яз.Камчия

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
hphristopet
новобранец
новобранец

яз.Камчия

Мнение от hphristopet »

Колеги какво става с яз.Камчия,ще го разрешат ли тази година,някои знае ли нещо
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: яз.Камчия

Мнение от сандански карп »

ами...няма го в списъка със забранени,сигурно е разрешен вече!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
_ribar4eto_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от _ribar4eto_ »

знам че е разрешен,наслука
hphristopet
новобранец
новобранец

Мнение от hphristopet »

някои може ли да ми препоръча място,и малко инфо какво и как се лови
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Имам инфо за Камчия река, не за язовира занего знам, че е разришен само. За реката около село Манолич информацията е, че се лови уклей и червеноперка, които са запознати с обстановката от миналогодишни риболовни излети ще се ориентират бързо за другите мога да кажа само, че рибата е на по малки пасажи не е излязлязла още от язовира и местата се променят зависи от деня предимно трябва да се набляга на разливите и тънката вода. Да уточня само, че не става дума за голям улов по скоро за динамичен риболов преди обед, след обед колегите споделят, че не се наблюдава такава активност.
Успех и дерзайте !!!
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

kevin75 написа:Имам инфо за Камчия река, не за язовира занего знам, че е разришен само. За реката около село Манолич информацията е, че се лови уклей и червеноперка, които са запознати с обстановката от миналогодишни риболовни излети ще се ориентират бързо за другите мога да кажа само, че рибата е на по малки пасажи не е излязлязла още от язовира и местата се променят зависи от деня предимно трябва да се набляга на разливите и тънката вода. Да уточня само, че не става дума за голям улов по скоро за динамичен риболов преди обед, след обед колегите споделят, че не се наблюдава такава активност.
Успех и дерзайте !!!
А някакво инфо от събота и неделя ? Предварително блгодаря!
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

на помпената станция в с.Манолич дава уклей и бабушка
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Събота бях лично на местата с колеги отидохме около 07,00 и вече имаше Първенци, но ние си намерихме местенце по надоло от помпата на около 100 метра излезе едно местенце изчистено и подходящо за хвърляне на телескопче до 5 метра, то и повече не е нужно, аз лично започнах с болонеза 4-м, но в последствие си минах на директния рибата беше пред нас. Задължително захранване за уклея иначе се тълпяха Перките ..използвах фин такъм с едно бяло на куката, но успешно се хващаше и на дъбово червей. Мисля, че всеки ще намери своето място и метод на хващане само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!!
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!![/quote]

Ами звънни на 112 :!:
Те ще пратят хора да ги измъкнат.
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

MOSKOW83 написа:само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!!
Те ще пратят хора да ги измъкнат.[/quote]

Да хубаво че пратеха 2 пъти им звънях и за малко да дойдат викат ми да знаем го това място ще пратим екип и още ги чакам само, че май екипа е във водата с лодката и не им вдига.
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

apo84 написа:
MOSKOW83 написа:само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!!
Те ще пратят хора да ги измъкнат.
Да хубаво че пратеха 2 пъти им звънях и за малко да дойдат викат ми да знаем го това място ще пратим екип и още ги чакам само, че май екипа е във водата с лодката и не им вдига.[/quote]
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Когато без- хаберието задкулисната игра на проверяващи и бракониере се преплита в общи икономически интереси, не би могло само едно или няколко обаждания да им развалят общия Рахатлък. Нека се върнем на темата "къде и какво кълве .." искам само да допълня, че може дасе случи и някоя гърбичка да се хване, но поскоро това ще е рядкост от колкото целенасочено да се търси за момента. Допълнението е само, че от бързея на горе риба не се лови можеби защото е пълноводен или просто се е групирала около дървета на тихата вода, това ще разберете сами..
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Колеги , дайте прясно инфо за помпата , която е преди Манолич вдясно ? Казаха ми , че се налагало да се прегазва някаква вода и т.н.Мерси предварително!
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

За колегата Станилов лично ще кажа, че има прекосяване на рекичка която не би трябвало да представлява проблем за каквато и да е било кола, по скоро назъбените камъни са пречка която си остава белезите от пукнатаи картери и потекли масла, но ако не се бърза не е проблем почти за всяка кола да слезе доло..имай в предвид обаче, че почвата е песакливо -глинеста и при валеж излизането става мъка Най голяма.. сега колеги са на реката при село Манолич и информацията е, че се обаждат предимно червеноперки много рядко и някоя гърбичка, а уклея е предимно дребен..Дерзайте останаха само 11 дена.!!!
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

kevin75 написа:За колегата Станилов лично ще кажа, че има прекосяване на рекичка която не би трябвало да представлява проблем за каквато и да е било кола, по скоро назъбените камъни са пречка която си остава белезите от пукнатаи картери и потекли масла, но ако не се бърза не е проблем почти за всяка кола да слезе доло..имай в предвид обаче, че почвата е песакливо -глинеста и при валеж излизането става мъка Най голяма.. сега колеги са на реката при село Манолич и информацията е, че се обаждат предимно червеноперки много рядко и някоя гърбичка, а уклея е предимно дребен..Дерзайте останаха само 11 дена.!!!
Благодаря и наслука от мен!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”