Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Гаден вятър+ хубави шарани
- borislav58
- сериозен играч
Гаден вятър+ хубави шарани
Привет от мен колежки и колеги! .
Неделя е, и отново съм за риби .Предполагам ви омръзнах, но те това е
Отново сме заедно жената, и кучето.Тръгнах с намерение да ловя караконджоли на Пясъка, но не можах да стигна до там.Пътят ми до Пясъка минава през две села, първото е Кръстевич ,на шосето на един орех бе забита табела

Еееее не може да бъде
обадих се, и ми се обади един мой приятел .Попитах го може ли да се лови, той ми каза че от днес може.

Те това е язовира .След като поогледах си направих равносметка, че вятъра духа яко часът е 13и 30 и да ида на Пясъка ще се валатирам, за пръв път тази година .За това реших да остана вятъра бе доста як, а аз бях с два мача на перо, плюс още един на жената .Тръгнал бях за каракуди, за тях ми е нужен само торен, и затова носех само торен.Хубаво, че собственика имаше кутия сладка царевичка, та ми я подари.Захранка да носех си, веднага се бърка манджата хфърля се, и няма и 10 минути без да шавне перото, се улови е те този убавец

Пет минути след като го улових вятъра се усили двойно, стрелях царавичка не много на вътре, защото перата ги носеше вятъра, пък и не е много дълбоко в самия язовир.

Жената и Лъки избягаха в колата, че не може да се стои на вятъра.Мен не ми пречеше защото бях облякъл цитирам жената:Целия гардероб

Като се махнаха риболова ми потръгна
Собственика ми помагаше с фотото и мохабета.

Ето го и следващия рибок, който ми даде бая тяга.Значи да кажа и монтажите, ловех на основното влакно, а то е 14ка, куката е Камасан β640, а на куката 2 бр царевички сладки.
Последва едно късане, и едно откачване сигурно куката е ментак на хайабуза, но продължих .
Бях с малък живарник, а гледах че собственика все очите му бяха в него, пък и треперяше от студ
затуй му предложих да пуснем рибите, и по живо и здраво.Така и направих, но му предложих, че оправи ли се времето ще има втора серия на екшъна, и ще си взема големия жабарник, и повече късмет .Колеги това бе един от най бързите ми риболовни излети, но пък съм доволен, пак барах шарани истински.Опааа ето ги и тях три ама вятъра аааааа

Наслука и знайте че ще има продължение!
Неделя е, и отново съм за риби .Предполагам ви омръзнах, но те това е

Еееее не може да бъде

Те това е язовира .След като поогледах си направих равносметка, че вятъра духа яко часът е 13и 30 и да ида на Пясъка ще се валатирам, за пръв път тази година .За това реших да остана вятъра бе доста як, а аз бях с два мача на перо, плюс още един на жената .Тръгнал бях за каракуди, за тях ми е нужен само торен, и затова носех само торен.Хубаво, че собственика имаше кутия сладка царевичка, та ми я подари.Захранка да носех си, веднага се бърка манджата хфърля се, и няма и 10 минути без да шавне перото, се улови е те този убавец

Пет минути след като го улових вятъра се усили двойно, стрелях царавичка не много на вътре, защото перата ги носеше вятъра, пък и не е много дълбоко в самия язовир.

Жената и Лъки избягаха в колата, че не може да се стои на вятъра.Мен не ми пречеше защото бях облякъл цитирам жената:Целия гардероб

Като се махнаха риболова ми потръгна

Ето го и следващия рибок, който ми даде бая тяга.Значи да кажа и монтажите, ловех на основното влакно, а то е 14ка, куката е Камасан β640, а на куката 2 бр царевички сладки.
Последва едно късане, и едно откачване сигурно куката е ментак на хайабуза, но продължих .
Бях с малък живарник, а гледах че собственика все очите му бяха в него, пък и треперяше от студ

Наслука и знайте че ще има продължение!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- dragonaz
- научил се да хвърля
Re: Гаден вятър+ хубави шарани
Чудесен излет, чудесен репортаж.
Поздравям те за пълният репортаж от към информация и споделени снимки.
Благодаря за съпреживяната емоция.
Поздравям те за пълният репортаж от към информация и споделени снимки.
Благодаря за съпреживяната емоция.

Тръгнал си право към този язовир и собственика ти е приятел .
Всичко е добре , направил си малко реклама за 2 шарана - голяма работа .
Само пиши какви са условията за риболов и какво има там , че забраната сега ще дойде.

Само пиши какви са условията за риболов и какво има там , че забраната сега ще дойде.

-
- научил се да хвърля
Доста кофти ми се вижда начина и височината от която ги пускаш обратно във водата 

- borislav58
- сериозен играч
Точно за това не съм писал условия и не съм споменал никъкви париbatstiv написа:Тръгнал си право към този язовир и собственика ти е приятел .![]()
![]()
![]()
ако искаш ще го разбереш на лични

- borislav58
- сериозен играч
dianstefanov89 написа:Доста кофти ми се вижда начина и височината от която ги пускаш обратно във водата

Аз съм обут с маратонки

- mitko ribara
- ще става разбирач
Репортажа е перфектен риболова също.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- научил се да хвърля
За последната снимка говоря
- jorro11
- ще става разбирач
Погледни пак снимката и открий разликите...dianstefanov89 написа:За последната снимка говоря
Не той пуска рибата.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Vid
- кандидат преподавател
Да бе, верно, даже не е жена му, ебахти и рекламата..., дали е на водоема или на собствените умения?jorro11 написа:Погледни пак снимката и открий разликите...dianstefanov89 написа:За последната снимка говоря
Не той пуска рибата.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- cecodevil
- сериозен играч
Пичове , това е споделен излет ... и за да има повече старайте се критиките да са по-малко
.
Супер са шарковците
.

Супер са шарковците

- borislav58
- сериозен играч
dianstefanov89 написа:За последната снимка говоря

сега чакаме да споменеш каква е максималната височина на пускане на различните видове риба, и според техния размер....dianstefanov89 написа:Доста кофти ми се вижда начина и височината от която ги пускаш обратно във водата

поздрави на колегата за споделения излет, и може да ми пище на лс кой е язовира и какви са условията

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Екстра риболов