Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малка смолница
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Малка смолница
Тази сутрин с баща ми решихме да се поотпушим малко с риболов на каракудки. Мястото беше на язовир Малка смолница край добричкия квартал Рилци. Заложихме на риболов на плувка и дъно с цел да разберем къде се придържа рибата - оказа се, че е навсякъде. Риболова протече много интензивно като след всяко хвърляне следваше кълване.

Това е резултатът от 8 до 11:30ч. Около 60 каракуди.

Това е резултатът от 8 до 11:30ч. Около 60 каракуди.
- mitko ribara
- ще става разбирач
-
- новобранец
Re: Малка смолница
А после върна ли рибата във водата ? Или доволен от "великото си постижение" я изпържи, лишавайки водоема от големи каракуди!
А бе на всяка тема ли ще се появи по някой многознаико,изобщо не знам как има постове с риба...
-
- разбира нещата
Сигурен съм, че колегата е обезрибил водоема до последната каракудаPerchHunter написа:А после върна ли рибата във водата ? Или доволен от "великото си постижение" я изпържи, лишавайки водоема от големи каракуди!

ПС. Хубав излет

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
PerchHunter написа:А после върна ли рибата във водата ? Или доволен от "великото си постижение" я изпържи, лишавайки водоема от големи каракуди!
Къде видя тези големи каракуди...+я

PerchHunter написа:А после върна ли рибата във водата ? Или доволен от "великото си постижение" я изпържи, лишавайки водоема от големи каракуди!
Пич каракудата там небих казал че е най от едрата
- ivalpetkov
- разбира нещата
По нашия край наличието на дребна риба се дължи на това,че циганите пресяват с мрежи едрата за себе си.А иначе аз си плащам всяка година билета.Често пъти основно по водоемите има САМО дребна риба.Затова ,понеже знам за какво става въпрос ще кажа само едно голямо БРАВО на човека за успешния риболов.За това,че въпреки всичко е успял да налови риба. 

И какъв е извода:
Трябва да пресяваме всяка година........мангалите
Трябва да пресяваме всяка година........мангалите

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
С гаранция е "обезрибил" водоема.Като гледам така ,тия 1,5 - 2 кг. каракудки са ги изнасяли поне един час двамата.
Шегичка.
Почти във всеки водоем или река е пълно с милиони от тези "едри" екземпляри.
Щеше да е проблем ако са шарани или пъстърва
Шегичка.
Почти във всеки водоем или река е пълно с милиони от тези "едри" екземпляри.
Щеше да е проблем ако са шарани или пъстърва
Добър излет! 
Не е проблем че човека си е взел 2 кг. дребна таранка(тая е най-добрата поне според мен ,ахh как върви бирата)
Проблема е че съм на 26г. ходя на риба от 12-13 годишен и още никой не ми е искал да ми види билета!!!Камоли колко риба съм хванал,мрежар ли съм ,бомбаджия ли съм или някакъв енергетик!

Не е проблем че човека си е взел 2 кг. дребна таранка(тая е най-добрата поне според мен ,ахh как върви бирата)
Проблема е че съм на 26г. ходя на риба от 12-13 годишен и още никой не ми е искал да ми види билета!!!Камоли колко риба съм хванал,мрежар ли съм ,бомбаджия ли съм или някакъв енергетик!

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Абе колега то от Иара са си го сметнали до 3 кг риба си ги прибираш ако искаш по този начин ако си обичаш рибка си хапваш и не вредиш на популацията толкова много.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]