Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Камчия
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
яз.Камчия
Колеги какво става с яз.Камчия,ще го разрешат ли тази година,някои знае ли нещо
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Re: яз.Камчия
ами...няма го в списъка със забранени,сигурно е разрешен вече!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
знам че е разрешен,наслука
-
- новобранец
някои може ли да ми препоръча място,и малко инфо какво и как се лови
-
- научил се да хвърля
Имам инфо за Камчия река, не за язовира занего знам, че е разришен само. За реката около село Манолич информацията е, че се лови уклей и червеноперка, които са запознати с обстановката от миналогодишни риболовни излети ще се ориентират бързо за другите мога да кажа само, че рибата е на по малки пасажи не е излязлязла още от язовира и местата се променят зависи от деня предимно трябва да се набляга на разливите и тънката вода. Да уточня само, че не става дума за голям улов по скоро за динамичен риболов преди обед, след обед колегите споделят, че не се наблюдава такава активност.
Успех и дерзайте !!!
Успех и дерзайте !!!
-
- ще става разбирач
А някакво инфо от събота и неделя ? Предварително блгодаря!kevin75 написа:Имам инфо за Камчия река, не за язовира занего знам, че е разришен само. За реката около село Манолич информацията е, че се лови уклей и червеноперка, които са запознати с обстановката от миналогодишни риболовни излети ще се ориентират бързо за другите мога да кажа само, че рибата е на по малки пасажи не е излязлязла още от язовира и местата се променят зависи от деня предимно трябва да се набляга на разливите и тънката вода. Да уточня само, че не става дума за голям улов по скоро за динамичен риболов преди обед, след обед колегите споделят, че не се наблюдава такава активност.
Успех и дерзайте !!!
-
- ще става разбирач
на помпената станция в с.Манолич дава уклей и бабушка
-
- научил се да хвърля
Събота бях лично на местата с колеги отидохме около 07,00 и вече имаше Първенци, но ние си намерихме местенце по надоло от помпата на около 100 метра излезе едно местенце изчистено и подходящо за хвърляне на телескопче до 5 метра, то и повече не е нужно, аз лично започнах с болонеза 4-м, но в последствие си минах на директния рибата беше пред нас. Задължително захранване за уклея иначе се тълпяха Перките ..използвах фин такъм с едно бяло на куката, но успешно се хващаше и на дъбово червей. Мисля, че всеки ще намери своето място и метод на хващане само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!!
само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!![/quote]
Ами звънни на 112
Те ще пратят хора да ги измъкнат.
Ами звънни на 112

Ами звънни на 112MOSKOW83 написа:само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!!

Те ще пратят хора да ги измъкнат.[/quote]
Да хубаво че пратеха 2 пъти им звънях и за малко да дойдат викат ми да знаем го това място ще пратим екип и още ги чакам само, че май екипа е във водата с лодката и не им вдига.
-
- научил се да хвърля
Да хубаво че пратеха 2 пъти им звънях и за малко да дойдат викат ми да знаем го това място ще пратим екип и още ги чакам само, че май екипа е във водата с лодката и не им вдига.[/quote]apo84 написа:Ами звънни на 112MOSKOW83 написа:само ако може и да ограничим НЯКАК СИ МРЕЖИТЕ, че около стадиона е фраш. една след друга като плетеница са!!!![]()
-
- научил се да хвърля
Когато без- хаберието задкулисната игра на проверяващи и бракониере се преплита в общи икономически интереси, не би могло само едно или няколко обаждания да им развалят общия Рахатлък. Нека се върнем на темата "къде и какво кълве .." искам само да допълня, че може дасе случи и някоя гърбичка да се хване, но поскоро това ще е рядкост от колкото целенасочено да се търси за момента. Допълнението е само, че от бързея на горе риба не се лови можеби защото е пълноводен или просто се е групирала около дървета на тихата вода, това ще разберете сами..
-
- ще става разбирач
Колеги , дайте прясно инфо за помпата , която е преди Манолич вдясно ? Казаха ми , че се налагало да се прегазва някаква вода и т.н.Мерси предварително!
-
- научил се да хвърля
За колегата Станилов лично ще кажа, че има прекосяване на рекичка която не би трябвало да представлява проблем за каквато и да е било кола, по скоро назъбените камъни са пречка която си остава белезите от пукнатаи картери и потекли масла, но ако не се бърза не е проблем почти за всяка кола да слезе доло..имай в предвид обаче, че почвата е песакливо -глинеста и при валеж излизането става мъка Най голяма.. сега колеги са на реката при село Манолич и информацията е, че се обаждат предимно червеноперки много рядко и някоя гърбичка, а уклея е предимно дребен..Дерзайте останаха само 11 дена.!!!
-
- ще става разбирач
Благодаря и наслука от мен!kevin75 написа:За колегата Станилов лично ще кажа, че има прекосяване на рекичка която не би трябвало да представлява проблем за каквато и да е било кола, по скоро назъбените камъни са пречка която си остава белезите от пукнатаи картери и потекли масла, но ако не се бърза не е проблем почти за всяка кола да слезе доло..имай в предвид обаче, че почвата е песакливо -глинеста и при валеж излизането става мъка Най голяма.. сега колеги са на реката при село Манолич и информацията е, че се обаждат предимно червеноперки много рядко и някоя гърбичка, а уклея е предимно дребен..Дерзайте останаха само 11 дена.!!!