опитни колеги.
Мача ми е Tica Excel TC2 carbon на 3.90м с акция 5-25 и тегло 210g(това е първият ми мач в живота)
Междувременно ми изпадна една обява за Shimano Exage 3000MRB за 90лева втора ръка.На снимките е като нова ама знам ли.....
Въпросът ми е ,някой който я притежава какви са му впечатленията от нея.В началото реших да си купя малко по добри такъми които да ми карат няколко години защото до сега съм ловил с телескопчета и макарички за по 15-20 лева.Нямах пари за нова макара от среден клас затова реших да потърся нещо качествено втора ръка с нагласата че ще ми служи дълго време.Видях че се продават лъскави Shimano и обърнах сайтовете да намеря такова като състъргах последните си пари с готовност да си го купя когато го открих,но сега като чух доста "суперлативи " за Exage,започнах да се замислям дали не е по добре да си взема нещо евтинко което ми харесва на външен вид и да си свиркам отколкото да си дам последните 90лева за нещо,плюто и прехвалено което да се окаже нож с две остриета
Мача ми е Tica Excel TC2 carbon на 3.90м с акция 5-25 и тегло 210g(това е първият ми мач в живота)
Междувременно ми изпадна една обява за Shimano Exage 3000MRB за 90лева втора ръка.На снимките е като нова ама знам ли.....
Въпросът ми е ,някой който я притежава какви са му впечатленията от нея.В началото реших да си купя малко по добри такъми които да ми карат няколко години защото до сега съм ловил с телескопчета и макарички за по 15-20 лева.Нямах пари за нова макара от среден клас затова реших да потърся нещо качествено втора ръка с нагласата че ще ми служи дълго време.Видях че се продават лъскави Shimano и обърнах сайтовете да намеря такова като състъргах последните си пари с готовност да си го купя когато го открих,но сега като чух доста "суперлативи " за Exage,започнах да се замислям дали не е по добре да си взема нещо евтинко което ми харесва на външен вид и да си свиркам отколкото да си дам последните 90лева за нещо,плюто и прехвалено което да се окаже нож с две остриета

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- nakata176
- научил се да хвърля
колеги никой не казва нищо за shakespeare mach 3 който ползва такава макара да изкаже мнение
- nakata176
- научил се да хвърля
от шиманото сигорно ще се откажа но дайте някакво наистина добро предложение няма значение марката просто да е добра и надежна макара
- nakata176
- научил се да хвърля
Край на търсенето вече съм собственик на Шимано Страдик страхотна е.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Честито,със Страдика няма да страдашnakata176 написа:Край на търсенето вече съм собственик на Шимано Страдик страхотна е.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....