Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
На Брягово рибата играе по плиткача,но не барва!
А закачките са ужасни в момента,понеже всичките драки,които бяха миналата година на сухо сега са под вода,а рибата е навряна в тях!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На Бодрово излиза само маломерно на фидера искарах над 20 шаранчета в порядъка на 200-700 г и едно над килото.
На болото също излезнаха 5-6 шаранчета и две каракуди.
Значи рибата зимаше само сутринта от 7 до 10,30 часа посли само епизодични дребосъци, рибата кълвеша само на вътре и не се влияе нито от захранка нито от нищо, торния червей е за предпочитане както и царевицата.
Но се си мисля че бяхме застанали на неправилното място на устието народ мноооого, по принцип аз си ходя отсреща до стената и съм се сам
и резултата е бил впечатляващ 
На болото също излезнаха 5-6 шаранчета и две каракуди.
Значи рибата зимаше само сутринта от 7 до 10,30 часа посли само епизодични дребосъци, рибата кълвеша само на вътре и не се влияе нито от захранка нито от нищо, торния червей е за предпочитане както и царевицата.
Но се си мисля че бяхме застанали на неправилното място на устието народ мноооого, по принцип аз си ходя отсреща до стената и съм се сам

Красимир Кюрпеков написа:С тоя билет и гъза не можеш да си избършешlicho написа:Вижте колеги билетите по горе това е винаги така таксата не се вижда.. Нито се отчитат накъде за данъци ,такси и т.н. Как да ги отчетат като 80-90% са взети незаконно и не плащат даже и наеми
.ДА ЖИВЕЙ 40-ТЕ ИЗВОРА
Да живеят тези ,които коментират неща от които разбират!!! А не га омииници!!
На Леново вече излиза активно каракуда и то доста добри екземпляри 400-500 гр .Най вече на деретата от страна кам тополово
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То хубаво е тръгнала ама не ми се яде каракуда миришешта на прасета и Тополовски изпражнения 
Така че благодаря за инфото

Така че благодаря за инфото

- Don4o_62
- учете се от него
А отсреща до храстчето във водата,там какви кефали излизатjoro86 написа:На Леново вече излиза активно каракуда и то доста добри екземпляри 400-500 гр .Най вече на деретата от страна кам тополово

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- вече хвърля и на тежко
dobrin_dinev написа: Дончо,как се стига до стената на 40-те през с.Козаново?
Пътя Асеновград-Първомай, отбивката е ясна, някъде около 3 км. след излизане от Асеновград (преди село Козаново е, на половината път горе долу). Още се качваш на стената на язовира и трапаната е пред теб.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
-
- сериозен играч
Благодаря за отговора,но отбивката за язовира не ми е ясна ,за селото я знам.Avrionov написа:dobrin_dinev написа: Дончо,как се стига до стената на 40-те през с.Козаново?
Пътя Асеновград-Първомай, отбивката е ясна, някъде около 3 км. след излизане от Асеновград (преди село Козаново е, на половината път горе долу). Още се качваш на стената на язовира и трапаната е пред теб.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Като влезниш в ясната одбивка за Козаново на 3-4 километра има ЧЕШМА, след ощи два километра има ЗАВОЙ, на този завой има АСФАЛТОВ път на ДЯСНО ,прав правичък ,който води под СТЕНАТА, от там два три завоя на горе и си на СТЕНАТА.dobrin_dinev написа:Благодаря за отговора,но отбивката за язовира не ми е ясна ,за селото я знам.Avrionov написа:dobrin_dinev написа: Дончо,как се стига до стената на 40-те през с.Козаново?

АЙ си объркал пътя ще те арестуват понеже си влезнал в погребите на поделението

И ся ако не го намериш отивай на Избеглйския

-
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
привет колеги... Вчера бях на "Чама" даваше доста доволно уклей и чат пат перки 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Така вчера отидох на 40-извора да се попеча малко след нощната смяна и мина батко ви Али-горския да предопреди да си вадим Ч.К..
Посли да няма не разбрали не чули-официално вече са пуснати новите членски карти на нашето ЛРД-Сокол който влизат в сила от 1/04/2012г.
Така
важи за яз.Избегли яз.Козаново"циганката" като него ще го пуснат малко по късно понеже има паткарник в момента на него и определен терен от язовира се загражда с мрежа.
И 40-извора като концесията му свършва Май месец и тепърва ще се подновява-ако не се поднови горим и с него.
Нарочно му даржът водата ниско за да имат готовност ако им отнемат концесията да прехвърлят рибата на другите два.
Всичко зависи колко ни е лакум комунистическия кмет.

Посли да няма не разбрали не чули-официално вече са пуснати новите членски карти на нашето ЛРД-Сокол който влизат в сила от 1/04/2012г.
Така

И 40-извора като концесията му свършва Май месец и тепърва ще се подновява-ако не се поднови горим и с него.

Всичко зависи колко ни е лакум комунистическия кмет.
- Don4o_62
- учете се от него
За събота или неделя няма ли някой да ходи и да има едно място за менramcho_gazara написа:привет колеги... Вчера бях на "Чама" даваше доста доволно уклей и чат пат перки

Одеве се върнах от 40-то,драстично намаля да взема рибата,изкарах няколко уклея и перки за един голям тиган

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
Здравейте колеги онзи ден бях на брягово
друго освен храсти и хрема не хванах , после минах през 40-то там само 1 костур
Смятам другата седмица да ходя някаде (както си му е реда - с нощувка ) за хищник Моля ако някои има информация къде да отида нека сподели ( разстоянието и таксата не са от значение ) Благодаря предварително!