Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744
Модератор: sapuna
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744
http://www.shopwiki.co.uk/l/SENSAS-~-PO ... -POLE-PACK
И при най-завишените ми пресмятания/цена закръглена860 и лира - лев 2,5/ цената па ми излиза под 3000. Не че ми пука, я таквиз длъги сопи не ползвам, па и не са ми симпатични, но каква ми е гаранцията, че и при другите артикули не е така...
.
И при най-завишените ми пресмятания/цена закръглена860 и лира - лев 2,5/ цената па ми излиза под 3000. Не че ми пука, я таквиз длъги сопи не ползвам, па и не са ми симпатични, но каква ми е гаранцията, че и при другите артикули не е така...

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много лично го приемате.
Никой не се ебава, просто са поставили цената си.
Вместо да се чувстваш засегнат от цената, по-добре е да звъннеш на продавача, да си поговорите и ако цената отново не ти харесва пазарувай от друг търговец.
Защо не си поръчаш въдицата от чужбина?
Никой не се ебава, просто са поставили цената си.
Вместо да се чувстваш засегнат от цената, по-добре е да звъннеш на продавача, да си поговорите и ако цената отново не ти харесва пазарувай от друг търговец.
Защо не си поръчаш въдицата от чужбина?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Може би не трябваше да давам конкретен пример,просто това е което разглеждах в този момент.Да тази може би е много успешна,търсена и тн.,но има много други при които не е така,а цената....
И все пак,дори конкретния пример : http://www.nimpopo.com/acatalog/Sensas- ... -1010.html
При курс днес 2,36лв. продава,това прави 2000лв. И ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ТОВА Е 16М. PACK !
А тук ни предлагат 13м. за 3000лв. и то уш изгодно,инъче е 4050лв. !!! http://911.bg/a2/sensas-power-match-774-5292692.html (не само тук)
И пак казвам,нека излезем от конкретния пример...
Не е нормално с/д мен,щеките са стока,която бързо се развива,излизат нови и нови модели !Би трябвало и пазарната политига да се промени, но явно не...
Все пак,не казвам че съм прав,напълно е възможно да греша,предвид това,че не съм търговец,или вносител на такава стока,затова пак казвам,че ще ми интересно някой търговец да ме опровергае...
И все пак,дори конкретния пример : http://www.nimpopo.com/acatalog/Sensas- ... -1010.html
При курс днес 2,36лв. продава,това прави 2000лв. И ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ТОВА Е 16М. PACK !
А тук ни предлагат 13м. за 3000лв. и то уш изгодно,инъче е 4050лв. !!! http://911.bg/a2/sensas-power-match-774-5292692.html (не само тук)
И пак казвам,нека излезем от конкретния пример...
Не е нормално с/д мен,щеките са стока,която бързо се развива,излизат нови и нови модели !Би трябвало и пазарната политига да се промени, но явно не...
Все пак,не казвам че съм прав,напълно е възможно да греша,предвид това,че не съм търговец,или вносител на такава стока,затова пак казвам,че ще ми интересно някой търговец да ме опровергае...
MILF - Man, I love fishing !
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно по тази причина не пазарувам от родните магазини нищо друго освен стръв от поне 17г насам 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Цената на една щека е RRP £1350.00.
За количества е Price: £850.21 (Inc VAT)
Направете аритметиката по какъвто курс искате.
За количества е Price: £850.21 (Inc VAT)
Направете аритметиката по какъвто курс искате.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- jorro11
- ще става разбирач
В този ред на мисли само за сравнение до преди една година от едно риболовно магазинче в Англия си взимах близо 1кг бели червеи (с доста приличен размер) за 2,5 паунда. В БГ 100-ина грама за 1лв.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Говорим за конкретен продукт а не за 100 грама червеи или аутлет маратонки които тука ни ги дават за 100+лв. а иначе излизат десетина лири
Както споменах по-преди щеката може и да се намери и за 550 лири , просто човек трябва да потърси . Друг е въпроса че това не и е нормалната магазинска цена която поддържа а тя средно е около 1300 паунда . bayatov , не случайно ти дадох за пример спинингова пръчка модел от преди 25 години и все още произвеждащ се . За разлика от щекарството което "бързо се развива" само в Европа то спининговите геги търпят постоянно развитие в цял свят , от преди доста време та ... Не ми отговори на въпроса :
- На теб колко ти се иска да струва ?
Щот на мен онази спинарка ми се ще да е два и двайсе ама тъпаците не я намаляват

- На теб колко ти се иска да струва ?
Щот на мен онази спинарка ми се ще да е два и двайсе ама тъпаците не я намаляват

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Иванов да не си търговец случайно та се палиш толкова..Че ни клатят търговците ни клатят,,Няма какво да се преструваме че не е така..Те като вносители ползват отстъпки и на тях не и излиза 1300 паунда..Просто надценката и е доста голяма....

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Имайки предвид,че това което предлагат тук е 13м.,повече от 1500лв. е кожодерство...като не ангажирам никой с мнението си !Павел Иванов написа: - На теб колко ти се иска да струва ?
- Павел Иванов
Тц . Не виждам къде се паля , просто ми е смешно и то многоribolovcho написа:Иванов да не си търговец случайно та се палиш толкова......

bayatov , търсенето определя предлагането . Отделно всеки сам има право да определя кое колко да продава , друг е варианта дали ще успее да го продаде ама тва ще го преодстъпим на врачките .
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ами от чужбина ще пазаруваме,това е положението.Ама нали някои хора упорито говорят да подпомагаме бг бизнеса като си въртим парите тук,а не да ги пращаме в чуждите държави.Аз също искам да си давам парите в българската икономика,но не виждам скоро да се случи..
И колега Иванов,извинявай,без да се заяждам, но не разбирам кое е смешното ?!
И колега Иванов,извинявай,без да се заяждам, но не разбирам кое е смешното ?!
- Павел Иванов
Ами смешното е че си избрал точно този продукт при наличието на купчина други при които се откроява повече от съществена разлика
Не друго ами такива примери с лопата да ги ринеш 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз затова казах да излезем от конкретния пример...От това се интересувах и затова го дадох за пример.
Друг пример е Shimano TECHNIUM XTB , който тук е м/у 1300 и 1450лв. ,а без много търсене се намира за 249 паунда !
Мисля,че няма нужда от още примери...
Друг пример е Shimano TECHNIUM XTB , който тук е м/у 1300 и 1450лв. ,а без много търсене се намира за 249 паунда !
Мисля,че няма нужда от още примери...
- Павел Иванов
Абе поздрави ги с тая песничка на Exploited :
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/M5x60 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/M5x60 ... 3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
и си свиркай
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/M5x60 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/M5x60 ... 3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
и си свиркай

Павел Иванов
Павел Иванов
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....