Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
sudjuka написа:Днес на трите камъка нищо.......

Аз там съм пораснал...
-
- вече хвърля и на тежко
Ами нещо не искаше да яде рибата
Докъдето поглед ми стигаше не видях никой да вади риба.Сутринта почна уж добре с 1 таранка и 2-3 пропуснати кълванета и до там .Като духна вятъра нямаше пипане..............
Е сега казаха по новините че имало земетресение в Сливенско,може и заради това да е

Е сега казаха по новините че имало земетресение в Сливенско,може и заради това да е

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
A бе човек да не бъркаш местностите бре???На трите камъка днес от 7 до 16 часа трима души хванахме много риба,а и до нас колеги си ловяха сравнително добреsudjuka написа:Ами нещо не искаше да яде рибатаДокъдето поглед ми стигаше не видях никой да вади риба.Сутринта почна уж добре с 1 таранка и 2-3 пропуснати кълванета и до там .Като духна вятъра нямаше пипане..............
Е сега казаха по новините че имало земетресение в Сливенско,може и заради това да е![]()

-
- новобранец
На кого да вярвам. Извиняваите.
-
- вече хвърля и на тежко
Съмнява ме да бъркам местностите,ама както и да е,споделям това което е било при мен и колегите около мен.Пък може и толкова да си мога............lubaka76 написа:A бе човек да не бъркаш местностите бре???На трите камъка днес от 7 до 16 часа трима души хванахме много риба,а и до нас колеги си ловяха сравнително добреsudjuka написа:Ами нещо не искаше да яде рибатаДокъдето поглед ми стигаше не видях никой да вади риба.Сутринта почна уж добре с 1 таранка и 2-3 пропуснати кълванета и до там .Като духна вятъра нямаше пипане..............
Е сега казаха по новините че имало земетресение в Сливенско,може и заради това да е![]()
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Много ,много ,колко да е много...2-3 кг или 20- 30 кгlubaka76 написа:A бе човек да не бъркаш местностите бре???На трите камъка днес от 7 до 16 часа трима души хванахме много риба,а и до нас колеги си ловяха сравнително добреsudjuka написа:Ами нещо не искаше да яде рибатаДокъдето поглед ми стигаше не видях никой да вади риба.Сутринта почна уж добре с 1 таранка и 2-3 пропуснати кълванета и до там .Като духна вятъра нямаше пипане..............

Може и повече да са били...

Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Здравейте.Вчера бях на Сокола.Сутринта се започна от около 8,00,но предимно на дъно и на близка дистанция.На плувките така и непоиска да пипне с изключение на едно късане.От обяд нататък рибата се дръпна в средата даже по към скалите отсреща и тези които хвърляха там хващаха.Рибите бяха от 0,200 до 0,500.Предимно на торен.За разлика миналата година даваше почти на всички места и като че ли по-едри.
bobo_33333 написа:Много ,много ,колко да е много...2-3 кг или 20- 30 кгlubaka76 написа:A бе човек да не бъркаш местностите бре???На трите камъка днес от 7 до 16 часа трима души хванахме много риба,а и до нас колеги си ловяха сравнително добреsudjuka написа:Ами нещо не искаше да яде рибатаДокъдето поглед ми стигаше не видях никой да вади риба.Сутринта почна уж добре с 1 таранка и 2-3 пропуснати кълванета и до там .Като духна вятъра нямаше пипане..............
![]()
![]()
![]()
Може и повече да са били...

днес пак нищо.абе кадеса тез 3 камани
- svetlio86
- ще става разбирач
Точно под село Кормянско!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
gugu написа:днес пак нищо.абе кадеса тез 3 камани
Нед Апр 01, 2012

На къса плувка ,в репея
Това за 1 април ли е?gugu написа:днес пак нищо.абе кадеса тез 3 камани
п.п.Преценка на око.700-900м. след края на асфалта,десен завой и пейка в дясно.
Дано това ти помогне и наслука
- bobo_33333
- кандидат преподавател
И тва 1-во априлскоsvetlio86 написа:Точно под село Кормянско!

Аз там съм пораснал...
gugu написа:днес пак нищо.абе кадеса тез 3 камани
Ха-ха----№1 !
Камъните са в средата на реката,единият е плосък отгоре,и уцелиш ли стръвта да падне отгоре му-кълве шаран-"градска" легенда от Севлиево.Иначе се намират точно след циментовата тръба над която се минава-в момента можеш да се ориентираш и по липсата на места.

- bobo_33333
- кандидат преподавател
То сега няма никъде местаdanielo написа:gugu написа:днес пак нищо.абе кадеса тез 3 камани
Ха-ха----№1 !
-в момента можеш да се ориентираш и по липсата на места.

Аз там съм пораснал...