Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
soulvibe
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от soulvibe »

buci написа:
bad_santa написа:Здравейте колеги, прочетох из форума но някой може ли да даде по прясна информация на Генерал Киселово. ;)
Киселово миналата година ,в началото на ноември беше изпуснат и беше опасан с мрежи ,така че не очаквайте чудеса :evil:
До колкото разбрах ,шефовете ( те са трима ) са закъсали за манги и са дръпнали всичко що се движи във водата .
Така е наистина. Единият от тримата е братовчед на моя позната и наистина имат проблем с парите още от както са го взели, така че риба няма да има там. Миналата година го зарибиха с много риба(мисля 20000 шаранчета по 200гр) а големите риби ги няма още от предния арендатор. А каквото е останала новите са го изкарали. Евентуално след 1-2 години като пораснат малките(ако и тях не изкарат) ще става за риболов. А водоема е много красив, но... за съжаление не попадна в добри ръце....
enchevrumen
новобранец
новобранец

Мнение от enchevrumen »

Някой знае ли как се стига до яз. Дрян община Ген. Тошево.Каква риба има там,на кого е собственост и дали се плаща някаква такса.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

rinzz написа:[Ние хаванахме :!:
Две червеноперки :lol: :lol: :lol:
Нито една риба за 7 часа(фидер/мач)-бях в един плиткач и едни треволяци не ми се коментира чак,обаче последния час към 15-тина таранки около 200 грама на директен 6м. :).Начесах си крастата де(временно поне) 8)
Аз пък успях да дръпна на Засмяново над 30 риби,няколко от които добри червеноперки, останалото прилични таранки / това беше в събота след обяда / .Рибата беднага дойде на захранката , вземаше и на бял,и на торен ,и на царевица . Започнах със седмицата ,накрая завърших с четворката , риба имаше навсякъде. За мен много риба има в гьола , таранка и перки, който иска шарани да ходи на друго място :D
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

На Любен Каравелово беше пълно с умиращи каракуди в неделя.Не знам какава е причината ,но местните си напълниха чувалите.
rinzz
новобранец
новобранец

Мнение от rinzz »

ribarshe написа:
Нито една риба за 7 часа(фидер/мач)-бях в един плиткач и едни треволяци не ми се коментира чак,обаче последния час към 15-тина таранки около 200 грама на директен 6м. :).Начесах си крастата де(временно поне) 8)
Аз пък успях да дръпна на Засмяново над 30 риби,няколко от които добри червеноперки, останалото прилични таранки / това беше в събота след обяда / .Рибата беднага дойде на захранката , вземаше и на бял,и на торен ,и на царевица . Започнах със седмицата ,накрая завърших с четворката , риба имаше навсякъде. За мен много риба има в гьола , таранка и перки, който иска шарани да ходи на друго място :D
От коя страна беше колега?
Ние бяхме с една червена хондичка,точно до пичовете които си правиха джумбаре ! :Р
Иначе риба има доста да ,просто аз бях прекалено настоятелен да ловя из треволяците на 20+ метра :lol: :lol:
vaskotooo123
новобранец
новобранец

Мнение от vaskotooo123 »

pasator написа:
vaskotooo123 написа:вярно ли е че можеш да наемеш от тръстиково някои неща които ги нямаш,карп дюшек и други.аз примерно нямам прът за ракета,и дали трябва да те познават или някои да те препоръча че да те пуснат да ловиш там.а някой ако ми каще меил или тел на арендатора ще съм му много благодарен.много ми е важно!
Спод и ракета колега никой няма да ти даде да наемеш.Може да си наемеш карп дюшек,антибиотик,а от тази година вече и бивак мисля,че може да си наемеш(палатка и легло)
аз имам всичко почти всичко скоро ще си взема и прът за ракета.интересува ме друго,трябва ли предварително да си запазиш място щото съм чувал че ако отидеш без запазване може да не те пуснат даже съм чувал че трябва някой да гарантира за теб,според мен това са само слухове.и задалжително ли е палатката
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

rinzz написа:
ribarshe написа:
От коя страна беше колега?
Ние бяхме с една червена хондичка,точно до пичовете които си правиха джумбаре ! :Р
Иначе риба има доста да ,просто аз бях прекалено настоятелен да ловя из треволяците на 20+ метра :lol: :lol:
Здравейте някой има ли информация за Николаевка 7мия есента го бяха източили и продадоха доста риба сега е пълен но ще го зарибяват ли и какви ще са условията :?:
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

vaskotooo123 написа:....интересува ме друго,трябва ли предварително да си запазиш място щото съм чувал че ако отидеш без запазване може да не те пуснат даже съм чувал че трябва някой да гарантира за теб,според мен това са само слухове.
Ами незнам дали няма да те пуснат колега,но по вероятно е да няма свободен сектор.На Тръстиково неможеш да застанеш да ловиш където си искаш-има обособени сектори за тази цел
vaskotooo123 написа:.....и задалжително ли е палатката
Не,палатката не е задължителна колега,особенно ако не смяташ да нощуваш на водоема.А ако нямаш палатка,може да спиш под звездите :D Ако смяташ да спиш в колата-ЗАБРАВИ.Колата не е до теб по време на излета ти.Разтоварваш багажа си и дърпаш колата на обособените за паркиране места :wink:

Управителя на яз.Тръстиково - Димитър (Митко) Димов отговаря на мобилен номер 0893 636307.
Аватар
nazoman2000
новобранец
новобранец

Мнение от nazoman2000 »

Колеги, здравейте. Някой дали има информация за водоема около Аврен - такси, условия, как се стига до там..... Ще бъда благодарен за малко актуална информация, защото това, което намирам е от 2007-ма (може и да не търся на правилното място). Предварително благодаря за информацията. В неделя смятам да си направя един излет и се чудя дали да не посетя въпросното място. А ако има мераклии за съвместен излет най-добре.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
elmaniqk
новобранец
новобранец

Мнение от elmaniqk »

колеги , някой има ли информация за доброплодно
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

RAAZIEL написа:От доста време,в тази тема само се чешите езиците/пръстите/. :lol:
..........
Наистина страхотен риболов се получи - удоволствието да дърпаш килограмови шарковци на плувка един след друг е неуписуемо. Водоемчето е определено за спортуване, а не за задоволяване на месарски нагони. :lol: :lol: :lol: А що се отнася до кебапчетата и кюфтетата - чудесни са!!! :smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

elmaniqk написа:колеги , някой има ли информация за доброплодно
Информацията ми е достоверна на 100%! НЕ ХОДИ ТАМ!
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Колега rinzz , винаги ходя на едно и също място на Засмяново - от с.Радево по асфалта до язовира / от кал ме е страх / оставям колата на полянката и се спускам на 20 м на буруна. Там върти винаги много риба ,вкл. и шаран .
buci
новобранец
новобранец

Мнение от buci »

elmaniqk написа:колеги , някой има ли информация за доброплодно
И на мен ми е интересно ,някой да каже нещо за Доброплодно ???
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

Колега ribarshe от с.Радево не виждам асфалтов път, през гугъл картата. От къде точно минаваш? Аз винаги съм минавал през с.Водица, като преди години на пътя имаше огромна почти непреодолима кална дупка. Последния път отидох до нея и се върнах от горната страна. Никога съм нямал успешни излети на Засмяново, дори последния път с колегата който ходихме всеки от нас закачи на куките водни костенурки, но не и риби. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”