Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Дава ли на Враждебна?
Модератор: Кърцата
Дава ли на Враждебна?
Утре отивам на Враждебна до летището. Има ли някой инфо от вчера и днес ? Утре аз ще пиша за резултата от разходката.

Re: Дава ли на Враждебна?
то си дава стига да можеш да ги ловиш 

Търси си место в началото или до големия шавар, иначе ще е голяма мъка......pano64 написа:Утре отивам на Враждебна до летището. Има ли някой инфо от вчера и днес ? Утре аз ще пиша за резултата от разходката.
Рибата винаги е на другия бряг
дава бабушка дребна и средна някой уклей и костур финна линия тъмна захранка с повече глина и по малко да не я прехраниш и пинки за страв това е наслука 

-
- научил се да хвърля
Ако подчертавам АКО няма лед,какъвто имаше оня ден!
Търси място около острова/канала и дълбочина над 3 метра!
Захранка недей да хвърляш в никакъв случай,а само постоянна стрелба на пинки във водата!
Линията с повод 0.08 и кука 18ти номер за стръв или пинки(мартеничка) или хирономус
Търси място около острова/канала и дълбочина над 3 метра!
Захранка недей да хвърляш в никакъв случай,а само постоянна стрелба на пинки във водата!
Линията с повод 0.08 и кука 18ти номер за стръв или пинки(мартеничка) или хирономус

мястото е както ти казват колегите, но при мен даде много добър резултат захранката с пропорция 600-700 гр. захранка и 1кг. глина с бял вътре стръв хирономус и една пинка 

-
- новобранец
Здравейте, някои знае ли какво е положението във водоема (платения),ходил ли е скоро ,пускали ли са риба ,дава ли ?
Благодаря за инфото предварително.
Благодаря за инфото предварително.