Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

избор на фидер ,който може да се ползва и за мач?
Модератор: Paublo_Eskobar
избор на фидер ,който може да се ползва и за мач?
колеги търся си фидер пръчка 3.90 ,която да мога да я ползвам и за риболов на плувка или мач, но да е с акция минимум 120 гр.дайте предложения,
-
- вече хвърля и на тежко
Re: избор на фидер ,който може да се ползва и за мач?
Ся не че нещо, ама мачов риболов с хеви фидер
Не че не може, ама не е много удобно. С пръчка, която е пригодена да изхвърля тежести до 120 гр. ти ще мяташ ваглери 5-10 гр... Абе всъщност всичко е въпрос на вкус, ама трябва да знаеш, че по принцип универсални въдици няма. 

Има колегаdeto_g написа:Ся не че нещо, ама мачов риболов с хеви фидерНе че не може, ама не е много удобно. С пръчка, която е пригодена да изхвърля тежести до 120 гр. ти ще мяташ ваглери 5-10 гр... Абе всъщност всичко е въпрос на вкус, ама трябва да знаеш, че по принцип универсални въдици няма.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
биг бул 3,9 м 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
аз ползвам 3.90 глооб самурай-акции 15-30,30-60,60-120.не е кой знае какво,но никога не ме е оставяла.става за фидер,плувка също ако не си някакъв манияк на прецизност а и цената е добра-50лв.
M даа...Биг Бул, а може и Адвенчър...то по скоро за си хеви мачове, ма може и за фидер да минат.. 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Фидер Shimano Catana BX Multi Heavy Feeder 3.66/4.27м
Дължина: 3.66/4.27 м
Транспортна дължина: 147 см
Тегло: 340 гр.
Секции: 5
Водачи: 17
Материал: карбон XT40
Акция: 110 гр.
Код: CATBXMHFDR
Дължина: 3.66/4.27 м
Транспортна дължина: 147 см
Тегло: 340 гр.
Секции: 5
Водачи: 17
Материал: карбон XT40
Акция: 110 гр.
Код: CATBXMHFDR
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
смешникtopspin написа:колеги търся си фидер пръчка 3.90 ,която да мога да я ползвам и за риболов на плувка или мач, но да е с акция минимум 120 гр.дайте предложения,

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Formax legaci 3.9 m
аве ей селянино от HAGA , то ти си смешника ,ти чувал ли си за модели пръчки които са 2 в едно , мач и фидер , TFGEAR имат такъв , лично сам гледал филм в който МАТ ХЕЙС лови с такъв , едновремено на мач и на фидер, а също пръчката може да си я направиш и на 2 различни дължини,
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... 8d28500cd1
за това говоря, ако някой знае и другите марки имат ли подобни варианти
+1ribo_men написа:M даа...Биг Бул, а може и Адвенчър...то по скоро за си хеви мачове, ма може и за фидер да минат..

п.п. макар че въобще не ми е ясно за какво ти е мач с акция 120гр.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Реално с всеки хеви фидер можеш да ловиш и с ваглери и слайдери ( с най-дебелия връх ) , докато не с всеки мач можеш да ловиш с кошнички ! Има такива пръчки и са мултита , като Шимано имат доста модели в тази посока !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- genov_eng
- научил се да хвърля
Да, прав е колегата, има такива мулти въдици. Аз дълго се двуомях да взема такава, но предпочетох по-изгодния за мен вариант. Понеже в повечето случаи ловя на фидер и мач (с две пръчки) си взех спин-мач на 360 см. Това е друга комбинация от мач и спининг. Естествено - компромис. Относно мултитата в склада ми показаха 3 варианта: фидер-мач (съответно теле фидер-мач), спин-мач (теле спин-мач) и боло-мач. Предлагат се и от реномирани марки.
А снощи видях и в Кауфланд едни китайски сопи с 2 върха: за дъно и с повече водачи и по-мек за фидер
Хората не спят
Цени от 8 до 16 лева. Тегло от 400 до 1400 гр (ръкомер) 
Живи и здрави.
А снощи видях и в Кауфланд едни китайски сопи с 2 върха: за дъно и с повече водачи и по-мек за фидер

Живи и здрави.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Дал съм линк малко по назад!topspin написа:аве ей селянино от HAGA , то ти си смешника ,ти чувал ли си за модели пръчки които са 2 в едно , мач и фидер , TFGEAR имат такъв , лично сам гледал филм в който МАТ ХЕЙС лови с такъв , едновремено на мач и на фидер, а също пръчката може да си я направиш и на 2 различни дължини,
Лично мен не ме кефи такова изпълнение,защото не може да се постигне желаният строй при всяка една въдица,но при цена 75BGN колкото-толкова!