Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кърджалийски регион

Мнение от INCUBUS »

Ако въобще нацеля мястото,пишете ме нещо като независим кибик-наблюдател ,ще жюля само кафета и водъ,иначе що да не почерпя "състезателите"с квото трябва като допълнение към наградите...
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Ако има някой който иска да идва събота,а няма превоз да казва.Аз съм сам в колата.
WalGrudew
новобранец
новобранец

Мнение от WalGrudew »

Колеги, сори че не мога да дойда в събота, но скоро при Росен отново подхванах идеята да си организираме зарибяване на Студен кладенец и Кърджали с платика. Всички знаем за удоволствието от този риболов. Вариантите са 3 според мен - Жребчево, "Антона" и Искър, а вече се разбра че е започнала да излиза. Струва си да се помисли за тази идея ! Иначе успех в събота и Наздраве!!!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

WalGrudew написа:Колеги, сори че не мога да дойда в събота, но скоро при Росен отново подхванах идеята да си организираме зарибяване на Студен кладенец и Кърджали с платика. Всички знаем за удоволствието от този риболов. Вариантите са 3 според мен - Жребчево, "Антона" и Искър, а вече се разбра че е започнала да излиза. Струва си да се помисли за тази идея ! Иначе успех в събота и Наздраве!!!
Аз лично ще дам пари, само и единственно ако се зарибява със шаран.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

За сега се включвам "при Дидо" за зарибяването със сом, после ще се включа и за шаранското/макар и скромно/, а ако има и за платика - добре, но не знам дали имаме условия за тази риба ако става - готово, колкото по-много толкова по-добре! Па ако и щука се появи още по-арно :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Последна покана.В събота под кошарите.Който иска да идва па пише до утре слетобед в темата "Разни".яз.Кърджали
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Някой да помогне, исках да споделя в "В моя риболовен излет" и когато се опитам да прикача снимките ми дава възможност само за 3 снимки и това съобщение: Не можете да добавите друг прикачен файл, 3 е максимума. Какво да направя за да кача всичките снимки?
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

lif3house написа:Някой да помогне, исках да споделя в "В моя риболовен излет" и когато се опитам да прикача снимките ми дава възможност само за 3 снимки и това съобщение: Не можете да добавите друг прикачен файл, 3 е максимума. Какво да направя за да кача всичките снимки?
Дай линка от сайта където са ти качени снимките
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Ами няма линк не са качени никъде, не е ли възможно направо от комп. да и ги кача всички ?
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

lif3house написа:Ами няма линк не са качени никъде, не е ли възможно направо от комп. да и ги кача всички ?
Ами тогава ги качваш в галерията си и от там в темата.Или си направи профил в Snimka.bg, и ги качи там
ПП На мен ми е по лесно в Snimka.bg
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

С малко помощ от antivik, снимките са качени и темата е публикувана ;)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Няма да пиша в тема за моя риболовен излет, понеже то стана по скоро среща за запознаване.И така-ставане в 04.30 на 31.03.2012г., задължителното санитарно кафе :D , и тръгване.Взех Колегата Antivik/Виктор/, и заедно с Петьо/Nedevi30/, се отправихме към уреченото место. На върха на с.Боровица, ни чакаше Suzuki SX4, с колегата INCUBUS/Ицето/. И така колоната водена от мен заслиза към уреченото место.Още по тъмно сме до водата, и аз не издържах и пуснах всякакъв вид светлини.Обнадеждени, от кръговете които се виждаха по язовира,се паркирахме до едни върбички.Последва разтоварване на циганията/а тя при мен не е малко/,разтоварване на лодката и въдици.Последва топене на топчета и царевица в миризми, и не след дълго облечен в гума до гърдите вече бях на път с лодката.Пуснах двете въдици, а едната я бях взел с мен и я пуснах на место.След това вече е ясно- разпъване на бивака,надявам се, че се е харесал на колегите.
Изображение
И оттам нататък почнаха мъките.Все едно сме си хвърлили въдиците в басейн.Ни вопъл ни стон.Абе мъка с една дума.Имаше Фидери, мачове,плувки, моите разпънати на около 150-200 м.Имаше и въдици на торен червей, на бял такъв, на сладка царевица, и пак нанайци.
Изображение
Изображение
Изображение
Към обед вече бяхме на масата,и пиехме бира.
Изображение
Изображение
Времето типично осмомартенско/ редуват се , слънце, вятър и облаци- така през целия ден
Риболов нямаше, но поне се опознахме и мисля че нямаше недоволни.Имаше ядене и пиене за цял месец-/оляли сме се пичове :D /.Абе с една дума прекрасни хора.А риболова,абе какво е това риба!?.Вечерта събрани под шатрата, избистрихме футбола, политиката,риболова и каквото се сетите още.Няма да пиша за всеки по отделно, щото е все пак лична информация.Повече снимки от Antvik.Пичове, надявам се че ви е харесало.Ще го повторим.
ПП Колеги, сори за петромакса. :D
Последно промяна от Антон Тонев на Пон Апр 02, 2012 3:01 pm, променено общо 1 път.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

За мен това беше идеалния уикенд. Прекаран сред красивата природа, сред чудесни хора. Прибрах се напълно отпочинал и зареден с енергия. Нямам търпение за следващия подобен излет.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Виждам изпреварили ме аверите с които си спретнахме едно твърде добро прекарване на почивните дни. При мен информацията се обработва по-бавно, та за това закъснях, па и докът се начудя дали да я пускам в "Моя риболовен излет". На края реших, че няма смисъл след като количеството риби бяха само 2 бабета на фидер, но хванати без наличие на снимачна техника на мястото.
И така дигане накъде по време кога по-младите се прибират от нощните заведения и чалготеки. Ето в такава обстановка
Изображение.
Пътуваме в тази чудесна тъмнина и това е и единственото което се вижда, на края
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N-hYMzo1bjY?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N-hYMzo1bjY?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1].
Последва разтоварване/направо разхвърляне/ на багажа. И приготовление за риболовуване с всичките му мурафети: такъми, линии, захранки, стойки и т.н.
Междувременно се развидели и успях да се поогледам и да видя в кои джендеми съм попаднал. Признавам на това място бях за сефте.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZYqrzTnqFFg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZYqrzTnqFFg?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Риболова обаче се оказа никакъв, а и Тони беше разпънал /с обща помощ/ щабната палатка на групата, та заседнахме на приказка пред нея
Изображение,
като от време на време хвърляхме по някое око към сопите, но ...нъцки, нанайси или какъвто израз се сетите. приказката си е приказка, но от нея гърлото пресъхва и логично се стигна до тук
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BlrvRo7e6i8?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BlrvRo7e6i8?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1] .
След първата последваха и други, примъкна се софре, наряза се мезе и с бира и приказки наближи вечерята. Междувременно за почивка домъквахме по някой и друг кютук и изгаряне на проклета бракониерска мрежа. С напредване на времето софрето беше преместено в щаба и отрупано с допълнителни артикули
Изображение
В приготовленията всякой се включи с по нещо
Изображение
Изображение
А след това и съответното засядане около него
Изображение
Това прекарване естествено доведе и до кротко заспиване, а новия ден някои го започнаха с кафе други с бире
Изображение
След като се видя, че риболов няма да има багажа бе събран, натоварен на машините и обратно на път.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/th7scTYGTvo?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/th7scTYGTvo?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
dimo4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimo4ko »

Браво на вас, страхотно сте си изкарали, като се постопли и аз ще дойда, не само по форума да чета :)
Истината е някъде там ...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”