Съвет за директен
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- danikrumova
- новобранец
Съвет за директен
Здравеите колеги.Някои има ли наблюдения за този телескоп http://podaraci.my-market.eu/category/% ... %80%D0%B8/ 4м.Благодаря
Re: Савет за директен
Здравей, изкарах миналото лято с такова карбоново прътче,мисля, че си заслужава. Успехи!
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Има много писано по този въпрос но нека все пак да помогна колкото мога.
Аз мога ти препоръчам с моя скромен опит това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w-Hunter-B
Но нали си наясно,че ако пише 4 метра то това е дължината му на всичките снадки сумирани,след като се сглобят вече не са 4 метра а 3.85+/- .
И защо точно 4 метра си решил ?
Аз мога ти препоръчам с моя скромен опит това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w-Hunter-B
Но нали си наясно,че ако пише 4 метра то това е дължината му на всичките снадки сумирани,след като се сглобят вече не са 4 метра а 3.85+/- .
Много приятели имат такива и са доволни , в линка отдолу е по-евтин и според мен е по-добре поне 5 м, тъй като както каза колега в разгънато положение се губят поне 20-30 че и до 50 см.В.Стефанов написа:Има много писано по този въпрос но нека все пак да помогна колкото мога.
- danikrumova
- новобранец
Благодаря за инфото.И да кажа на колегата В.Стефанов че за 24лв. си взех вече два такива,и мисля на втория да му сложа едни SIC водачи и макародаржач и да го направя нещо като боло дали ще се получи според ваз колеги.И ако може, на 4метров с 4секции 5 или 6 водача трябва да са.
Благодаря много предварително...
Последно промяна от danikrumova на Съб Мар 24, 2012 11:56 am, променено общо 1 път.
Ще стане идеално, има клипчета как точно се прави. Намери си хубажи водачи с дълго краче, подвижни на карбонови втулки и макародържач. Остава само да навиеш конците и да залееш с подходящ лак. Аз бих сложил на всяка секция по 1 водач, на предпоследната един подвижен и на върха два на карбонови втулки.danikrumova написа:Благодаря за инфото.И да кажа на колегата В.Стефанов че за 24лв. си взех вече два такива,и мисля на втория да му сложа едни SIK водачи и макародаржач и да го направя нещо като боло дали ще се получи според ваз колеги.И ако може, на 4метров с 4секции 5 или 6 водача трябва да са.
- danikrumova
- новобранец
Мерси много.
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Ще стане много добре щом си решил и има хъс.А иначе за парите който ще дадеш за дреболиите и цената на самия телескоп може си вземеш готова боло и да е също така толкова прилична въпрос на гледна точка.А може ли да те помоля ако ще правиш тоя тунинг да по снимаш малко повече и да по обясниш,че аз като начинаещ да се пробвам,че и мене ме зарибяват такива "Направи си сам" 

- danikrumova
- новобранец
ОК като стане ще пусна снимки.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Извинявам се,ама дори и в описанието на въдицата не е споменат карбон.fishingbg написа:Здравей, изкарах миналото лято с такова карбоново прътче,мисля, че си заслужава. Успехи!
По скоро е решила!В.Стефанов написа:Ще стане много добре щом си решил и има хъс.

Moже да избираш между доста директни телескопи в този ценови клас!
Аз ще ти препоръчам това:

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
В.Стефанов написа:Ще стане много добре щом си решил и има хъс.
Извинявам се за несъобразителността.Paublo_Eskobar написа:По скоро е решила!![]()

-
- кандидат преподавател
Ако темата е майтап,нека бъде обозначена 

- danikrumova
- новобранец
Колега телескопа е на втора позисия 4метровия и пише че е карбон, и има ли значение никнеима????
-
- кандидат преподавател
За толкова пари няма какво да му мислиш -купувай и веднага за реални изпитания.Ако не става,ще си проличи веднага и няма да съжаляваш,натрупаният опит ще струва повече от 42 лева 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Не виждам смисъл да пускам нова тема за това тука ще питам.Искам да си взема директен 7 м.За сега имам 2 по 4 м ама са ми къси.Та за 7те метра тъй като ще го ползвам само за лин и ще стой подпрян съм си харесал един бюджетен за 20 лв.Има ли смисъл е въпроса или да събирам пари за хубав.Казвам още веднъж че съм фен на тоя риболов само когато става въпрос за лин.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]