Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
колеги малко със закъснение - но събота към 11 отидох на Порой, не е толкова зле пътя колкото си представях след четеното по форума... на отиване минах отгоре на мото пистата на връщане отдолу - там по нагорнището беше голямо удоволствие - но както и да е, да не се оплесвам
имаше едни колеги сутринта казаха че са взели - аз видях рибите - доста едри, иначе 4 добри риби, от която едната близо 400 грама, и дребни костурчета...
неделя един комшия отиде но каза че не хванал нищо.
имаше едни колеги сутринта казаха че са взели - аз видях рибите - доста едри, иначе 4 добри риби, от която едната близо 400 грама, и дребни костурчета...
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- Go4ev
- новобранец
Само с настояване и опитване на различни комбинаций ще стане колеги...! Хайде не се стискайте даваите информация за около Бургас невярвам само 3ма колеги да са ходели зариба през почивните дниhunte написа:колеги малко със закъснение - но събота към 11 отидох на Порой, не е толкова зле пътя колкото си представях след четеното по форума... на отиване минах отгоре на мото пистата на връщане отдолу - там по нагорнището беше голямо удоволствие - но както и да е, да не се оплесвам

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
nikolayyyyyy написа:колега каде точно се намира този язовирparickata написа:Здравеите колеги на карнобарския миналата неделя 10-тина шаранчета по около 800гр един 2 кг и един около 4кг това беше от 11 до 15-30 е от Карнобат товае наслука
ами ако идваш от бургас по магистралата като влезеш в града минаваш покраи галат и точно като се спуснеш завиваш на ляво после в дясно и нагоре по патя и там в ляво има черно патче 30м иси там дано да ме разберете

-
- новобранец
Днес бях на канала на тръстиково от 7 до 11 часа.Хванах 4 таранки по 150-200 грама,4-5 червеноперки и десетина бибана.Лових на торен и бял червей.Имаше доста хора,но риба доста слабо.Това е от мен,наслука.
Вчера се капотирах на Поройския.Бях първо на дълбокото,като после се преместих на плиткача,където влиза стария път във водата.Без бутане на фидера,и една перчица на директен.На обяд духна редовния вятър и риболова за мен приключи
Минаха две-три каруци с мангали,които казаха,че долу на опашката излизала добра каракуда.Водата е ледена и затова рибата се е размърдала само там.Според мен ще тръгне риболова по язовира поне след 10-на дена.

Минаха две-три каруци с мангали,които казаха,че долу на опашката излизала добра каракуда.Водата е ледена и затова рибата се е размърдала само там.Според мен ще тръгне риболова по язовира поне след 10-на дена.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Go4ev
- новобранец
Mного лошо колега! Събота и неделя мой хора хванаха по 7 8 риби аз лично се надявам до края на седмицата да се размърда!del4opetrov написа:Днес бях на канала на тръстиково от 7 до 11 часа.Хванах 4 таранки по 150-200 грама,4-5 червеноперки и десетина бибана.Лових на торен и бял червей.Имаше доста хора,но риба доста слабо.Това е от мен,наслука.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Привет колеги, приятел ми каза за някакъв платен около Твърдица, някой ако е ходил би ли споделил условия, какви риби има такси и т.н.
Мерси
Мерси
- Go4ev
- новобранец
Хайде колеги ! Наслука ви пожелавам през дните до неделя! Аз тръгвам към Бургас и до края на седмицата ще съм редовен зариба надявам се да има матерял за снимки и понеделник ще пиша резултатите 

-
- научил се да хвърля
колега ако правилно мисля става въпрос за една локва между твърдица и маринка - по пътя между двете села долу в ниското се отбиваш по един черен път и така се стига до него... локва е точното име ако става въпрос за същото - то е някво еко село , бях ходил миналата година там - само за да видя какво представлява, не съм пробвал - имаше зайци патки в едни клетки и табела еко село. Имаше няколко човека - доколкото помня беше 5лв такса и после се плащаше май рибата...Ясен Генсузов написа:Привет колеги, приятел ми каза за някакъв платен около Твърдица, някой ако е ходил би ли споделил условия, какви риби има такси и т.н.
Мерси
- Прикачени файлове
-
- untitled.JPG (68.02 KiB) Преглеждано 1459 пъти
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- Ив. Иванов
- новобранец
Ясен Генсузов написа:Привет колеги, приятел ми каза за някакъв платен около Твърдица, някой ако е ходил би ли споделил условия, какви риби има такси и т.н.
Мерси
Колега язовира се пада като тръгнеш по пътя от Твърдица за Маринка от лявата страна. Тръгваш по този път и има едно мостче и малко след него в ляво има един черен път и по този път се стига до язовира. ОБАЧЕ миналата седмица като отидах пазача ми каза ,че тази година няма да има спортен риболов на язовира..

П.П. Таксата е 5 лв на човек 5 лв кило риба ( шаран,толстолоб,амур) а всички други видове са без пари. Миналата година на мач и на федер излизаха шаранчета от 700гр. до 1,200кг.
Едни хора бяха изкарали толстолоб към 7-8 кг.

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря ви много момчета 

- Go4ev
- новобранец
Добър вечер колеги! Сега се прибрах в Бургас, а утре е ден за разознаване на рибите и после следват 2 дена плътно риболов! Очаквайте снимки и прясно прясно инфо !
Колеги искам да попитам че нещо не разбрах от сайта на ИАРА от 17 Април ли забраняват всичката риба
- kokho
- научил се да хвърля
И аз така чух, че от 17 април до 1 юни. Имаше изнесена някъде заповедта.
- vankatagb
- новобранец
На сайта е заповедта 17.04. - 01.06.2012г.