Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Не си мийте колата там!
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не си мийте колата там!
Вчера си измих колата /Пасат 2002 година/ в автомивка СИТИ КАР под моста на 4-ти километър... Вечерта установих, че една пружина от седалката се търкаля под дясната седалка, а самата седалка не се премества напред, когато натиснеш лостчето...
Отивам тази сутрин да се оплача, а работниците и шефа ме гледат като извънземно "тоя пък какво иска?"
Явно философията на фирмата е "каквото Ви направим, сами ще си го оправяте"
Отивам тази сутрин да се оплача, а работниците и шефа ме гледат като извънземно "тоя пък какво иска?"
Явно философията на фирмата е "каквото Ви направим, сами ще си го оправяте"

За колата
Това са много неприятни моменти,явно балъците са навсякъде,преди година аз имах същия случай,един малоумник ми бърше задното стъкло на MAZDA 626 92г.и ми счупи крачето за реотана,оплакох се на собственика а той и балъка ме гледат като изтребители,като ли е станало нещо нормално,оттогава нямам реотан на задното стъкло и много е неприятно през зимния период,къде ли не съм търсил такова лепило хем да залепи крачето хем да е електропроводимо,ако някой има такъв случай и е решил проблема нека сподели.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на всеки се случва да повреди нещо, ама не е редно да си траеш и да се пробваш "ако мине номера"... Най-малкото шефовете трябва да се извинят и да оправят "щетите" - в случая можеше да си направят труда да ми закачат въпросната пружина обратно...
затова просто няма да ходя там повече, въпреки, че ми е удобно и близо до офиса...
затова просто няма да ходя там повече, въпреки, че ми е удобно и близо до офиса...
трябва да се внимава с тия автомивки и то много аз също съм патил но от препаратите които използват... миналото лято оставих колата в една автомивка в Дупница да я измият като се върнах неможах да я позная никакъв блясък цвета едни убит жалка картинка.. оправданието им беше че колата била стара старите бои не издържали на препаратите и ей такива глупости че е стара колата стара е СЕАТ Кордоба от 94-та ама чак толкова.... наложи се да дам после 60 кинта за пастиране от тогава неходя на автомивка взех си една водоструйка и си мея сам колата....

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
НИКОГА не ходя на автомивка, камо ли пък отвътре. Просто е въпрос на време да ти скъсат някой нагревател(или цялата клема, като на колегата), да ти избушат седлаките, да ти изкъртят нещо по таблото и какво ли не още.
Как няма да те гледат като извънземни, тия пикльовци по на 17 години(повечето селяндури на гурбет) нямат толкова мозък да разберат какво им казваш - нали са я излъскали...
Преди работех с една служебна кола, та нямаше начин, ходех на едно място. К'во става - де що им падне в ръчичките автомобил веднага се намира най-могъщата чалга на радиото на човека, дъни се докрай, колоните жално се дерат, ама нали после колата е чиста
А пък има и авантюристи, дето си оставят колите - не мога да се начудя(няма начин и много от вас да не го правят). Какво пилене на гуми е не е истина.
Кой знае какво са си викали за мен, защото никога не съм оставял ключа...
По стара традиция да кажа, че както всичко в абсурдистан, така и това се отнася не за всички, ама колко са стабилните...
Как няма да те гледат като извънземни, тия пикльовци по на 17 години(повечето селяндури на гурбет) нямат толкова мозък да разберат какво им казваш - нали са я излъскали...
Преди работех с една служебна кола, та нямаше начин, ходех на едно място. К'во става - де що им падне в ръчичките автомобил веднага се намира най-могъщата чалга на радиото на човека, дъни се докрай, колоните жално се дерат, ама нали после колата е чиста

Кой знае какво са си викали за мен, защото никога не съм оставял ключа...
По стара традиция да кажа, че както всичко в абсурдистан, така и това се отнася не за всички, ама колко са стабилните...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Преди 4-5 години ,като си купих колата се накефих,че има де що може екстри ,включително и салон от еленска напа. Един приятел даже рече"Ми тя само самоебачка няма"!
Малко по- късно разбрах,че малко му трябва на човек да включи тая прословута самоебачка.
Отидох в автомивката за измиване "вътре-вън" + почистване на кожата.
Идва един мазен индианец и аз го питам имат ли препарати за кожа,на което той отговаря,че само те имали такива. Нещо обаче ми светна лампата и му викам да почисти само подвижния подлакътник ,за да видя. Няколко секунди по-късно го гледам как с една четка /супер твърда/и веро търка , а кожата се протърква и дере на топчета . Следваше рязко издърпване от колата,силен шут /аз съм 105 кила/ , летящ мазен индианец и грандиозен скандал. Такива ми ти работи. Онези глупаци дори се чудеха от какво съм недоволен.
Сега дори не я мия колата.От дъжд ,на дъжд. И без това цялата е размазана от прочутата Варненска градушка преди 2-3 години. Предстои и смяна,но това е съвсем друга тема.Наслука ,и в риболова ,и в автомивките!
Малко по- късно разбрах,че малко му трябва на човек да включи тая прословута самоебачка.
Отидох в автомивката за измиване "вътре-вън" + почистване на кожата.
Идва един мазен индианец и аз го питам имат ли препарати за кожа,на което той отговаря,че само те имали такива. Нещо обаче ми светна лампата и му викам да почисти само подвижния подлакътник ,за да видя. Няколко секунди по-късно го гледам как с една четка /супер твърда/и веро търка , а кожата се протърква и дере на топчета . Следваше рязко издърпване от колата,силен шут /аз съм 105 кила/ , летящ мазен индианец и грандиозен скандал. Такива ми ти работи. Онези глупаци дори се чудеха от какво съм недоволен.
Сега дори не я мия колата.От дъжд ,на дъжд. И без това цялата е размазана от прочутата Варненска градушка преди 2-3 години. Предстои и смяна,но това е съвсем друга тема.Наслука ,и в риболова ,и в автомивките!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- shmirgel
- новобранец
- Обратна връзка:
Сити Кар - мърльовци
Още един глас против СИТИ КАР под моста на 4-ти километър.
До момента съм карал поне 2-3 пъти колата си там - нито веднъж не си бяха свършили работата като хората. Винаги остава по някое петно, вътре в салона претупват и табло и всичко - с 1 дума - мърлячи. Да не говорим че нямат никакво отношение към клиента - не говоря само за момчетата които мият, но и техния "шеф". Да не говорим че цените са им високи.
Не ходете там за да си спестите нерви и пари.
До момента съм карал поне 2-3 пъти колата си там - нито веднъж не си бяха свършили работата като хората. Винаги остава по някое петно, вътре в салона претупват и табло и всичко - с 1 дума - мърлячи. Да не говорим че нямат никакво отношение към клиента - не говоря само за момчетата които мият, но и техния "шеф". Да не говорим че цените са им високи.
Не ходете там за да си спестите нерви и пари.
Понякога срещаш такива хора, че започваш да се чувстваш човек.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: