Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: около Бургас ????
някои ходил ли е тази година на ясна поляна и как е там
-
- научил се да хвърля
колеги
някой с инфо от седмицата, да знам има ли смисъл утре да пробвам или да си върша задачите 

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега,я по добре си свърши задачките,светлина в тунела все още няма.
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
- kokho
- научил се да хвърля
На яз.Порой (Оризаре) към опашката има някакво раздвижване на каракуди,на дъно на фидер или пружина и стръв торен.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Инфото е добро, ама за неделя го дават лошо времето
Разбрах влизало се през с.Порой после покрай мото пистата и до язовира, въпроса ми е този участък от черен път, песаклив ли е или ще си затъна до уши..

Разбрах влизало се през с.Порой после покрай мото пистата и до язовира, въпроса ми е този участък от черен път, песаклив ли е или ще си затъна до уши..
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Покрай мото пистата не добре след дъжд и по принцип!!!Има наклон и черно....абе рисковано си е.В понеделник съм там,но в дълбокото до рибарската къща,ако някой реши....
Ще пусна репортаж без значение какъв ще е резултата.......

Ще пусна репортаж без значение какъв ще е резултата.......
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Привет, риболовци
някой с прясно инфо от язовирите Средец или КАрнобат до зоологическата? Ще съм много благодарен ако някой с инфо го сподели! Предварително благодаря! Наслука
някой с прясно инфо от язовирите Средец или КАрнобат до зоологическата? Ще съм много благодарен ако някой с инфо го сподели! Предварително благодаря! Наслука
- kokho
- научил се да хвърля
По принцип е пясък, но както каза колегата е стръмничко и заради скорошното състезание там са разорали доста.Ще пробваме с колеги утре пък каквото сабя покаже.Наслука на всички!Георги Кръстев написа:Инфото е добро, ама за неделя го дават лошо времето![]()
За Карнобат миналата седмица ходих размърдала се е рибата доста риби изкарахме повечето малки имаше и 2 по едри.ltb написа:Привет, риболовци
предната страница сам писал за средец колегаltb написа:Привет, риболовци
- Go4ev
- новобранец
Хайде колеги, леко размърдване на каракудите на Константиново (Новоселци) вчера мой хора са били там и аз от София когато немога да съм по реките постоянно ги проверявам изкарали са по 7 8 риби над 300 грама. Това е добре при положение, че миналата седмица обиколих насякаде каналите и тук там зимаше по 1 някаде и нищо.... Надявам се сега в четвъртак като се върна в Средец да започваме да я ловим я на Новоселци я на Тръстиково... Успех и Наслука на всички днес и през седмицата и давайте инфо не се стискаите даже и снимки ако приложите няма да е в - според мен 

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
- Go4ev
- новобранец
Meжду другото като каза шаранчета в четвъртак друг мой колега ходи пак на Новоселци и хвана 2 каракуди и 1 маломерно шаранче (което е върнато във водата), така че има надежда и за шаранчетата тамниколов написа:Ясна е работата колега, благодаря за инфото. Явно е доста рано за шаранчетата около бургас и пак ще се ходи май на канала до с.Дебелт за червеноперки колкото цаци. Но здраве да е , все някога ще тръгне хубавата риба. Наслука

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
- kokho
- научил се да хвърля
Днес на Поройския язовир от 8:00ч до към 14:00ч към десетина каракуди на фидер от порядъка на 300-500гр. на стръв отново торен,улова е от двама рибари.Много труден риболов, към 11ч. задуха ужасен вятър и риболова приключи след няколко часа. Народ колкото искаш но рибата се беше покрила някъде
. Хайде наслука на всички колеги и колежки. 

Здравеите колеги на карнобарския миналата неделя 10-тина шаранчета по около 800гр един 2 кг и един около 4кг това беше от 11 до 15-30 е от Карнобат товае наслука 

-
- вече хвърля и на тежко
колега каде точно се намира този язовирparickata написа:Здравеите колеги на карнобарския миналата неделя 10-тина шаранчета по около 800гр един 2 кг и един около 4кг това беше от 11 до 15-30 е от Карнобат товае наслука