Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Питане за монтаж
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Питане за монтаж
Здравейте
Въпросният монтаж за който питам е неизменна част от моя риболов .Просто в повечето ми риболови го използвам предимно него .Много съм доволен почти нямам оплитания ,но попаднах на тези снимки и ми стана интересно за за въпросната част от монтажа която съм обозначил и реших да попитам
Някой използва ли подобна линия и от къде мога да си я закупя. Предполагам има и различни алтернативи и ще помоля всеки заитересовам по темата да сподели
Аз например на посоченото място използвам доста успешно ластик .

Въпросният монтаж за който питам е неизменна част от моя риболов .Просто в повечето ми риболови го използвам предимно него .Много съм доволен почти нямам оплитания ,но попаднах на тези снимки и ми стана интересно за за въпросната част от монтажа която съм обозначил и реших да попитам
Някой използва ли подобна линия и от къде мога да си я закупя. Предполагам има и различни алтернативи и ще помоля всеки заитересовам по темата да сподели
Аз например на посоченото място използвам доста успешно ластик .

- slayder
- ще става разбирач
Re: Питане за монтаж
Това е т.н. Power gum-монофилно влакно с по голяма разтегливост от нормалното.Доколкото си спомням еластичноста му е около 20%.
Дава ли? И дава и взема.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Здравко ти е отговорил абсолютно точно ! Ползва се при риболов на платени водоеми с по едри рибки за да омекоти първоначалния по силен напън ! Аз го ползвам на свободни водоеми в близост до шавари и закачки !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
И аз да допълня, че се ползва почти винаги, когато основното влакно е плетено /както е и в случая на снимката/, а пръчката е с по-сериозна твърдост. Това позволява използването на по-тънки поводи и спомага за по-добра амортизираща способност на системата.
-
- ще става разбирач
- stefan4etoo
- сериозен играч
MASTER YODA написа:Oтдавна не бях чел тема, с така точни и ясни отговори.
Поздравления колеги...

-
- научил се да хвърля
Да . Поздравеления и едно Благодаря и от менMASTER YODA написа:Oтдавна не бях чел тема, с така точни и ясни отговори.
Поздравления колеги...
Сега като ми разяснихте как се казва въпросният монтаж се досетих , че съм прочел доста теми за Power gum аз и от там се насочих към ластика .Така гледайки снимката все си мислех ,че е нещо твърдо за да предодврати оплитания
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
За риболов на река да не се влачи кошничката по дъното.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
И да може по-хубаво да се оплита влакното в тях.ribolovcho написа:Аз пук се чудя тези двата тела които стърчат от кошницата за какво са...