Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Па информация на ухо,платиката е тръгнала на Римския мост на яз.Искър.
Случайно се заговорихме с човека ,като дойде да му дадем една част за газовата инсталация на каравана,и се оказа колега от друг рибарски форум.Хората са щекари,миналата седмица са ловили и днес се качват с каравана пак.

Всичко може,но не всеки го можe.

Ти нищо не каза, на ухоMITKO70 написа:Па информация на ухо,платиката е тръгнала на Римския мост на яз.Искър.Случайно се заговорихме с човека ,като дойде да му дадем една част за газовата инсталация на каравана,и се оказа колега от друг рибарски форум.Хората са щекари,миналата седмица са ловили и днес се качват с каравана пак.

Цяла София знае, лошото време обаче ще поспре тълпата ми се чини!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Dа бе, ще спре...
Вчера горе беше панаир. Имаше повече хора отколкото на Пънча в почивен ден.
Иначе има платики и се ловят, но се подгответе за много крясъци, заплитания и други подобни щуротии...
Вчера горе беше панаир. Имаше повече хора отколкото на Пънча в почивен ден.
Иначе има платики и се ловят, но се подгответе за много крясъци, заплитания и други подобни щуротии...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хммм Кърца за 2 дни толкова ли хора се навъдиха горе...утре сабале се качвам да видя така ли е 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Колеги някакво инфо за Шипока?
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега влизам от Искъра,страшилище е от хора...препоръчвам горещо на хора с слаби нерви да не ходят 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Все кореняци от 1913...представям си какво мазало е! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е ,но инфо много, много няма ,само Люси дето спомена нещо преди седмица,та за това е на "ухо"topsoft написа:Ти нищо не каза, на ухоMITKO70 написа:Па информация на ухо,платиката е тръгнала на Римския мост на яз.Искър.Случайно се заговорихме с човека ,като дойде да му дадем една част за газовата инсталация на каравана,и се оказа колега от друг рибарски форум.Хората са щекари,миналата седмица са ловили и днес се качват с каравана пак.
Цяла София знае, лошото време обаче ще поспре тълпата ми се чини!

Всичко може,но не всеки го можe.

Днеска утрепахме 6 часа на Панчарево под "гумаджийницата". Хора имаше доста. Риба излизаше, предимно уклей и миниатюрни костурчета. Захранката е задължителна иначе , ако не се храни рибата спира да се върти пред вас. Ей го работното място :

Ловихме на бял и малка рибка. Батката ги утрепа на белия. Аз мятах на рибе и след 3 часа упорство излезна един по-едър костур, който ми става рекорд за най-голяма риба уловена тука в Софийските водоеми
В крайна сметка всички си хванаха по доволно количество уклей.
Това е улова :

Ловихме на бял и малка рибка. Батката ги утрепа на белия. Аз мятах на рибе и след 3 часа упорство излезна един по-едър костур, който ми става рекорд за най-голяма риба уловена тука в Софийските водоеми

Това е улова :

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Суходол масово капо. Мощен вятър, раци и дребен уклей. Фанах един морунаж 20 сантиметра за цял ден и май бях единствения. Христо каза че тая седмица не е пускал риба. Кво става на Мало Бучино и Пожарево?
нямам живарник
Те ви как изглежда римския мост
Кой е ходил да показва как е хавата.Места има доста и са еднакви по целия бряг.Отсреща е по дълбоко,под филмовата къща.Старите кучета не ги интересуват платики.Е тука се черпи за вървеш за сом.
Кльонк номер 11-подарен от сърце
А честито на новия собственик
.Пишете си свободно не се срамувайте 

Риболовци.
Малко инфо по първата снимка - по цялото й протежение е коритото на реката, течението е убийствено - 50гр. хранила трудно седи на едно място - дълбочина около 1,50. От другата страна - в ляво - положението е малко по-добре и за това е гъз до гъз 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Е майсторите ловят и в течение 

Риболовци.
На Мало Бучино разбрах, че е пълна мътилка и още не е ваден шаран, а пъстърва няма.Иначе и аз мислех да ходя там, но се отказах.hristotihov написа:Кво става на Мало Бучино и Пожарево?
Днес до 11 ч времето беше добре на Искъра, а излизаха и много прилични платики.Риболова беше по-добър в дясно в залива при римския мост.В ляво някои си тръгнаха без да намокрят живарниците.Успех!