иара Плевен

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: иара Плевен

Мнение от ribolovcho »

:smt006 :prayer: :smt006
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
mavara76
новобранец
новобранец

Мнение от mavara76 »

ще влезнат -във час--нали затова взимат заплати Изображение
Изображение

всички рибки плуват само пържените не Изображение Изображение
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Добре че цялата ситуация се изясни БРАВО на ИАРА и нека посещават по-често водоемите и реките в цялата страна :D
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
bacalao
новобранец
новобранец

Иара Плевен

Мнение от bacalao »

Този със шкодата се казва ИВАН КОЖУХАРОВ(Чекията) и привлачи света в гаража му, не знам какво конфискува, но знам какво прибира. Паркирал е всичките автомобили на ИАРА пред дома си и си ги кара само той - ОЧЕВИДЕЦ СЪМ!!!

И още нещо REJIMREJI не ви ли звучи някак познато, някак си на Чекията, затова не мога да повярвам на скалъпените обяснения по темата, та чак и снимки - това че е снимано как е вадена мрежата, не означава, че не са я хвърлили той и любезният му помощник!!!
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Иара Плевен

Мнение от iogo »

bacalao написа:Този със шкодата се казва ИВАН КОЖУХАРОВ(Чекията) и привлачи света в гаража му, не знам какво конфискува, но знам какво прибира. Паркирал е всичките автомобили на ИАРА пред дома си и си ги кара само той - ОЧЕВИДЕЦ СЪМ!!!

И още нещо REJIMREJI не ви ли звучи някак познато, някак си на Чекията, затова не мога да повярвам на скалъпените обяснения по темата, та чак и снимки - това че е снимано как е вадена мрежата, не означава, че не са я хвърлили той и любезният му помощник!!!
Виж сега колега, аз не защитавам ИАРА Плевен защото не ги познавам пък и не съм от Плевен! Защитавам приятел които упорито се бори с браконерството а някой се опитва него да изкара браконер!
С юзърнейма REJIMREJI е точно моят приятел а не някой от ИАРА Плевен.
Не виждам каква тежест може да има твоето изказване при условие че това ти е едва първият пост във форума.
Все едно аз да кажа че сестра ти е курва пък ти върви доказвай че нямаш сестра!
Ако имаш нещо против Иара Плевен си започни отделна тема, специално този случай е ясен!
ssiliev9607
новобранец
новобранец

Мнение от ssiliev9607 »

Следя тази тема и най после написаха какво става пред гаражите. Но колегата е объркал прякора на въпросния господин. От миналата година го наричат "ПЕТРОЛНИЯ БОС" на ИАРА - Плевен. Сами преценете какво конфискува и какво примъква в гаража.
bacalao
новобранец
новобранец

Re: Иара Плевен

Мнение от bacalao »

iogo написа:
bacalao написа:Този със шкодата се казва ИВАН КОЖУХАРОВ(Чекията) и привлачи света в гаража му, не знам какво конфискува, но знам какво прибира. Паркирал е всичките автомобили на ИАРА пред дома си и си ги кара само той - ОЧЕВИДЕЦ СЪМ!!!

Виж сега колега, аз не защитавам ИАРА Плевен защото не ги познавам пък и не съм от Плевен! Защитавам приятел които упорито се бори с браконерството а някой се опитва него да изкара браконер!
С юзърнейма REJIMREJI е точно моят приятел а не някой от ИАРА Плевен.
Не виждам каква тежест може да има твоето изказване при условие че това ти е едва първият пост във форума.
Все едно аз да кажа че сестра ти е курва пък ти върви доказвай че нямаш сестра!
Ако имаш нещо против Иара Плевен си започни отделна тема, специално този случай е ясен!
Досега не съм се регистрирал, но като видях снимките на колата и ПЕТРОЛЕНИЯ БОС не издържах!!! Истината за гаража и колите си е истина и също се радвам, че и друг колега го потвърждава. Относно прякора и подробности около случая просто изказвам мнение и не мисля, че някой може да ми казва къде да пиша или не!! Но Е ФАКТ, ЧЕ СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ НА ИАРА СЕ ИЗЦЕЖДАТ ОТ ИВАН КОЖУХАРОВ И ПРОДАВА БЕНЗИН НА ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МРЕЖИ И ВЪДИЦИ. Допускам, че има и свестни хора, работещи в институцията, за тях нищо не казвам, а този алчен човек. и КАК ТАКА ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ СЕ БОРИ С БРАКОНИЕРИТЕ КАТО НЕ Е ОТОРИЗИРАН ЗА ЦЕЛТА???
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Имате сериозни проблеми там !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

