около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: около Бургас ????

Мнение от hunte »

колеги малко със закъснение - но събота към 11 отидох на Порой, не е толкова зле пътя колкото си представях след четеното по форума... на отиване минах отгоре на мото пистата на връщане отдолу - там по нагорнището беше голямо удоволствие - но както и да е, да не се оплесвам
имаше едни колеги сутринта казаха че са взели - аз видях рибите - доста едри, иначе 4 добри риби, от която едната близо 400 грама, и дребни костурчета...
неделя един комшия отиде но каза че не хванал нищо.
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

hunte написа:колеги малко със закъснение - но събота към 11 отидох на Порой, не е толкова зле пътя колкото си представях след четеното по форума... на отиване минах отгоре на мото пистата на връщане отдолу - там по нагорнището беше голямо удоволствие - но както и да е, да не се оплесвам
имаше едни колеги сутринта казаха че са взели - аз видях рибите - доста едри, иначе 4 добри риби, от която едната близо 400 грама, и дребни костурчета...
неделя един комшия отиде но каза че не хванал нищо.
Само с настояване и опитване на различни комбинаций ще стане колеги...! Хайде не се стискайте даваите информация за около Бургас невярвам само 3ма колеги да са ходели зариба през почивните дни :)
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
parickata
новобранец
новобранец

Мнение от parickata »

nikolayyyyyy написа:
parickata написа:Здравеите колеги на карнобарския миналата неделя 10-тина шаранчета по около 800гр един 2 кг и един около 4кг това беше от 11 до 15-30 е от Карнобат товае наслука :)
колега каде точно се намира този язовир

ами ако идваш от бургас по магистралата като влезеш в града минаваш покраи галат и точно като се спуснеш завиваш на ляво после в дясно и нагоре по патя и там в ляво има черно патче 30м иси там дано да ме разберете :D наслука
del4opetrov
новобранец
новобранец

Мнение от del4opetrov »

Днес бях на канала на тръстиково от 7 до 11 часа.Хванах 4 таранки по 150-200 грама,4-5 червеноперки и десетина бибана.Лових на торен и бял червей.Имаше доста хора,но риба доста слабо.Това е от мен,наслука.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Вчера се капотирах на Поройския.Бях първо на дълбокото,като после се преместих на плиткача,където влиза стария път във водата.Без бутане на фидера,и една перчица на директен.На обяд духна редовния вятър и риболова за мен приключи :lol:
Минаха две-три каруци с мангали,които казаха,че долу на опашката излизала добра каракуда.Водата е ледена и затова рибата се е размърдала само там.Според мен ще тръгне риболова по язовира поне след 10-на дена.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

del4opetrov написа:Днес бях на канала на тръстиково от 7 до 11 часа.Хванах 4 таранки по 150-200 грама,4-5 червеноперки и десетина бибана.Лових на торен и бял червей.Имаше доста хора,но риба доста слабо.Това е от мен,наслука.
Mного лошо колега! Събота и неделя мой хора хванаха по 7 8 риби аз лично се надявам до края на седмицата да се размърда!
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Привет колеги, приятел ми каза за някакъв платен около Твърдица, някой ако е ходил би ли споделил условия, какви риби има такси и т.н.

Мерси
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

Хайде колеги ! Наслука ви пожелавам през дните до неделя! Аз тръгвам към Бургас и до края на седмицата ще съм редовен зариба надявам се да има матерял за снимки и понеделник ще пиша резултатите :)
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

Ясен Генсузов написа:Привет колеги, приятел ми каза за някакъв платен около Твърдица, някой ако е ходил би ли споделил условия, какви риби има такси и т.н.

Мерси
колега ако правилно мисля става въпрос за една локва между твърдица и маринка - по пътя между двете села долу в ниското се отбиваш по един черен път и така се стига до него... локва е точното име ако става въпрос за същото - то е някво еко село , бях ходил миналата година там - само за да видя какво представлява, не съм пробвал - имаше зайци патки в едни клетки и табела еко село. Имаше няколко човека - доколкото помня беше 5лв такса и после се плащаше май рибата...
Прикачени файлове
untitled.JPG
untitled.JPG (68.02 KiB) Преглеждано 1459 пъти
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
Ив. Иванов
новобранец
новобранец

Мнение от Ив. Иванов »

Ясен Генсузов написа:Привет колеги, приятел ми каза за някакъв платен около Твърдица, някой ако е ходил би ли споделил условия, какви риби има такси и т.н.

Мерси

Колега язовира се пада като тръгнеш по пътя от Твърдица за Маринка от лявата страна. Тръгваш по този път и има едно мостче и малко след него в ляво има един черен път и по този път се стига до язовира. ОБАЧЕ миналата седмица като отидах пазача ми каза ,че тази година няма да има спортен риболов на язовира.. :D :D

П.П. Таксата е 5 лв на човек 5 лв кило риба ( шаран,толстолоб,амур) а всички други видове са без пари. Миналата година на мач и на федер излизаха шаранчета от 700гр. до 1,200кг.
Едни хора бяха изкарали толстолоб към 7-8 кг. :drinkers:
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Благодаря ви много момчета :)
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

Добър вечер колеги! Сега се прибрах в Бургас, а утре е ден за разознаване на рибите и после следват 2 дена плътно риболов! Очаквайте снимки и прясно прясно инфо !
Aress
новобранец
новобранец

Мнение от Aress »

Колеги искам да попитам че нещо не разбрах от сайта на ИАРА от 17 Април ли забраняват всичката риба
Аватар
kokho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kokho »

И аз така чух, че от 17 април до 1 юни. Имаше изнесена някъде заповедта.
Аватар
vankatagb
новобранец
новобранец

Мнение от vankatagb »

На сайта е заповедта 17.04. - 01.06.2012г.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”