Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Съвет и мнение за столче със стойка за директен
Модератор: sapuna
Съвет и мнение за столче със стойка за директен
Здравейте колеги!
Ще ви помоля за съвет и мнение за следното столче :
http://www.koalaproducts.co.uk/folding- ... s4406.html
Интересува ме най вече,дали при ставане от стола,директният осем метров ще го преобърне.
За пръв път пиша във форуми,моля да ме извините ако някъде съм сбъркал.
Благодаря предварително!
Ще ви помоля за съвет и мнение за следното столче :
http://www.koalaproducts.co.uk/folding- ... s4406.html
Интересува ме най вече,дали при ставане от стола,директният осем метров ще го преобърне.
За пръв път пиша във форуми,моля да ме извините ако някъде съм сбъркал.
Благодаря предварително!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Съвет и мнение за столче със стойка за директен
100 % ще го обърнре..но има един чалъм ако вържеш отзад столчето със 2 връзки....на 2 колчета

язък:(...иначе много ми харесаribolovcho написа:100 % ще го обърнре..но има един чалъм ако вържеш отзад столчето със 2 връзки....на 2 колчета
Все пак благодаря за съвета!Но ако е камъниста почвата все си мисля,че няма как да забия колчетата отзад.
- Бисо
- сериозен играч
Не се харчи излишно,България е една от страните,за които "Коала" НЕ изпраща свои продукти.....
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Найстина ли?Четох във един форум,че един колега си е купил същото столче.Иначе запознат ли си с продуктите на Коала,и какво ти е мнението специално за това столче?Бисо написа:Не се харчи излишно,България е една от страните,за които "Коала" НЕ изпраща свои продукти.....
- Бисо
- сериозен играч
Покупка е възможна,но само през английски адрес,не и директна доставка до България.toluto написа:Найстина ли?Четох във един форум,че един колега си е купил същото столче.Иначе запознат ли си с продуктите на Коала,и какво ти е мнението специално за това столче?Бисо написа:Не се харчи излишно,България е една от страните,за които "Коала" НЕ изпраща свои продукти.....
"Коала","Ултимейд" и още няколко по-малко известни фирми,продават "Бюджетни"такъми.Сиреч,за толкова пари - такава стока.Не,че нямат и добри попадения...
В общи линий,не очаквай кой знае какво... пък и цената му не е много добра.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Благодаря много!Разубеди ме да купувам:)Бисо написа:Покупка е възможна,но само през английски адрес,не и директна доставка до България.toluto написа:Найстина ли?Четох във един форум,че един колега си е купил същото столче.Иначе запознат ли си с продуктите на Коала,и какво ти е мнението специално за това столче?Бисо написа:Не се харчи излишно,България е една от страните,за които "Коала" НЕ изпраща свои продукти.....
"Коала","Ултимейд" и още няколко по-малко известни фирми,продават "Бюджетни"такъми.Сиреч,за толкова пари - такава стока.Не,че нямат и добри попадения...
В общи линий,не очаквай кой знае какво... пък и цената му не е много добра.