Не си мийте колата там!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Не си мийте колата там!

Мнение от Тедо »

Вчера си измих колата /Пасат 2002 година/ в автомивка СИТИ КАР под моста на 4-ти километър... Вечерта установих, че една пружина от седалката се търкаля под дясната седалка, а самата седалка не се премества напред, когато натиснеш лостчето...
Отивам тази сутрин да се оплача, а работниците и шефа ме гледат като извънземно "тоя пък какво иска?"
Явно философията на фирмата е "каквото Ви направим, сами ще си го оправяте" :evil:
Nedeltcho Delev

За колата

Мнение от Nedeltcho Delev »

Това са много неприятни моменти,явно балъците са навсякъде,преди година аз имах същия случай,един малоумник ми бърше задното стъкло на MAZDA 626 92г.и ми счупи крачето за реотана,оплакох се на собственика а той и балъка ме гледат като изтребители,като ли е станало нещо нормално,оттогава нямам реотан на задното стъкло и много е неприятно през зимния период,къде ли не съм търсил такова лепило хем да залепи крачето хем да е електропроводимо,ако някой има такъв случай и е решил проблема нека сподели.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

на всеки се случва да повреди нещо, ама не е редно да си траеш и да се пробваш "ако мине номера"... Най-малкото шефовете трябва да се извинят и да оправят "щетите" - в случая можеше да си направят труда да ми закачат въпросната пружина обратно...

затова просто няма да ходя там повече, въпреки, че ми е удобно и близо до офиса...
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

трябва да се внимава с тия автомивки и то много аз също съм патил но от препаратите които използват... миналото лято оставих колата в една автомивка в Дупница да я измият като се върнах неможах да я позная никакъв блясък цвета едни убит жалка картинка.. оправданието им беше че колата била стара старите бои не издържали на препаратите и ей такива глупости че е стара колата стара е СЕАТ Кордоба от 94-та ама чак толкова.... наложи се да дам после 60 кинта за пастиране от тогава неходя на автомивка взех си една водоструйка и си мея сам колата....
Изображение
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

НИКОГА не ходя на автомивка, камо ли пък отвътре. Просто е въпрос на време да ти скъсат някой нагревател(или цялата клема, като на колегата), да ти избушат седлаките, да ти изкъртят нещо по таблото и какво ли не още.
Как няма да те гледат като извънземни, тия пикльовци по на 17 години(повечето селяндури на гурбет) нямат толкова мозък да разберат какво им казваш - нали са я излъскали...

Преди работех с една служебна кола, та нямаше начин, ходех на едно място. К'во става - де що им падне в ръчичките автомобил веднага се намира най-могъщата чалга на радиото на човека, дъни се докрай, колоните жално се дерат, ама нали после колата е чиста :evil: А пък има и авантюристи, дето си оставят колите - не мога да се начудя(няма начин и много от вас да не го правят). Какво пилене на гуми е не е истина.
Кой знае какво са си викали за мен, защото никога не съм оставял ключа...

По стара традиция да кажа, че както всичко в абсурдистан, така и това се отнася не за всички, ама колко са стабилните...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

Аз пък ходя само на една-единствена където от опит знам , че няма опасност от такива гафове. Но иначе колегите са прави - на повечето места мият с такава незаинтересованост и безотговорност , че ти нанасят повече вреди отколкото ползи имаш от измиването. :roll:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

абе външно и аз си я мия пред гаража, ама отвътре си е голям чанч :shock:
от години ходя на мивката до МсДоналдс в Младост 2 и не съм имал проблем, ама на тая уж за по-близо...
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Преди 4-5 години ,като си купих колата се накефих,че има де що може екстри ,включително и салон от еленска напа. Един приятел даже рече"Ми тя само самоебачка няма"!
Малко по- късно разбрах,че малко му трябва на човек да включи тая прословута самоебачка.
Отидох в автомивката за измиване "вътре-вън" + почистване на кожата.
Идва един мазен индианец и аз го питам имат ли препарати за кожа,на което той отговаря,че само те имали такива. Нещо обаче ми светна лампата и му викам да почисти само подвижния подлакътник ,за да видя. Няколко секунди по-късно го гледам как с една четка /супер твърда/и веро търка , а кожата се протърква и дере на топчета . Следваше рязко издърпване от колата,силен шут /аз съм 105 кила/ , летящ мазен индианец и грандиозен скандал. Такива ми ти работи. Онези глупаци дори се чудеха от какво съм недоволен.
Сега дори не я мия колата.От дъжд ,на дъжд. И без това цялата е размазана от прочутата Варненска градушка преди 2-3 години. Предстои и смяна,но това е съвсем друга тема.Наслука ,и в риболова ,и в автомивките!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
shmirgel
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Сити Кар - мърльовци

Мнение от shmirgel »

Още един глас против СИТИ КАР под моста на 4-ти километър.
До момента съм карал поне 2-3 пъти колата си там - нито веднъж не си бяха свършили работата като хората. Винаги остава по някое петно, вътре в салона претупват и табло и всичко - с 1 дума - мърлячи. Да не говорим че нямат никакво отношение към клиента - не говоря само за момчетата които мият, но и техния "шеф". Да не говорим че цените са им високи.
Не ходете там за да си спестите нерви и пари.
Понякога срещаш такива хора, че започваш да се чувстваш човек.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

на мен пьк ми отлепиха тавана тапицерията,ама верно не сьм се сетил да праим разправии :shock: и то защо ли?аз колите си само два пьти ги карам в автомивка-веднаж,кога я купя и втори пьт-кога я продавам :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”