мачова макара Cormoran Corcast 4PIF Super JET 3000

Модератор: Paublo_Eskobar

bqlariba
новобранец
новобранец

мачова макара Cormoran Corcast 4PIF Super JET 3000

Мнение от bqlariba »

колеги моля за отзиви някои ползвал ли е тази макара за мач риболов понеже сам се спрял на нея и ми предстои закупуването и .Благодаря предварително.
http://www.fishingline-bg.com/index.php ... cts_id=176
Аватар
mite-80
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: мачова макара Cormoran Corcast 4PIF Super JET 3000

Мнение от mite-80 »

Аз съм ползвал доста години всички варианти на КОРКАСТ- 4, 5 и 8 лагерни, с преден и заден аванс, с четки и без четки, мачов, фидерен и спинингов вариант(различават се само по оборотите и дълбочините на шпулите с които са окомплектовани фабрично). За този ценови клас е едно от най-добрите попадения- перфектно влакноподреждане, много добър равномерен аванс, изключителен кастинг, взаимозаменяемост на всички части и шпули за цялата серия, карбоновите шпули са с метален ръб. За 4 и 5-лагерните, като малък недостатък считам механизма за сгъване на дръжката- при продължително ползване, там се появява малък луфт, който не е от голямо значение за техническата изправност и рабта на макарата. Всички модели и варианти, еднакво добре могат да се ползват и за фидер и болонеза. Неудобството на този конкретен модел е че е само с една шпула, но при запитване- такива шпули бол по колегите; ориентировъчна максимална цена- 7-8лв/бр.

:idea: :wink:
bqlariba
новобранец
новобранец

Мнение от bqlariba »

благодаря за изчерпателният отговор колега и наистина е малак недостатък че няма резервна шпула но ще го преживея. ПОЗДРАВИ.
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

bqlariba написа:колеги моля за отзиви някои ползвал ли е тази макара за мач риболов понеже сам се спрял на нея и ми предстои закупуването и .Благодаря предварително.
http://www.fishingline-bg.com/index.php ... cts_id=176
Братми има подобна, но с повече лагери. Силно пресуква влакното.
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

mite-80 написа:Аз съм ползвал доста години всички варианти на КОРКАСТ- 4, 5 и 8 лагерни, с преден и заден аванс, с четки и без четки, мачов, фидерен и спинингов вариант(различават се само по оборотите и дълбочините на шпулите с които са окомплектовани фабрично). За този ценови клас е едно от най-добрите попадения- перфектно влакноподреждане, много добър равномерен аванс, изключителен кастинг, взаимозаменяемост на всички части и шпули за цялата серия, карбоновите шпули са с метален ръб. За 4 и 5-лагерните, като малък недостатък считам механизма за сгъване на дръжката- при продължително ползване, там се появява малък луфт, който не е от голямо значение за техническата изправност и рабта на макарата. Всички модели и варианти, еднакво добре могат да се ползват и за фидер и болонеза. Неудобството на този конкретен модел е че е само с една шпула, но при запитване- такива шпули бол по колегите; ориентировъчна максимална цена- 7-8лв/бр.

:idea: :wink:
Заставам зад поста на колегата, дори се сещам за още 1-2 суперлативи.
нямам живарник
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”