Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Така е наистина. Единият от тримата е братовчед на моя позната и наистина имат проблем с парите още от както са го взели, така че риба няма да има там. Миналата година го зарибиха с много риба(мисля 20000 шаранчета по 200гр) а големите риби ги няма още от предния арендатор. А каквото е останала новите са го изкарали. Евентуално след 1-2 години като пораснат малките(ако и тях не изкарат) ще става за риболов. А водоема е много красив, но... за съжаление не попадна в добри ръце....buci написа:Киселово миналата година ,в началото на ноември беше изпуснат и беше опасан с мрежи ,така че не очаквайте чудесаbad_santa написа:Здравейте колеги, прочетох из форума но някой може ли да даде по прясна информация на Генерал Киселово.![]()
До колкото разбрах ,шефовете ( те са трима ) са закъсали за манги и са дръпнали всичко що се движи във водата .
-
- новобранец
Някой знае ли как се стига до яз. Дрян община Ген. Тошево.Каква риба има там,на кого е собственост и дали се плаща някаква такса.
- ribarshe
- ще става разбирач
Аз пък успях да дръпна на Засмяново над 30 риби,няколко от които добри червеноперки, останалото прилични таранки / това беше в събота след обяда / .Рибата беднага дойде на захранката , вземаше и на бял,и на торен ,и на царевица . Започнах със седмицата ,накрая завърших с четворката , риба имаше навсякъде. За мен много риба има в гьола , таранка и перки, който иска шарани да ходи на друго мястоrinzz написа:[Ние хаванахме![]()
Две червеноперки![]()
![]()
![]()
Нито една риба за 7 часа(фидер/мач)-бях в един плиткач и едни треволяци не ми се коментира чак,обаче последния час към 15-тина таранки около 200 грама на директен 6м..Начесах си крастата де(временно поне)

На Любен Каравелово беше пълно с умиращи каракуди в неделя.Не знам какава е причината ,но местните си напълниха чувалите.
От коя страна беше колега?ribarshe написа:Аз пък успях да дръпна на Засмяново над 30 риби,няколко от които добри червеноперки, останалото прилични таранки / това беше в събота след обяда / .Рибата беднага дойде на захранката , вземаше и на бял,и на торен ,и на царевица . Започнах със седмицата ,накрая завърших с четворката , риба имаше навсякъде. За мен много риба има в гьола , таранка и перки, който иска шарани да ходи на друго мястоrinzz написа:[Ние хаванахме![]()
Две червеноперки![]()
![]()
![]()
Нито една риба за 7 часа(фидер/мач)-бях в един плиткач и едни треволяци не ми се коментира чак,обаче последния час към 15-тина таранки около 200 грама на директен 6м..Начесах си крастата де(временно поне)
Ние бяхме с една червена хондичка,точно до пичовете които си правиха джумбаре ! :Р
Иначе риба има доста да ,просто аз бях прекалено настоятелен да ловя из треволяците на 20+ метра

-
- новобранец
аз имам всичко почти всичко скоро ще си взема и прът за ракета.интересува ме друго,трябва ли предварително да си запазиш място щото съм чувал че ако отидеш без запазване може да не те пуснат даже съм чувал че трябва някой да гарантира за теб,според мен това са само слухове.и задалжително ли е палаткатаpasator написа:Спод и ракета колега никой няма да ти даде да наемеш.Може да си наемеш карп дюшек,антибиотик,а от тази година вече и бивак мисля,че може да си наемеш(палатка и легло)vaskotooo123 написа:вярно ли е че можеш да наемеш от тръстиково някои неща които ги нямаш,карп дюшек и други.аз примерно нямам прът за ракета,и дали трябва да те познават или някои да те препоръча че да те пуснат да ловиш там.а някой ако ми каще меил или тел на арендатора ще съм му много благодарен.много ми е важно!
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
Здравейте някой има ли информация за Николаевка 7мия есента го бяха източили и продадоха доста риба сега е пълен но ще го зарибяват ли и какви ще са условиятаrinzz написа:От коя страна беше колега?ribarshe написа:Аз пък успях да дръпна на Засмяново над 30 риби,няколко от които добри червеноперки, останалото прилични таранки / това беше в събота след обяда / .Рибата беднага дойде на захранката , вземаше и на бял,и на торен ,и на царевица . Започнах със седмицата ,накрая завърших с четворката , риба имаше навсякъде. За мен много риба има в гьола , таранка и перки, който иска шарани да ходи на друго мястоrinzz написа:[Ние хаванахме![]()
Две червеноперки![]()
![]()
![]()
Ние бяхме с една червена хондичка,точно до пичовете които си правиха джумбаре ! :Р
Иначе риба има доста да ,просто аз бях прекалено настоятелен да ловя из треволяците на 20+ метра![]()

Ами незнам дали няма да те пуснат колега,но по вероятно е да няма свободен сектор.На Тръстиково неможеш да застанеш да ловиш където си искаш-има обособени сектори за тази целvaskotooo123 написа:....интересува ме друго,трябва ли предварително да си запазиш място щото съм чувал че ако отидеш без запазване може да не те пуснат даже съм чувал че трябва някой да гарантира за теб,според мен това са само слухове.
Не,палатката не е задължителна колега,особенно ако не смяташ да нощуваш на водоема.А ако нямаш палатка,може да спиш под звездитеvaskotooo123 написа:.....и задалжително ли е палатката

Управителя на яз.Тръстиково - Димитър (Митко) Димов отговаря на мобилен номер 0893 636307.
- nazoman2000
- новобранец
Колеги, здравейте. Някой дали има информация за водоема около Аврен - такси, условия, как се стига до там..... Ще бъда благодарен за малко актуална информация, защото това, което намирам е от 2007-ма (може и да не търся на правилното място). Предварително благодаря за информацията. В неделя смятам да си направя един излет и се чудя дали да не посетя въпросното място. А ако има мераклии за съвместен излет най-добре.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
колеги , някой има ли информация за доброплодно
- lishev_64
- разбира нещата
Наистина страхотен риболов се получи - удоволствието да дърпаш килограмови шарковци на плувка един след друг е неуписуемо. Водоемчето е определено за спортуване, а не за задоволяване на месарски нагони.RAAZIEL написа:От доста време,в тази тема само се чешите езиците/пръстите/.![]()
..........

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Информацията ми е достоверна на 100%! НЕ ХОДИ ТАМ!elmaniqk написа:колеги , някой има ли информация за доброплодно
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- ribarshe
- ще става разбирач
Колега rinzz , винаги ходя на едно и също място на Засмяново - от с.Радево по асфалта до язовира / от кал ме е страх / оставям колата на полянката и се спускам на 20 м на буруна. Там върти винаги много риба ,вкл. и шаран .
И на мен ми е интересно ,някой да каже нещо за Доброплодно ???elmaniqk написа:колеги , някой има ли информация за доброплодно
-
- вече хвърля и на тежко
Колега ribarshe от с.Радево не виждам асфалтов път, през гугъл картата. От къде точно минаваш? Аз винаги съм минавал през с.Водица, като преди години на пътя имаше огромна почти непреодолима кална дупка. Последния път отидох до нея и се върнах от горната страна. Никога съм нямал успешни излети на Засмяново, дори последния път с колегата който ходихме всеки от нас закачи на куките водни костенурки, но не и риби.