Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мачова макара Cormoran Corcast 4PIF Super JET 3000
Модератор: Paublo_Eskobar
мачова макара Cormoran Corcast 4PIF Super JET 3000
колеги моля за отзиви някои ползвал ли е тази макара за мач риболов понеже сам се спрял на нея и ми предстои закупуването и .Благодаря предварително.
http://www.fishingline-bg.com/index.php ... cts_id=176
Re: мачова макара Cormoran Corcast 4PIF Super JET 3000
Аз съм ползвал доста години всички варианти на КОРКАСТ- 4, 5 и 8 лагерни, с преден и заден аванс, с четки и без четки, мачов, фидерен и спинингов вариант(различават се само по оборотите и дълбочините на шпулите с които са окомплектовани фабрично). За този ценови клас е едно от най-добрите попадения- перфектно влакноподреждане, много добър равномерен аванс, изключителен кастинг, взаимозаменяемост на всички части и шпули за цялата серия, карбоновите шпули са с метален ръб. За 4 и 5-лагерните, като малък недостатък считам механизма за сгъване на дръжката- при продължително ползване, там се появява малък луфт, който не е от голямо значение за техническата изправност и рабта на макарата. Всички модели и варианти, еднакво добре могат да се ползват и за фидер и болонеза. Неудобството на този конкретен модел е че е само с една шпула, но при запитване- такива шпули бол по колегите; ориентировъчна максимална цена- 7-8лв/бр.

благодаря за изчерпателният отговор колега и наистина е малак недостатък че няма резервна шпула но ще го преживея. ПОЗДРАВИ.
-
- вече хвърля и на тежко
Братми има подобна, но с повече лагери. Силно пресуква влакното.bqlariba написа:колеги моля за отзиви някои ползвал ли е тази макара за мач риболов понеже сам се спрял на нея и ми предстои закупуването и .Благодаря предварително.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Заставам зад поста на колегата, дори се сещам за още 1-2 суперлативи.mite-80 написа:Аз съм ползвал доста години всички варианти на КОРКАСТ- 4, 5 и 8 лагерни, с преден и заден аванс, с четки и без четки, мачов, фидерен и спинингов вариант(различават се само по оборотите и дълбочините на шпулите с които са окомплектовани фабрично). За този ценови клас е едно от най-добрите попадения- перфектно влакноподреждане, много добър равномерен аванс, изключителен кастинг, взаимозаменяемост на всички части и шпули за цялата серия, карбоновите шпули са с метален ръб. За 4 и 5-лагерните, като малък недостатък считам механизма за сгъване на дръжката- при продължително ползване, там се появява малък луфт, който не е от голямо значение за техническата изправност и рабта на макарата. Всички модели и варианти, еднакво добре могат да се ползват и за фидер и болонеза. Неудобството на този конкретен модел е че е само с една шпула, но при запитване- такива шпули бол по колегите; ориентировъчна максимална цена- 7-8лв/бр.
![]()
нямам живарник