Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Вит
Модератор: sapuna
р.Вит
Колеги някой да е чул нещо за р.Вит до гр.Гулянци,има ли и какво се лови.Чух че излизала някъква риба,но инфото не е много достоверно.
Re: р.Вит
Имало групирана някаква риба и местните ловели,но какво незнам.
-
- научил се да хвърля
има ли скоби колеги как е по гулянци
За много години на всички колеги.Вчера бях на разходка по Вита край Гулянци-водата малка и бистра като сълза.Признаци за рибешки живот никакви.Дунава май леко е качил/мина един шлеп към Сомовит/ но признаци за риба ниенте.
Хайде да поразвием темата,реката заслужава!Как е положението на Садовец на мелницата на Циментовия?Ходи ли нвкож по тая река?

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Ще пукам здраво до зори,
- Menkata
- фен клуб-скобар
Kолега не си прави труда.Риба няма!Предната седмица ходих само камъни останаха по тази рекаavto написа:Хайде да поразвием темата,реката заслужава!Как е положението на Садовец на мелницата на Циментовия?Ходи ли нвкож по тая река?![]()

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Абе по долното те4ение е по разли4но но никой не пише.Ли4но аз нямам време ,ама ми се ходи яко!!
Ще пия водка, бира и ракия,
Ще пукам здраво до зори,
Ще пукам здраво до зори,
Естествено че никой няма да си каже местенцето на което си лови риба
защото заради доста алчни рибари след 5 дена няма да има и жаби...

Приятел ходи всеки ден на Циментовия завод ,нищо.......
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Така си е.Аз не бих си издал местата там.Малко са,пълно е с изроди,които чакам да станат,прибирайки маломерните си шаранчета,щуклета и т.н.А на колегата по-горе: не са останали само камъни!!!Аз лично имам доста добри успехи-пролет-морунаж,платика и таранка,лято-клен,мрена,платика,бабушка и сом,а есента клен,щука,мрена.Има и скобар,ама това аз не го харесвам и не го ловя!Големината на екземплярите е като на тези в р.Искър.За разлика от Искъра-Вита е с по-ограничени места,но всеки ,който упорства ще си намери поне 2-3 такива местенца и ще е доволен.NITro`bE написа:Естествено че никой няма да си каже местенцето на което си лови рибазащото заради доста алчни рибари след 5 дена няма да има и жаби...
trepachoo написа:Какво точно си чул?Че аз тези дни имам път на там и мога да взема някоя тояга....
12356j написа:trepachoo написа:Какво точно си чул?Че аз тези дни имам път на там и мога да взема някоя тояга....
Малко преди моста на Гулянци до скоро имаше инфо, че върви скобарът.Също така под железният мост до циментовият завод, също се лови скобар до 500 грама.Край с.Комарево също излиза скобар и клен /речен кефал/.Друго за сега не знам, но проявявам интерес защото и в моят сайт пускам новини за риболов.От другият месец ще има много новини точно за забраненият период.Тук също ще пускам инфо.trepachoo написа:Какво точно си чул?Че аз тези дни имам път на там и мога да взема някоя тояга....