и КАК ТАКА ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ СЕ БОРИ С БРАКОНИЕРИТЕ КАТО НЕ Е ОТОРИЗИРАН ЗА ЦЕЛТА???
От 7-8 години практикувам предимно риболов от лодка и мога да ти кажа че ако има някои които поне малко сме допринесли за това мрежите да не са толкова много сме именно лодкарите макар и с риска да ни срежат гумите на автомобила, щупят прозорец, ядем бой или пък окрадът лагера!!!
Чудно защо при условие че мрежата се е виждала и на брегът е имало сигурно повече от сто човека никой не е звъннал на ИАРА или 112.
Пак ти казвам, не оспорвам твърденията ти относно ИАРА Плевен но не е почтенно да изкарвате моят приятел браконер при условие че той е подал сигнала и е помогнал за изваждането на мрежата.
pin4o111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pin4o111 »

iogo написа:
и КАК ТАКА ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ СЕ БОРИ С БРАКОНИЕРИТЕ КАТО НЕ Е ОТОРИЗИРАН ЗА ЦЕЛТА???
От 7-8 години практикувам предимно риболов от лодка и мога да ти кажа че ако има някои които поне малко сме допринесли за това мрежите да не са толкова много сме именно лодкарите макар и с риска да ни срежат гумите на автомобила, щупят прозорец, ядем бой или пък окрадът лагера!!!
Чудно защо при условие че мрежата се е виждала и на брегът е имало сигурно повече от сто човека никой не е звъннал на ИАРА или 112.
Пак ти казвам, не оспорвам твърденията ти относно ИАРА Плевен но не е почтенно да изкарвате моят приятел браконер при условие че той е подал сигнала и е помогнал за изваждането на мрежата.
Ти от къде си сигурен,че никой не е звънял,нали твоят приятел беше им звъннал.Това ,че съм премълчал за обаждане до органите на иара,не значи че не сме звъняли.Затова в понеделник прегря телефона на колегата от който беше подаден сигнала,не било вярно, не знам какво си.От къде му има номера въпросния инспектор та се обяснява.Аз и 3-мата колеги, които бяхме заявяваме,че не видяхме да се пуска риба от лодката!
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Ти от къде си сигурен,че никой не е звънял,нали твоят приятел беше им звъннал.Това ,че съм премълчал за обаждане до органите на иара,не значи че не сме звъняли.Затова в понеделник прегря телефона на колегата от който беше подаден сигнала,не било вярно, не знам какво си.От къде му има номера въпросния инспектор та се обяснява.Аз и 3-мата колеги, които бяхме заявяваме,че не видяхме да се пуска риба от лодката!
Ти как очакваш да пускат рибата, да я хвърлят на високо че като падне във водата да може да го чуете от брега.
На едната снимка ясно се вижда как човека реже с нож мрежата за да пусне рибата, или ще кажеш че е позирал специално заради снимката.
Относно звънненето до ИАРА, ако е така както казваш се извинявам но от началото на темата никъде не си написъл че си звънял, а и друг не написа да е звънял.

Спирам да пиша че ми омръзна да се обяснявам като ученичка!!!
ssiliev
новобранец
новобранец

Мнение от ssiliev »

Няма ли някой да направи нещо?! Този човек още ли ще остане като директор!!!??????
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Прегледах, прочетох и 3-те страници с всички мнения.
Това ако са снимки на ония дето уж режат мрежа и пускат риба -АЗ СЪМ ТРАМВАЙ-ИКАРУС !! (щото има тъпа предница).
Тези снимки за нищо не стават - най-малкото да доказват нещо.Такива размазани снимки и да искаш - не можеш да направиш !
Работата яката смърди на бракониерство!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

А на мен пък цялата тема ми смърди , ама яко !!! Пуска се тема тука при положение че не е сигнализирано а спестено някоя и друга ценна стотинка , тва верно че по клавиатурата е безплатно :idea: После като стане известно че други са похарчили от техните си стотинки и при това са "патрулирали" около самата мрежа изведнъж те заедно с иараджиите стават бракониерите а пусналият темата пак светец !!! Истини , полуистини и щения относно гаражи и прочие , когато има поне снимков материал или някакво доказателство за тях се пращат е тука - http://iara.government.bg/?page_id=22 и по тях със сигурност ще се направи нещо . Другият вариант е като оня регионален биг бос от дълги години на ИАРА къде опищя орталъка че ви`иш ли бракониерите го били свалили а се оказа че е свален щото от дълги години протектира бракониерите като самият той е такъв :twisted: В случаят имаме официална акция която е проведена по всички правила . Ако някой има доказателство да го изтъкне а не само да си приказва какво евентуални биха му наговорили звездите :idea: :idea: :idea: pin4o111 , лично според мен никой не е длъжен да ти дава обяснения защо и как си е свършил работата при положение че в случаят само драпаш с единствената цел да излезеш чистият който е пуснал темата а реално нищо не е направил !

Педро , някой от обявените сто присъстващи да е видял рибата да е качена в колата било на ИАРА било в другата ? Демек да е очевидец който би го потвърдил това и в съда ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
melhinor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от melhinor »

580-610
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”