ОГНЯНОВО-?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

ОГНЯНОВО-?

Мнение от Краси_поборника »

Здравейте интересуме какво е положението на Огняново и най вече проходими ли са и изсъхна ли черния път от към гората,нивото на водата и дали е пренаселен язовира с туристи.Глася се от понеделник 13ти 08.да го посетя с жената и детето за една седмица.Като ида там ще ви пускам ежедневно инфо за язовира,дано да има обхват интернета само.Благодаря и успех на всички.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: :lol: А ако няма покритие нета - пробай по водопровода :lol: :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ще ме чуват само в Кремиковци. :lol: :lol: :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ето и резултата от Огняново:на тролинг нищо,на кльонк пак нищо,но затова пък на плувка на жито много и яки червеноперки имаше и такива по 300-400 гр.костура сутрин и вечер беше полудял,но си трябва лодка защото язовира е обрасъл с водорасли,бях в тихия залив от към гората,на устието беше лудница и почти всички ловяха маломерни сулчета и костурчета-грозна гледка :twisted: имаше и бракониери със една УАЗка сутринта в събота извадиха 2 мрежи звънях в ИАРА Елин Пелин но никой не ми отговори,мой колега който е фен на лина извади 2 около 700гр. на директен телескоп в просеките м/у водораслите,общо взето си изкарахме чудесно :partyman: :rock: :smt015 а тея от ВИВАТЕЛ са измамници-нямах никакво покритие на интернета :cry:
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Колеги някой хващал ли е на Огняново мерна бяла риба.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Миналата година след 3дневно кръстосване на язовира на влачене удари една 65см око 2 кг.но беше началото на октомври,а и добри кленове удряха.
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Може да пробвам тази събота да повлача малко воблерчета но съм начинаещ в този вид риболов.Някой ,ако може да помогне с какви воблерчета да ги пробвам на Огняново.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За събота и неделя забрави да влачиш,ще вземе да те прегази някой пиян с джет,тогава е лудница,по добре като си с лодка отиди в тихия залив на подвижна плувка на жито и се наслаждавай на червеноперки мутанти,има едни дървета във водата и се вързваш за тях пускаш на 5мт. дълбочина,първо погледни там където пскаш да няма закачки,захранка не ти трябва,най много да хвърлиш две щипки жито.НА СЛУКА.
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Ще ме орентираш ли как да стигна до тихиат залив.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

До там е най добре с лодка,първо ще ти обясня с лодка после с кола.пускаш лодката на стената където стария асвалтов път влиза в язовира,от там като погледнеш в дясно на стеснението на водоема има гора и нос,вднага след носа е залива,колкото и да има вятър там е тихо.Другия вариант с кола ама трябва да е джип или поне висока защото пътя е за оф-роуд,подминаваш залива в дясно от стената,минаваш през една почти пресъхнала рекичка,от там имаш изкачване на един баир с коловози от пороите,кото го изкачиш пътя се разделя на 2 тръгвш в ляво,стигаш една ограда от ръждясала мрежа,караш на право,има криволичене из гората,пак разклон,хващаш левия път и след 50мт.излизаш на равно място,завиваш на дясно и си в залива.Има удобно място за палатка и сянка в гората но проблема е ако завали ще ти трябва трактор,за това е най добре да отидеш с лодка.
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Мерси за бързото и точно описание на мястото ще го посетя с лодка защото колата ми е много ниска.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Виж галерита ми там съм снимал тези дървета където ловях червеноперката,на жито без захранка,просто хвърляш предварително 10тина зрънза жито за зхранка,и като се върнеш пиши за резултата.
gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gazarcheto »

аз опитах да стигна в неделя до този залив,обаче още в началото оставихме гърнето на мерцедеса и се отказахме :lol: близо до стената излизаше само костур,и то дребен :? в неделята мисля да съм пак там,ако някои от форума ще ходи да пише 8) :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”