Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Враждебна платеното
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Враждебна платеното
Риболова е открит отдавна а вие още му правите далавера на Лъчо без да си направите кефа.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- drat
- разбира нещата
Ей сега се прибирам от там, 6 шаранета дето нямаха и килце и едно соме с размерите на дебел торен червей. Ако ви се дават пари да се бутате в навалицата и да ловите маломерни рибки това е вашия гьол.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вия пак сте хванали нещо , а аз избрах грешния язовир Слаковци
.
Язовира с най-много раци , аз такова нещо не съм виждал Пожарево не е нищо.
Суха , силинокова, леко сварена царевица не беше проблем за тях . Топчета от 18мм -ставаха на 16мм за секунди . Стига с тези платени време е за истинските язовири

Язовира с най-много раци , аз такова нещо не съм виждал Пожарево не е нищо.
Суха , силинокова, леко сварена царевица не беше проблем за тях . Топчета от 18мм -ставаха на 16мм за секунди . Стига с тези платени време е за истинските язовири

- TRAP
- ще става разбирач
На това мнение съм. Миналата година Лъчо добре пускаше риба в сравнение с тази. следващата ще е още по зле.drat написа:Нищо лошо няма и на платено да се ходи, ама повечето са пълен ташак.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Здравейте,
Рибата си е там, навалицата също.
Трябва да сте наясно, обаче, как да се лови особено нощем, щото 15 кинта такса си е сума, башка от захранки, стръв, транспорт, ядене за през нощта, кафе и други. В събота срещу неделя отидохме с "Асистенто" ми Пенко там към 19 часа след дъжда и до 12 на обяд в неделя резултатът при мен бе - две бели амурчета, две американски сомчета, десетина каракуди и много дребен костур. Пенко хвана три сомчета, един толстолоб 2 кила на пуканка и няколко каракуди на торен. Абе, доволно за нас, щото много други бяха и капо. Заради чалгата, грубите си такъми и липсата на дисциплина.
Снимки - утре
Наслука!
Рибата си е там, навалицата също.
Трябва да сте наясно, обаче, как да се лови особено нощем, щото 15 кинта такса си е сума, башка от захранки, стръв, транспорт, ядене за през нощта, кафе и други. В събота срещу неделя отидохме с "Асистенто" ми Пенко там към 19 часа след дъжда и до 12 на обяд в неделя резултатът при мен бе - две бели амурчета, две американски сомчета, десетина каракуди и много дребен костур. Пенко хвана три сомчета, един толстолоб 2 кила на пуканка и няколко каракуди на торен. Абе, доволно за нас, щото много други бяха и капо. Заради чалгата, грубите си такъми и липсата на дисциплина.
Снимки - утре

Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Eто ги и снимките:
Това е мястото:

Синята кофа с моя улов:

Толстолоба на "Асистенто" Пенко. Голяма усмивка!

Наслука!
Това е мястото:

Синята кофа с моя улов:

Толстолоба на "Асистенто" Пенко. Голяма усмивка!

Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
-
- разбира нещата
Събота и Неделя 2 шарана и 1 амур,върпоса е според мен,че в Неделя собственика нарочно испуска гьола... за 6-7 часа водата спадна с над 10 санта... И ествествно през цялата неделя имахме само 1 удар.
Иначе в събота срещу неделя през ноща изпуснах нещо доста добро,удари,докато стигна до пръчката тя замалко да си влезе във водата,от там една борба около 15-20 минути,на всяко дърпане отиваше 20-30 метра влакно(аванса),накрая просто легна на дъното или нещо стана и като се зактови и няма мърдане,кофтито беше,че бях с 0,18 повод и нямаше как да го напъвам,след още 10 минути лежане,скъса и си отиде. 

Я взял достаточно, мужчины имеют эквивалент 4,250 кг Чара .. Znaeshli дома с тем, что позволил пул сотрудников, и сказал, что ochudise Това Това бассейн записи, имеющей kazvam golяma лжи.
-
- новобранец
Здравейте, някои знае ли какво е положението във водоема,ходил ли е скоро ,пускали ли са риба ,дава ли ?
Благодаря за инфото предварително.
Колега,тука не се пита а се показва какво си хванал.Ще те заключат.Питай на правилното място и ще получиш отговор.И аз бях като тебе,колко катинари съм събрал,мани,мани.
- gloupan
- разбира нещата
Брат , недей да спамиш на тоа в темата, че е много зъл.totocotuni написа:Здравейте, някои знае ли какво е положението във водоема,ходил ли е скоро ,пускали ли са риба ,дава ли ?

Ето тука вече може
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 51#p897051
TRS70MLF2
- Naiden71
- научил се да хвърля
Зъл,ама Уловист!!!gloupan написа:Брат , недей да спамиш на тоа в темата, че е много зъл.totocotuni написа:Здравейте, някои знае ли какво е положението във водоема,ходил ли е скоро ,пускали ли са риба ,дава ли ?
Благодаря за инфото предварително.![]()
Ето тука вече може
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 51#p897051

Cohiba Fishing
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Найдене обещал си ми от 2 годин да приловиме и да кръкаме 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?