Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

fish mania 75 ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: fish mania 75 ?
аз лично сам използвал топчетатаим шокобан и ананас и на ананаса има ефект дави кажа 

Виж какво ми се случи на мен и после си направи изводите каква реформа е направил производителят:ExTaZzY написа:Малко прясно инфо за захранките,след като производителя прочете темата и се консултира с мен за сондиране на мнения извън форумите,направи грандиозна реформа на захранката,която след няколко теста и сумати главоблъсканици в разгадаването на точните пропорции за отделните компоненти,успя да направи малка дупка в всеобщото мнение и голям пробив на българския пазар,като подбра точните компоненти и прекара 3 вида подхранки през термична обработка и ми даде известно количество от тях за тестове смея да твърдя,че направи добро попъдения този път! За сега това е в демо версия,но предстои да прекара всички видове и модели от неговите продукти,и за моя радост ефекта е с около 60% по-добър от преди(тестовете са правени на различни водоеми с различни типове дълбочина,релеф и твърдост на дъното както и обитатели.) Все още на пазара няма от пеканите подхранки но се е заел доста сериозно да зареди всички които продават захранките му с новите.За сега толкова очквайте още по-прясно инфо тези дни след като постна и снимки с разликата мезду старата и новата подхранка.
От мен толкова,ако имате запитвания питайте
За миналата събота си взех захранка на Fish Mania 75 - червеноперка. По голям боклук никога не съм си вземал

Честно никога повече няма да си взема захранка на Fish Mania 75 един път пробвах и напълно ме отказа от нея.
http://fishmania75.com/%D1%87%D0%B5%D1% ... B0/p/1/44/ Ето я захранката за която си хвърлих парите на вятъра. Дано и друг да не попада на подобни неща в пакетите.
Знаех си, че пак трябваше да си взема от захранките на Traper. Цената им е същата или почти същата, а са много по хубави и имат добро и постоянно качество. Ама реших да пробвам нещо българско и да почна само от него да си вземам, но след този случай как да повторя.
-
- ще става разбирач
Топчетата им мухлясват дори преди да са отворени пакетите още
-
- и господ не е толокова добър
До колкото знам, точетата трябва да са във фризер, ако някой продавач ги е държал отвън е друг въпрос.Работих с техни топчета и направих страхотен риболовbedini1973 написа:Топчетата им мухлясват дори преди да са отворени пакетите още

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Мисля за тоя сезон да взема едни пелети за косъм, има класик, чесън и др. Ще взема да ги пробвам, някой нещо?
- tsvetkoff
- ще става разбирач
В един голям пловдивски магазин ги продаваха есента на "промоция".Големите пакети по 2 кг ги продаваха по 2-3 лв.Бяха с надупчени от буболечки опаковки и вътре имаше нещо като паяжини.Два пъти вземах,за да ги ползвам за "пълнеж".И двата пъти бях почти капо ......