Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.дрангово
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: яз.дрангово
Ще го разрешат за риболов на 1-ви АПРИЛ, така ми каза пазача.Нивото било доста ниско, жалко.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой с актуално инфо за язовира?Интересува ме по-специално положението за хищник.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- genov_eng
- научил се да хвърля
Колега, вече има инфо от язовира за 23.03.2012. В другия форум, "Carp BG", от един колега. Пет - шест уловени шарана около 1,5-2 кг. От снимките ги видях и прецених. Ловени "на дъно", поне такива такъми бяха на снимката. За стръвта не пише.katri написа:Някой с актуално инфо за язовира?Интересува ме по-специално положението за хищник.
Късмет!
-
- ще става разбирач
това неможе да бъде щото язовира утре го отварятgenov_eng написа:Колега, вече има инфо от язовира за 23.03.2012. В другия форум, "Carp BG", от един колега. Пет - шест уловени шарана около 1,5-2 кг. От снимките ги видях и прецених. Ловени "на дъно", поне такива такъми бяха на снимката. За стръвта не пише.katri написа:Някой с актуално инфо за язовира?Интересува ме по-специално положението за хищник.
Късмет!

ти май се бьркаш с другия язовир

- flyester
- разбира нещата
Имам информация ,че днес на дрангово са се ловели яко шарани , нямало човек който да не си е хванал
-
- ще става разбирач
много правилно си чулflyester написа:Имам информация ,че днес на дрангово са се ловели яко шарани , нямало човек който да не си е хванал

- flyester
- разбира нещата
Един приятел , който е бил вчера на язовира , каза че хванал 1 кг щука на червейkatri написа:За шараните ясно - мисълта ми беше за щуката?

Последно промяна от flyester на Пон Апр 02, 2012 1:42 pm, променено общо 1 път.
- flyester
- разбира нещата
Да , утре и аз съм там да си пробвам късметаramcho_gazara написа:много правилно си чулflyester написа:Имам информация ,че днес на дрангово са се ловели яко шарани , нямало човек който да не си е хванали днеска е така дати кажа ..

-
- ще става разбирач
ем наслукаflyester написа:Да , утре и аз съм там да си пробвам късметаramcho_gazara написа:много правилно си чулflyester написа:Имам информация ,че днес на дрангово са се ловели яко шарани , нямало човек който да не си е хванали днеска е така дати кажа ..

-
- ще става разбирач
вече няма щука и сом .... изловилиса гиkatri написа:Някой с актуално инфо за язовира?Интересува ме по-специално положението за хищник.

- flyester
- разбира нещата
има щука , как да няма един колега хвана на червей към 1.5кгramcho_gazara написа:вече няма щука и сом .... изловилиса гиkatri написа:Някой с актуално инфо за язовира?Интересува ме по-специално положението за хищник.

Иначе аз имах 2 удара един шаран 2 кг и другия откачен...

Общо взето беше слаба работа днес много народ и се извадоха 10-тина шаранчета , много хора бяха валат ..

Нивото на язовира е много ниско
-
- ще става разбирач
може някоя щука да е останала нали пусна ония блатнипъстърви заради тва я изловиха другата хишна риба остана тук таме ... "закво си мислиш ,че нивото на водатата е паднала"flyester написа:има щука , как да няма един колега хвана на червей към 1.5кгramcho_gazara написа:вече няма щука и сом .... изловилиса гиkatri написа:Някой с актуално инфо за язовира?Интересува ме по-специално положението за хищник.![]()
Иначе аз имах 2 удара един шаран 2 кг и другия откачен...![]()
Общо взето беше слаба работа днес много народ и се извадоха 10-тина шаранчета , много хора бяха валат ..
Нивото на язовира е много ниско

вчера бях на язовира имах 4 удара на шаран и няколкоко удара на каркуди.......шараните бяха г/д
1.500кг..... имаше кам 35-40човека на яозорива почти никой нищо не искара осевен 2-3 шарана ...общо взето беше слабо ако сравним предишните дни неделя и понеделник

наслука
- flyester
- разбира нещата
ДА и във вторник беше много слабо.
Рамчо ти на какво хвана шараните и на кое място беше застанал

-
- ще става разбирач
на торен червей ...бях срещо караванатаflyester написа:ДА и във вторник беше много слабо.