Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

4 X 4
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: 4 X 4
Аз съм с това магаре

А това от горе,не е онова за което си мислите,а са две газови бутилки
Вместо да си пълня багажника с тях,взех и ги скрих горе,така си ползвам джипката за спалня
И понеже американците не пестят материали,мокета е три пръста дебел и може да се спи без постелки,но си нося един дунапрен с калъфки и си спя като във спалнята на Бойко Болисов
За горенето,колкото му сложа,толкова гори,но е много удобен за път,няма седалки а направо фотьойли и където и да тръгна,не чувствам умора от шофирането,колкото и дълъг да е пътя !!!А бе,луд умора няма,но мен си ме кефи !!! американците са си американци

А това от горе,не е онова за което си мислите,а са две газови бутилки

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
На Нивите, ги крият от долу под багажника, пък ти отгоре.Иначе супер решение.Айде разбули малко тайната.Тоя Т-rex, кажи колко гори.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Аз съм с това магаре![]()
А това от горе,не е онова за което си мислите,а са две газови бутилки![]()
![]()
Вместо да си пълня багажника с тях,взех и ги скрих горе,така си ползвам джипката за спалня
И понеже американците не пестят материали,мокета е три пръста дебел и може да се спи без постелки,но си нося един дунапрен с калъфки и си спя като във спалнята на Бойко Болисов
![]()
![]()
![]()
![]()
За горенето,колкото му сложа,толкова гори,но е много удобен за път,няма седалки а направо фотьойли и където и да тръгна,не чувствам умора от шофирането,колкото и дълъг да е пътя !!!А бе,луд умора няма,но мен си ме кефи !!! американците са си американци
![]()
![]()
![]()

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- krokibg
- учете се от него
С 55-60литра газ,минавам при нормално каране без да го напъвам 130 мили !!! Напъвам ли го не мога да мина повече от 100-110 мили,гълта пущината
Ама кво ти пука,нали аз го пълня

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Ай,да съживим малко темата, иде времето на калищата и преспите, ухаа!
Годзи, мъцни нещо бре?
Годзи, мъцни нещо бре?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
К'ви калища, к'ви преспи?Jechev написа:Ай,да съживим малко темата, иде времето на калищата и преспите, ухаа!
Годзи, мъцни нещо бре?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ето ви малко офроуд... 12-та минута... 2-ма джапат от двете страни където ще минат гумите на камиона 
http://youtu.be/kkq8YtGG6gI

- трапера
- сериозен играч

Все очаквах,че от някоя локва ще излезе я хипопотам,я крокодилТедо написа:ето ви малко офроуд... 12-та минута... 2-ма джапат от двете страни където ще минат гумите на камиона

А и на всичките им викат "пасажери"

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Здравейте колеги!
Моля дайте мнение кой е по-добрия вариант между:
Renault Scenic rx4 и Land rover Freelander(дълга база)
поддръжка,обслужване,издръжливост и не на последно място кой е по-икономичен(без значение дизел или бензин)
поддръжка,обслужване,издръжливост и не на последно място кой е по-икономичен(без значение дизел или бензин)
Последно промяна от botur на Пет Окт 26, 2012 11:21 am, променено общо 2 пъти.
- Антон Тонев
- сериозен играч
При така зададените коли, Land Rovera.И двете са с постоянно 4*4 задвижване.Ама едното си е кросоувър, а другото ни рак, ни щука.Аз имам Freelander, с газов инжекцион.Е,в момента не го карам, но го имам.botur написа:Здравейте колеги!
ПП Ако решиш да взимаш Ровър, напиши ми едно ЛС
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
То аз пък не се сещам за джипка с толкова голям багажник, дето да побира всичката циганийка на нашего брата риболовецаgalenik написа:Колега помисли колко багаж ще превозваш,че багажниците им са малки. Аз имам Freelander бажника е малък до ри и с махнати седалки.Наложи се до го обявя за продан поради тази причина.

....ся некои хамерикански камиони не ги коментирам .......добре де Паджеро и Крузер, от най-големшките стават , ама почти всяко комби събира повечко багаж от жиповете, факт

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

Не е проблем колко събира,ще му сложа багажник на тавана...
Интересувам се от разход на гориво,здравина обслужване и т.н.(кой от двата варианта е по-добър)
И да комбито събира много-имам Audi А6...
Интересувам се от разход на гориво,здравина обслужване и т.н.(кой от двата варианта е по-добър)

И да комбито събира много-имам Audi А6...

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега, Сценика не е постоянно 4х4, а е с предно и електронно включване на задния мост само при пробуксуване... За преминаване на труден участък, в началото трябва нарочно да го избуксуваш за да включи задния мост... иначе, като спре посредата на калта/снега се окопава като диво прасе...
Иначе е височко... Дизелът е икономичен, бензиновия харчи много и не върви (за мощността си от 140кс)
Фрилендъра е по-добре откъм задвижване, но не познавам собственик на такова возило, който да не ремонтира редовно...
Аз не бих си взел нито Сценик RX4, нито фрилендърчето - и двете не са символ на надеждността
... По-добре се напъни за нещо японско...
Иначе е височко... Дизелът е икономичен, бензиновия харчи много и не върви (за мощността си от 140кс)
Фрилендъра е по-добре откъм задвижване, но не познавам собственик на такова возило, който да не ремонтира редовно...
Аз не бих си взел нито Сценик RX4, нито фрилендърчето - и двете не са символ на надеждността

имаш ли нещо в предвидТедо написа:колега, Сценика не е постоянно 4х4, а е с предно и електронно включване на задния мост само при пробуксуване... За преминаване на труден участък, в началото трябва нарочно да го избуксуваш за да включи задния мост... иначе, като спре посредата на калта/снега се окопава като диво прасе...
Аз не бих си взел нито Сценик RX4, нито фрилендърчето - и двете не са символ на надеждността... По-добре се напъни за нещо японско...