Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги как са условията за риболов на платения на Панчерево? Колко на пръчка, кое се пуска, кое се плаща ? И какво върви в момента?
Последно промяна от FaweQ на Вто Мар 27, 2012 9:31 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Това е имал в предвид колегата. Рекорд за уклей, хехехе
за десет лева добър улов си направил колега 

-
- вече хвърля и на тежко
Аз не ходя на платени места.....
Колеги,има ли някой инфо яз.Бебреш.Дава ли нещо и на какво и къде по язовира.Смятам да го посетя тази събота и се надявам да не стане само така нареченото "ялово ходене".Предварително искам да благодаря на помогналите с информация.Лек и спорен ден.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не са, но колегите минават през Герман.G.Petkov написа:Аз пък, най-много харесвам № 4 !
Някой да знае - дали отвориха пътя, след сипея на № 4 ?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси , не ми е ясно не разбрахте ли че такава риба сьомгова пъстърва , НЯМА !!! Това е вид живеещ единствено в главата на родният арендатор ловящ клиентиJoshua написа:...сьомгова би трябвало да е...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- PREDATORst
- ще става разбирач
5лв на тояжка,пъстървата си я взимаш задължително,шарана моеш го върнеш но във садката само,каракудата фрий ма е ситна таа зла гад.FaweQ написа:Колеги как са условията за риболов на платения на Панчерево? Колко на пръчка, кое се пуска, кое се плаща ? И какво върви в момента?
През уикенда не си е работа там че има 783637492287 човека.
Дава пъстървата много добре и тук там шаранче,некви ора тормозат и щуки в другия ама аз не й разбирам на щуката
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз гледах снимки на пъстърви в Гугъла, гледах, гледах и достигнах до извода че и белите, и розовите пъстърви които ловим по платените са американки (дъгови).Павел Иванов написа:Баси , не ми е ясно не разбрахте ли че такава риба сьомгова пъстърва , НЯМА !!! Това е вид живеещ единствено в главата на родният арендатор ловящ клиентиJoshua написа:...сьомгова би трябвало да е...![]()
![]()
Белите американки с малката глава са женски, а розовите с голямата човка и розовите хрилни капаци са мъжки.

нямам живарник
на душанци дали се е размърдал уклея
- PREDATORst
- ще става разбирач
Тва нема как да е верно щото тая дет я фанах в неделя беше с такива червени хрилни капаци и беше пълна с хайверhristotihov написа:Аз гледах снимки на пъстърви в Гугъла, гледах, гледах и достигнах до извода че и белите, и розовите пъстърви които ловим по платените са американки (дъгови).Павел Иванов написа:Баси , не ми е ясно не разбрахте ли че такава риба сьомгова пъстърва , НЯМА !!! Това е вид живеещ единствено в главата на родният арендатор ловящ клиентиJoshua написа:...сьомгова би трябвало да е...![]()
![]()
Белите американки с малката глава са женски, а розовите с голямата човка и розовите хрилни капаци са мъжки.
А каква е тази пъстърва, която продават в Халите под етикет "Сьомгова пъстърва" - месото и е розово/оранжево като на сьомгата?Павел Иванов написа:Баси , не ми е ясно не разбрахте ли че такава риба сьомгова пъстърва , НЯМА !!! Това е вид живеещ единствено в главата на родният арендатор ловящ клиентиJoshua написа:...сьомгова би трябвало да е...![]()
![]()
- PREDATORst
- ще става разбирач
Бе мани те и на другите всичките слагат етикет "доспатска" ама...........miro253 написа:А каква е тази пъстърва, която продават в Халите под етикет "Сьомгова пъстърва" - месото и е розово/оранжево като на сьомгата?Павел Иванов написа:Баси , не ми е ясно не разбрахте ли че такава риба сьомгова пъстърва , НЯМА !!! Това е вид живеещ единствено в главата на родният арендатор ловящ клиентиJoshua написа:...сьомгова би трябвало да е...![]()
![]()
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Значи аз отивам, примерно, голям съм късметлия - изтрясквам 10-тина парчока от по 7-800 грама и накрая трябва да му сипя почти 100 лева за пастървата. Предполагам на килограм се плаща... 'щото задължително трябва да я взема? Не ме разбирайте погрешно, ама спортен риболов не е ли 'фащаш - връщаш обратно по живо по здраво. И ще ми кажете, че точно около тоя кютук се събират амнайсе хиляди души?!PREDATORst написа:5лв на тояжка,пъстървата си я взимаш задължително,шарана моеш го върнеш но във садката само,каракудата фрий ма е ситна таа зла гад.FaweQ написа:Колеги как са условията за риболов на платения на Панчерево? Колко на пръчка, кое се пуска, кое се плаща ? И какво върви в момента?
През уикенда не си е работа там че има 783637492287 човека.
Дава пъстървата много добре и тук там шаранче,некви ора тормозат и щуки в другия ама аз не й разбирам на щуката