Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
cecoangelov
новобранец
новобранец

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от cecoangelov »

Малко инфо за р.Искър района на Ореховица и Крушовене, неделя за около 2 часа никакво пипане, водата е много висока, мътна и влачи боклуци. Според мене поне още 10 дни няма да става за риболов
Наслука на всички
Аватар
nnenno
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nnenno »

Колеги има ли място около Роман където може да се върти на Спининг, или местните и това няма да позволят ? Така като чета това било чудо бре ?
kekerence
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kekerence »

nnenno написа:Колеги има ли място около Роман където може да се върти на Спининг, или местните и това няма да позволят ? Така като чета това било чудо бре ?
Не разбирам какво не позволяват местните.Аз съм местен и винаги съм давал инфорация на всеки.Колкото до блесната-места колкото искаш.Това са две реки-ако няма къде да хвърлиш ще е чудо.В момента алкия И Големия при Роман още не са съвсем бистри,но не пречи да похвъргаш-клен съм ловил на такава вода.вчера при ДАП нещо гонеше уклея-.изскачаха по 20-30 над водата,но там трудно ще хвърлиш,защото се лови скобар и е пълно с народ.
Поздрави
Аватар
nnenno
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nnenno »

Мерси колега ще се ориантирам :) поздрави
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

колеги дали се е поразмърдал сома по искъра вече,как е нивото му.някой ако знае нещо ще сам благодарен 4е мисля да ходя
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Колеги ловите ли ги на Староселци или се спотайвате.Не искате ли да се похвалите че се лови морунаж :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
ribo-ribo
новобранец
новобранец

Мнение от ribo-ribo »

Колега Menkata, постоянно има хора на Староселци и никой нищо не казва. Аз също бях миналата седмица там риболова беше слаб за целия ден на вира под скъсания бент се хванаха 10 морунажа от 4 човека.
dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dgeto »

Аз пък бях на Писарово и останах доста доволен, вървеше морунаж, скобар, клен дори и една мряна излезе. Риболова беше на фидер и болонезе като резулатът е 10на5 за фидера.
dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dgeto »

Вобще не се чудете дали да ходите ами направо палете колите, че забраната наближава и енергото ще и разкажат игричката на рибата.
badem4eto
новобранец
новобранец

Мнение от badem4eto »

здравеите, да питам имали сега ,някаде по искара да се обажда нешто някои да знае около гиген или оряховица.
boby61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boby61 »

Вчера на Ставерци измъчен риболов. Водата е голяма, бърза и сура към мътна. На боло с 4гр. плувка и тежка захранка за цял ден - 6 морунажа между 300 и 800гр. и една червеноперка 150-200гр.
Колегите на фидер не бяха по-добре.
И да ме няма, пак съм тук !
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

dgeto написа:Вобще не се чудете дали да ходите ами направо палете колите, че забраната наближава и енергото ще и разкажат игричката на рибата.

Това твое мнение нещо не го разбирам....Все едно викаш отивайте и изловете каквото е останало...За какво да палят заради 4-5 риби да хабят бензина ли...Все пак е криза..
Риболовът на Писарово е много тегав и не си заслужава ако ме питате мен..Има поне 20 фидеристи със по 2-3 фидера ..40 кошници са постоянно във въздуха и не знам тая риба
как въобще издържа на тоя шум..Аве ненормална работа..Отделно всеки захранва със топки
и месарите са повече от рибарите..Добре че не дава много и рибата не е активна,,Хранете повече за да остане поне някоя риба и да има популация...
Изображение
Най добрите са тук
badem4eto
новобранец
новобранец

Мнение от badem4eto »

не6то ново по искара
dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dgeto »

Искам да кажа че като минат от енергото и 1 риба няма да хванеш и само ще си ласкаш щекичката.И кое му е ненормалното че хората ловят с фидер ли че нещо не те разбрах, утре като ида ше и обясна да не ловят с фидери ами със щека че на рибата и не е добре.
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

dgeto написа:Искам да кажа че като минат от енергото и 1 риба няма да хванеш и само ще си ласкаш щекичката.И кое му е ненормалното че хората ловят с фидер ли че нещо не те разбрах, утре като ида ше и обясна да не ловят с фидери ами със щека че на рибата и не е добре.
Човека ти казва,че ловят с фидери- по 2-3 на човек!!!Ако погледеш в билета си ще разбереш,че това е незаконно!!!А термина ,който е употребил "месари" предполагам се сещаш какво значи!? Също не е много законно!Да не говорим,че шумът ,за който говори е крайно неприятен - 50 човека на една място......ааарее без мен!Зотова му е кеф да си опъне щекичката и да направи приличен риболов,знаейки,че на "дашните" места се пребиват да прехранват рибата,а тя се лови инцидентно и не на всички :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”