Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА-2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: ПОПЧЕТА-2012
Да там бях застанал бях с маскеровачен панталон тъмно яке и козя брадичка бях и наредил волти по кея и се развиках на едно хлапе което се навираше между шамарите

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- недялко радков
- ще става разбирач
Инфо от Каварна от вчера-рибата е в дупките по светло,но е много активна като я набараш.По тъмно излиза пред камъка и взима много добре.стръв-скарида,но по тъмно колегата до мен вземаше по- добре на патешка воденичка.
Ето моя улов от 16.40 до 20.50 ч.:
Ето моя улов от 16.40 до 20.50 ч.:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Браво голямо кълване е било и май е нямало празно
А колкото до патешки воденички само веднъж съм намирал и обикновенно продавачите гледат странно, като ги питаш. Има ли магазин във Варна, където ги зареждат ...

Отиваш в kaufland на хладилните ветрини вземаш един пакет, а ако остане материал го даваш на женати и ти врътва една супичкаMARLIN написа:Браво голямо кълване е било и май е нямало празноА колкото до патешки воденички само веднъж съм намирал и обикновенно продавачите гледат странно, като ги питаш. Има ли магазин във Варна, където ги зареждат ...

П.П. Отивам до kaufland, че като ти обеснявам ми се допи

Верно, мерси колега
.. за там не съм се сещал пък 100 пъти съм ходил. В Била питах преди и на колх. пазар гледаха ме, като извънземен търсещ карантия .
Миналото лято на Шабла един колега донесе пресни някъде от селата. Лакомия лихнус ги гълташе с цялата кука . Добра стръв си е...

26,03 на панорама от 18до20ч около 3 кг.Най-добре вземаше на цаца
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера пробвах на Петрол, още с първото замятане имах слука. Оказа се, че съм закачил мрежа
...пред каманите бе разтлана доста доста по протежето им - поповете явно трудно ще се доберът до така обичаните от тях миди! Мамка му стопански риболов!

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Колега как седи въпроса с паркирането около кея че не съм ходил скороPe6o_Tikvata написа:Да там бях застанал бях с маскеровачен панталон тъмно яке и козя брадичка бях и наредил волти по кея и се развиках на едно хлапе което се навираше между шамарите![]()
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега ще ти отговоря аз, а дано колегата Пешо няма нищо напротивАматьора Бс написа:Колега как седи въпроса с паркирането около кея че не съм ходил скороPe6o_Tikvata написа:Да там бях застанал бях с маскеровачен панталон тъмно яке и козя брадичка бях и наредил волти по кея и се развиках на едно хлапе което се навираше между шамарите![]()

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Мерси колега.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Снощи на Панорама 2кг.попчета на коктейлна скарида.
- glarusa
- кандидат преподавател
На Поморие, на кея, попчето избива след 20:00 след като включат лампите..снощи за 1 час около 2 кила хубав поп и няколко лихнуса!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес въпреки силния вятър отскочих до Поморие да пробвама попа.Кат пристигнах там едни вълни една мътилка ама викам си щом съм дошъл ще пробвам почнах риболова ама от вълните и мътилката немоа да оцеля дупките
ама от тук от там целнах по някоя и друга а там попа си папа без проблеми.Ама към 17:00 вятъра стана по силен водата по мътна и немой се оцелят дупките и си бих камшика та за два часа от 15;00 до 17:00 имам 800гр, прилични попчета на стръв прясно филе от сардина,солена цаца и скарида.Попа най си хапваше от филето на сардината на цацата имам само 2 бройки а на скаридата не пипна хем пробвах на беленена небелена неще.

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това за вълните в лоша новина за нас, съботно-неделните риболовци. Но какво да се прави, ще пробваме. Браво за упорството.