Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кърджалийска област

Мнение от lif3house »

Мерси за инфото. А аз като отида ще дам информация колега Тонев. Питам, тъй като живея от доста време в Сф. и само лятото ловя по нашия край, но сега ми се очертава идване за една седмица !
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

emilionr написа:На траса дава уклейка и червеноперка,към ракиджийницата и на горе чак до веселчанския мост дава каракуда(дори рибата се вижда от моста ако погледнеш на долу) на островица също каракуда.
Такава информация е мехлем за очите ми.Очертава се интересен риболов другата събота и неделя. :D :D .Дано е така и на яз Кърджали към нулата
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Потвърждавам за ТРАСА на моста уклей и някоя и друга перка/за подробности в моя риболовен излет./.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Колеги, към х. Боровица и Чама дали е тръгнал уклея,или май му е рано.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
emilionr
новобранец
новобранец

Мнение от emilionr »

Току що се връщам от петия залив дава уклей и червеноперка но доста дребна
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Днес,под с.Сухово -покачващо се ниво,пълно с боклуци по повърхността.За цялата светла част на деня -три безнадеждно кръстосващи лодки .От брега -на приливи и отливи,добър като размер уклей,не беше гъсто,за цял ден имам около 2 кг /около 70 бройки уклей и две неголеми "баби" /.Топло време,не студен вятър ,двайсетина риболовеца общо вдясно от моста и отсреща.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Така, да обобщим малко.Понеже сутрин си взимам кафе от една малка инфо "Агенция", та да докладвам.До миналата седмица,тия с плетените въдици са вадили доста бяла риба около х.Боровица.За тази седмица имам инфо че са се дръпнали по нагоре, от което следва, че следят рибата.Евентуално до другата седмица ще са вече на Кошарите или малко под тях.Предполага се че и рибата ще е там.За яз Ивайловград, е същата работа,и там рибата е вече около Бориславци/уклей на килограм/.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
dancho.t
новобранец
новобранец

Мнение от dancho.t »

колеги вчера бяхме на чама под хижата уклей си дава добре друга риба не се обади.ако някой има инфо за нивото при Перперек моля да каже.
chefo1948
новобранец
новобранец

Re: Информация за яз.Кърджали

Мнение от chefo1948 »

Някой има ли иннформация тръгнал ли е скобар на Чам Дире?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За "тръгване"е много силно казано.Водата е много висока и бърза,възможните места за риболов са малко и се заемат от зори,като най-често се хващат 1-3 скобара от средни /400-500г/до едри /800-1000г/.Разбира се,има колеги които разправят,че хващат по 30-40,ама ние тук си ги знаем кой,кога,колко може,та става като във вица : "Ми,разправяй и ти!".Иначе никаква друга риба не кълве все още по Чам дере -става въпрос за р.Арда преди вливането в яз.Кърджали,да не се бърка с другото "Чам дере",където е хижа"Боровица" .
chefo1948
новобранец
новобранец

Мнение от chefo1948 »

Много мерси колега. Мислех да направя един излет, но може би е по добре да го отложа още малко да се затопли и да по спадне нивото.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

И аз да допълня на траса излиза доволно уклеи и червеноперки с прилични размери във вторник за 3-4 часов риболов имаше големи емоции снимки ще кача в "Моя риболовен излет"
11.jpg
11.jpg (242.63 KiB) Преглеждано 803 пъти
emilionr
новобранец
новобранец

Мнение от emilionr »

Вчера бях на яз.Тракиец от към с.Петелово,даваше едра каракуда и червеноперка, на дъно с торен червей за съжаление след няколко истървани и една уловена се отказахме заради силния вятър и дъжда,по издръжливите колеги останаха и уловиха доста.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Преди малко се връщам от "Салибряма"/нулата на яз Кърджали.Водата е още студена, отвратителни шишета, клони, и всякакъв боклук се върти там.Вятъра мени посоката си и боклуците плуват където си искат.Добре че се прибрахме, че взе и да вали сега.Под градината на Дикме се опъват мрежи.Ако някой минава с лодка може да ги понареже/.Ние намерихме, и изгорихме една.
Изображение
Като цяло за два дена- 2 червеноперки на фидер.Търсехме я на всякакви въдици,на всякакви дълбочини, и на всякакви дистанции.Е, неще.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
888
новобранец
новобранец

Мнение от 888 »

Събота на 31.03.2012 беше моето откриване . Бях на Островица , дава доволно уклей около 20см и няколко червеноперки , друго неще да бара :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”