Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мрежи на устието на Искъра.
-
- научил се да хвърля
Мрежи на устието на Искъра.
Днес форсирах Искъра от моста на Староселци до устието, да намеря квартирата на морунажа
. Обходих познатите места и вместо да се растоваря се изнервих, където е стъпил човешки крак мизерия, бутилки , чантички, кутий от червеи, пликчета от захранка.....
. Но най интересното беше на финала, устието беше преградено с две мрежи от край до край, и един джип започва да обикаля щом някой наближи, явно арендатори
Съжалявам че не можах да снимам, имам навика да си оставям телефона през почивните дни.
За мен тази държава няма да се оправи докато не се пролее кръв.

Съжалявам че не можах да снимам, имам навика да си оставям телефона през почивните дни.
За мен тази държава няма да се оправи докато не се пролее кръв.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- Гацо Бацов
- фен клуб-скобар
Re: Мрежи на устието на Искъра.
Това е ясно от години че се залагат мрежи там но никой не взема мерки..
язе съм си пустиняк баце..още от малък..
Само така ще се оправят нещата. И обажданията да не са само от един човек.sandista написа:Телефон 112 и подавате сигнал !
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Лош ,,материал,,
,това е основната причина за всичките ни беди!
,това е основната причина за всичките ни беди!
-
- научил се да хвърля
Това се случва всяка година, подадени сигнали има и пак е едно и също.
Но колегата е прав, с постоянни сигнали и то от всички поне ще намали набезите.
Искъра се дълбае постоянно и целогодишно от местни олигофрени, ток, мрежи , бомби и за тях това е бизнес а не мимолетни излети, и Дунава и повечето язовири в които е останала риба. Така че ако има желание от контролните органи проблема може да се реши почти на сто процента, един да влезе в затвора да видим дали ще са толкова нагли. Това е престъпление срещу държавата и хората които живеят в нея.
Но колегата е прав, с постоянни сигнали и то от всички поне ще намали набезите.
Искъра се дълбае постоянно и целогодишно от местни олигофрени, ток, мрежи , бомби и за тях това е бизнес а не мимолетни излети, и Дунава и повечето язовири в които е останала риба. Така че ако има желание от контролните органи проблема може да се реши почти на сто процента, един да влезе в затвора да видим дали ще са толкова нагли. Това е престъпление срещу държавата и хората които живеят в нея.
Последно промяна от mr.washinkton на Нед Апр 01, 2012 4:25 pm, променено общо 1 път.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
Много точна дума каза колега НАГЛИ!!! Тези хора който търмъчат водоемите в България са едни и същи навсякъде. Всички ги знаят ,но никой нищо на им казва ,а на нас рибарите остава само да си късаме нервите и да се надяваме да дойдат и хубави времена когато всичко ще е контролирано и във водоемите ни ще има много риба която да ни радва.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Няма оправия с тия престъпници.ИАРА - Плевен е наи бездействащатата организация в държавата.От години един бандит от с. Славовица бракониерства из р. Искър с ток и никоя власт вкл. и тази въпреки обещанията си не може да се справи с него или не иска! Целият Плевенски регион е вдигнал ръце от неговите бракониерски набези.
- Стефан Георгиев
- новобранец
Колегата е прав трябва да се пролее кръв друг начин няма
Аз съм съгласен с колегата за тел. 112 - разговорите се записват и трябва да реагират. А между другото - не е лошо и едно контролно обаждане на ИАРА.
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Пазете чиста природата.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Има и един бандит от Койнаре който също така си действа безнаказано 12-13 години Всички
го знаят и горски и иара и полиция -но той и носи риба явно и не го закачат..След подадени
множество сигнали../ОКОЛО 200/ няма никакъв резултат...Само си чешем езиците...Досега да има хванат токаджия...естествено че няма...
го знаят и горски и иара и полиция -но той и носи риба явно и не го закачат..След подадени
множество сигнали../ОКОЛО 200/ няма никакъв резултат...Само си чешем езиците...Досега да има хванат токаджия...естествено че няма...

-
- новобранец
момчета не разбахте ли че няма контролни органи заштото играят заедно
ribolovcho написа:Има и един бандит от Койнаре който също така си действа безнаказано 12-13 години Всички
Аз знам за един такъв случай,и бракониера ги осъди и си върна и лодката и уреда

Колега те записите си се записват ,но след предаването на иформацията на съответните органи всички си правят пас и описват после ,че не са констатирали нарушения.Андрей Д написа:Аз съм съгласен с колегата за тел. 112 - разговорите се записват и трябва да реагират. А между другото - не е лошо и едно контролно обаждане на ИАРА.

Ами като им знаете именат,пък кажете ги ...... и тук и където трябва 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...